Jump to content

OWN

  • artikelen
    5186
  • reacties
    17587
  • bezichtigingen
    1582113

Editie 95 - Forum


Dutchy3010

578 bezichtigingen

Hoeveel procent heb je GTA Vice City uitgespeelt?  

91 leden hebben gestemd

  1. 1. Hoeveel procent heb je GTA Vice City uitgespeelt?

    • 10%
      5
    • 20%
      6
    • 30%
      1
    • 40%
      2
    • 50%
      11
    • 60%
      6
    • 70%
      4
    • 80%
      7
    • 90%
      40
    • 100%
      0

This poll is closed to new votes

gallery_33831_25_9579.jpg

Deze rubriek is geschreven door Jay; & Thundercover

Promoties



Vorige week was het Thundercover die zich co-leader mocht noemen van de OWN, oftewel een van de hoofdredacteuren. Maar jammer genoeg hebben we deze week geen promoties, laten we hopen op volgende week! :Y

[hr=1]#3b91c3[/hr]

Naamswijzigingen

Ook deze week geen naamswijzigingen. Ik weet niet of ik het jammer mag noemen maar laten we ook hier hopen op volgende week! :Y

[hr=1]#3b91c3[/hr]

Projecten

San Andreas Race Contest 2

De San Andreas Race Contest (SARC) is onlangs afgelopen. De spanning was al hoog opgelopen bij de deelnemers maar inmiddels zijn ze voorzien van de officiële uitslag en zijn alle vermoedens niet meer van belang. Op zondag 29 juni werd namelijk de uitslag bekend gemaakt door onze eigen _KoE_Mzungu. Kraay mag zich officieel de winnaar noemen van SARC en Hanneswasco en PatrickW volgden Kraay met een 2e en 3e plek. Uiteraard mag het slotwoord van onze Koe zelf niet ontbreken na een spannende contest als deze.

"Het was me een waar genoegen om deze contest te organiseren. Twee deelnemers kunnen hun prijs ophalen na hun vakantie; PatrickW is dans-la-France en Hanneswasco zit in Spanje. Daarnaast hoop ik dat records ook zullen sneuvelen zonder de hulp van een contest. Kraay was voor dit tournooi voor mij een onbekende, maar heeft zich geprofileerd als een topcoureur met een voorkeur voor auto's en motoren. Ben blij dat je je op het laatste moment nog hebt ingeschreven. Misschien dat ik het een volgende keer zelf kan opnemen tegen Kraay, maar dan zal een ander het moeten organiseren.", aldus _KoE_Mzungu.

Wie weet kunnen we in de toekomst dus nog eens mee doen aan een spannende contest als deze. Nu dus ook namens het hele OWN team, van harte gefeliciteerd Kraay!

Expeditie Robinson: Forum Editie

Het is weer zover, na de inschattingstest die Ikkes aankondigde is Team zuid weer een deelnemer kwijt, het is uiteindelijk Mania-92 die het eiland moest verlaten en dat hoogstwaarschijnlijk door zijn inactiviteit. Er is nu een korte pauze ingelast vanwege de vakantie die is aangebroken. Zo hebben de deelnemers dus de tijd om het eiland nog beter te verkennen en nog beter kennis te maken met hun team. Het is dus zeker een spannende contest, wat natuurlijk logisch is onder de leiding van onze eigen Ikkes!

Grand Theft Auto IV Online Contest

We hebben weer nieuws over een hele andere contest van Rullez. Er werd meteen al intensief ingeschreven in dit project dus heb ik Rullez om een reactie gevraagd om toch maar is even te kijken hoe het er voor staat.

"Ik vind het erg leuk dat ik de contest mag organiseren en zoals in het hoofd topic als staat zijn de inschrijvingen gesloten en zullen leden volgende week een PB ontvangen met wanneer ze moeten spelen voor welke game modi. Ik heb er erg veel zin en en we zullen kijken wie de winnaars zijn.", aldus Rullez.

We zien er dus zeker naar uit om meer te horen of hoe deze spannende contest nou eigenlijk zal verlopen. Verder dus veel succes aan Rullez en natuurlijk alle deelnemers!

GTA Vice City Fotocontest III

Deze week is de inschrijving van de GTA:VC Fotocontest III van start gegaan. De deelnemers moeten zulke mooi mogelijke foto's maken van plekjes die door organisator Svenie worden aangewezen. Zodra er tien leden zich hebben ingeschreven, gaat de contest van start. Op dit moment zijn er nog maar zes plaatsen vrij, dus meld je snel aan voor het te laat is!

[hr=1]#3b91c3[/hr]

Nieuwtjes

* Ook deze week hebben we weer een nieuwtje te melden. We hebben namelijk bij Ikkes, Leader van The Oceans, wat los weten te peuteren. Volgende week zal hij namelijk uit naam van The Oceans een grote aankondiging doen voor het hele forum. Wat dat zou zijn wilde hij niet kwijt, maar hij wist te vertellen dat er iets ging komen/gebeuren. De grote aankondiging word in de Oceans Blog geplaatst. Zodra we weer nieuwtjes hebben over deze aankondiging zullen we dat plaatsen.

[hr=1]#3b91c3[/hr]

Hot Topics

post-13783-1187786892.png

De week is er weer een mooi, populair topic omhoog gewerkt in NOTA. Dit maal gaat het om hoeveel mensen je in je MSN lijst hebt staan. Het gemiddelde ligt inmiddels onder het aantal reacties van 217, maar waarschijnlijk niet ver daaronder. Tevens is onze MSN in de aanbieding, dus stuur maar een PB en het komt allemaal goed.;)

post-13783-1187786892.png

De modelling fora zijn weer actief bezig en niet alleen door Puma en zijn maffe mods. Ook $NeoSyp$ heeft een project gestart, namelijk SA Development. Hij en zijn team gaan hiermee San Andreas verbeteren met nieuwe gebouwen en schone straten. Hoewel het een Hot Topic is, wordt er vooral door Rivel en NeoSyp gepost, die samen het grootste deel van de reacties voor hun rekening nemen.

post-13783-1187786892.png

De vakantie is voor sommigen al begonnen en daarmee de tijd die je op de een of andere manier moet zien door te komen. Heb je nog steeds geen MP3 speler, dan kan je in Fiegel5's topic kijken of er misschien niet een voor jou tussen zit. En zo zit je met je hele muziekbibliotheek de hele vakantie muziek te luisteren. 8)

1 reactie


Recommended Comments

Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...