Jump to content

OWN

  • artikelen
    5186
  • reacties
    17587
  • bezichtigingen
    1582052

Editie 96 - Joris' Column


Dutchy3010

285 bezichtigingen

Hoeveel procent heb je GTA Vice City uitgespeelt?  

91 leden hebben gestemd

  1. 1. Hoeveel procent heb je GTA Vice City uitgespeelt?

    • 10%
      5
    • 20%
      6
    • 30%
      1
    • 40%
      2
    • 50%
      11
    • 60%
      6
    • 70%
      4
    • 80%
      7
    • 90%
      40
    • 100%
      0

This poll is closed to new votes

gallery_33831_25_1742.jpg

Deze rubriek is geschreven door Jowx!

Langzaam vliegt er een vogel hoog in de lucht, tijdens een prachtige zonsondergang sta ik op het balkon naar de lucht te staren. Minuten vliegen voorbij, denkend aan jou. Op het moment dat ik je voor het eerst aankeek maakte m'n hart een sprongetje, langzaam smolt ik weg. Sindsdien kan ik aan niks anders denken dan die mooie lach, de vonken als we elkaar aankijken. Alles lijkt opeens zo mooi, zwevend op mijn roze wolk. Het gras is groener, de lucht is blauw. Vogels fluiten als ik langs rij, ik laat me leiden door het gezang en rij met een glimlach door. Eindelijk aangekomen begint het gezeur van de bedrijfsleider al, maar zelfs dat kan m'n lach niet wegnemen. Mijn roze wolk daalt af, ik ben geland. En daar sta je dan, weer met een glimlach als ik naar je kijk. Je bent zo dichtbij, maar toch zo ver weg. Zucht.. Ik ben verliefd op je.. Maar ik weet je naam nog niet eens.. Maar toch bedankt voor het goede gevoel.

Welkom bij de nieuwe editie van Joris' Column, langzaam klimmen we naar de honderdste editie van Oceans Weekly News. Elke seconde komen we weer een beetje dichter bij het grote jubileum, wie weet wat er allemaal gebeurt in die editie. Niet dat de redactie het al weet hoor, maar dat ter zijde. Hoe dan ook, dat het een speciale editie word is zeker. Misschien komt er zelfs taart, we zijn nog op zoek naar wat leden met een goede conditie die zich willen inzetten door middel van een zogenaamde sponsorloop. Opgeven kan hieronder en is geheel vrijblijvend, bij genoeg belangstelling zal worden gekeken of het evenement door kan gaan. Het gaat eigenlijk niet om het geld, meer om het idee. Oja, als er iemand is die gewoon een taart wil doneren is dat ook goed.

Heerlijk, een vakantie in het vooruitzicht. Even weg van al het gezeur om je heen, eventjes alles wat nog gedaan zou moeten worden op een berg gooien en aan niets anders denken dan plezier. Lekker elke ochtend uitslapen, op je gemak opstaan. Rustig op de fiets naar de bakker om verse broodjes te halen, dan nog even langs de Albert Heijn om m'n collega's even in te wrijven dat ik vakantie heb. En oja, om ook nog een pak fruitmelk. Op je gemak ontbijten, een start van weer een geweldige dag. Behalve dan dat het weer in een zogenaamd zomerdipje zit, maar zelfs dat is geen probleem. Althans, wat zon zou wel welkom zijn. Ik heb zin in het strand, zin om lekker te bakken. Ik heb zin in het bos, om rustig te wandelen. Ik heb zin om waar dan ook heen te gaan, vermaken doe ik me toch wel. Last minute? Geen probleem! Gewoon op het laatste moment iets doen wat niemand verwacht, ...



Joris

0 reacties


Recommended Comments

Er zijn geen reacties om weer te geven.

Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...