Jump to content

OWN

  • artikelen
    5186
  • reacties
    17587
  • bezichtigingen
    1582113

Editie 96 - De Tien


Dutchy3010

336 bezichtigingen

Hoeveel procent heb je GTA Vice City uitgespeelt?  

91 leden hebben gestemd

  1. 1. Hoeveel procent heb je GTA Vice City uitgespeelt?

    • 10%
      5
    • 20%
      6
    • 30%
      1
    • 40%
      2
    • 50%
      11
    • 60%
      6
    • 70%
      4
    • 80%
      7
    • 90%
      40
    • 100%
      0

This poll is closed to new votes

gallery_33831_25_14566.jpg

Deze rubriek is geschreven door Visser23

Welkom bij de zesennegentigste editie van OWN. In De Tien van deze week gaan we het hebben over de duurte films die ooit gemaakt zijn. Hierin praten we over dollars. Ik zal mijn mening erbij geven. Ook zal erbij staan hoe duur het is en in welk jaar ze zijn gemaakt. Veel plezier met het lezen van De Tien!

Nummer 10

story.jpg

X-Men The Last Stand

Dit is een leuke actie film. Er gebeurt heel veel in, en er zijn ook veel benodigheden. Ik hou van actie dus het is een goede film voor mij. Deze in 2006 gemaakte film is een groot succes geworden. Deze film is wereldberoemd. Er zijn veel dingen gebruikt in deze film en daarom is het ook een hele dure film. Om deze film te maken is er maarliefst $209.3 miljoen naar de maan gegaan. Maar het succes mag er wezen.

Nummer 9

king_kong_movie_roar.jpg

King Kong

Deze film vind ik zelf ook heel erg leuk. Ik kan er ook wel bij lachen. Hij is namelijk erg onrealistisch maar dat maakt het ook wel leuk. Deze film is in 2005 gemaakt maar is ook een groot succes geworden. Er zijn wel scenes die fout zijn gegaan en die ze opnieuw moesten doen. Ook zijn er veel dingen gebruikt en dat maakt deze film ook zo duur om te maken. Om deze film te maken is er maarliefst $219.5 miljoen verspilt.

Nummer 8

SpiderMan2.jpg

Spider Man 2

Van deze film houd ik dus weer niet. Wel veel actie maar ook weer allemaal dingen die onrealistisch zijn. In deze film vind ik het onrealisme dus niet leuk. Deze film is in 2004 gemaakt en is verschillende keren op TV geweest. Het is net zoals de rest van deze top 10 een groot succes geworden. Ook hiervoor zijn veel attributen gebruikt. En dit kost maarlieft $212.8 miljoen

Nummer 7

terminator_3_xl_01.jpg

Terminator 3: Rise of the Machines

Deze in 2003 gebouwde film is ook een groot succes geworden. Ik hou ook niet van dit soort film. Met robots en dat soort dingen. Maar er zijn wel heel veel dingen gebruikt! Niet normaal. Daarom komt deze dure film ook op de 7e plaats. Aan deze film is maarliefst $219.5 miljoen gespendeerd.

Nummer 6

5-1.jpg

Pirates of the Caribbean: Dead Man’s Chest

Deze film is in 2006 gemaakt. Naar mijn mening vind ik het een saaie film waar niet zoveel in gebeurt. Maar als je eens kijkt naar wat er in gebruikt wordt. Gewoon helemaal top. Dat mensen voor zo’n film zoveel geld gaan investeren. Top werk. In deze film zit maarliefst $223.1 miljoen. Niet normaal toch? Maar wel super dat ze dat hebben gedaan. Deze film is overigens nog wel populair.

Nummer 5

waterworld.jpg

Waterworld

Deze in 1995 gebouwde avonturenfilm is heel erg populair geweest. Op het moment wat minder maar hij is wel erg mooi in elkaar gezet. Er zijn veel benodigheden voor deze film, en als je er ook nog eens bij nadenkt als een scene verkeerd gaat. Dan wordt het wel heel erg duur. Deze film kostte $231.6 miljoen om te maken.

Nummer 4

titanic_468x288.jpg

Titanic

Deze film is erg populair. Ik hou wel van deze film. Hij is heel erg bekend geweest en nu waarschijnlijk nog wel. Het lijkt me heel moeilijk om deze na te maken. Echt super gedaan. Deze film is in 1997 gemaakt en daar is hij gelijk populair geweest. Deze film is ook heel erg duur. $250.2 miljoen heeft deze film gekost.

Nummer 3

spider-man460.jpg

Spider Man 3

Zoals ik al zei bij Spider Man 2: ik hou niet van deze filmreeks. Het is wel een goed gemaakte onrealistische actiefilm maar ik vind hem niet echt goed. Oké, ze hebben er veel werk ingestoken. Deze film is ook niet zo oud. Hij is in 2007 gemaakt en toen eventjes heel populair geweest. Nu merk ik er weinig van. Toch heeft deze film $258.5 miljoen gekost.

Nummer 2

2006-6-17-superman_returns.jpg

Superman Returns

Ik hou ook niet van deze film. Veel te onrealistisch. Van mij mag het wel een beetje onrealistisch zijn, maar dit is te erg. Veel te erg. Deze in 2006 gemaakte film was razend populair. Alleen nu is het helemaal afgezakt. Toch hebben de makers van de film er $268.5 miljoen ingestoken.

Nummer 1

sjff_03_img0987.jpg

Cleopatra

Dit is een zeer bekende film. Deze in 1963 gemaakte film is ook zeker heel erg duur geweest. Hij is helaas wel zwart/wit maar ook heel bijzonder. Moet je ook eens kijken wat er allemaal in gebruikt word! Niet normaal gewoon, maar wel heel erg mooi. De makers van de film hebben er daarom ook $290.2 miljoen ingestoken wat naar mijn mening wel heel erg veel van het goede is.

3 reacties


Recommended Comments

Omg, waarom let jij nou weer zo goed op? Zelfs nog beter als mij. Maar goed, ik moest 4 gebruiken schrijven en had niet veel tijd. Wat een tijdsdruk zeg. En ik moest verplicht, want ik zeg het je alvast: je wilt geen Dutchy achter je aan met een zweep in haar hand :o

Link to comment
Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...