Jump to content

OWN

  • artikelen
    5186
  • reacties
    17587
  • bezichtigingen
    1582005

Editie 96 - Daan007's Column


Dutchy3010

516 bezichtigingen

Hoeveel procent heb je GTA Vice City uitgespeelt?  

91 leden hebben gestemd

  1. 1. Hoeveel procent heb je GTA Vice City uitgespeelt?

    • 10%
      5
    • 20%
      6
    • 30%
      1
    • 40%
      2
    • 50%
      11
    • 60%
      6
    • 70%
      4
    • 80%
      7
    • 90%
      40
    • 100%
      0

This poll is closed to new votes

gallery33831259579nn5.png

Geschreven door Daan007

Moment van schrijven; 23;47. Krijg ik net van onze grote vriend Jay; te horen dat ik deze week zijn column mag overnemen. Heel leuk, vooral als je geen inspiratie hebt. Na even brainstormen met Jay; ben ik er nog niet uit. Maar Daan007’s column dus. Dat gaat wat worden.

Het is niet een geweldig tijdstip om nog een column te verzinnen. Ik heb vandaag al de hele dag gewerkt en ben er net weer. Morgen weer heel vroeg uit me zachte bed. 6 uur wel te verstaan. Het is nu 12 uur ’s nachts en ik moet er over 6 uur weer uit. Als ik na het werk weer naar bed kon zou het niet erg zijn. Maar het zijd zo dat ik daarna direct naar een feestje moet wat tot midden in de nacht duurt. En gezien dat daar ook de nodige alcohol is word het een wilde avond en ik ga waarschijnlijk aan de bar slapen. Ik kan nu waarschijnlijk toch niet slapen omdat ik in de vakantie altijd een verkeerd ritme aanneem. Normaal gesproken ben ik al een nachtbeest, maar als de vakantie eraan komt is het dak er helemaal af. Rond 3 uur van ik gemiddeld in slaap en om 1 uur in de middag ontwaak ik weer. Dan ben ik de rest van de dag moet tot het weer avond word. Dan word ik weer actief. Heel krom dus.

Zoals je ziet is het weer een zielig zeik columnpje geworden. Het is ook best lastig om je gedachten leesbaar op papier(?) te krijgen. Eerder, toen ik die van Jay en Jowx las, dacht ik: Oh, dat is hartstikke makkelijk. Maar als puntje bij paaltje komt valt het nog vies tegen. Normaal gesproken heb ik altijd wel iets om tegen aan te schoppen. Nu natuurlijk niet! Even een krantje open slaan voor inspiratie. Na 5 kranten hebben door gezwoegd heb ik het eindelijk gevonden. INSPIRATIE!

De diesel en benzine prijzen! Het is echt niet meer normaal hier in het kikkerlandje. We betalen nu godverdomme 1.50 cent aan diesel! In een keer er weer 8 cent boven op. De benzine prijzen rijzen ook de pan uit en zitten aan maar liefst 1.69 euro! Dat is toch focking niet normaal om Jaap te citeren. Ik ben 16 en ik heb het niet nodig, maar ik moet wel aan me toekomst denken. Over 2 jaar zal de diesel waarschijnlijk nog duurder worden. Ik kan dan niet meer zomaar de auto pakken en een stukje rijden met een vriend. (of vriendin natuurlijk, hehe) Maar het ergste is de accijns. We betalen 40,6 cent accijns per liter. En die 40,6 cent gaat gelijk weer in het nieuwe pak van Mijnheer Balkenende of het is voor de nieuwe BMW 7 Serie van Mister Bos! En wij, als arme scholier/student/arbeider of oma, moeten daar keihard voor werken. Ik hou de derde dinsdag van september me hard vast. Ben benieuwd waar onze grote vriend Bos dan mee komt.

Het is nu precies een uur later en ik ben een uur dichter bij het opstaan. Hij is misschien wat kort maar ik vind het wel goed zo. Als ik ooit nog een keer een column moet schrijven zal hij wat langer worden.

1 reactie


Recommended Comments

Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...