Jump to content

OWN

  • artikelen
    5186
  • reacties
    17587
  • bezichtigingen
    1579987

Editie 96 - Interviews


Dutchy3010

610 bezichtigingen

Hoeveel procent heb je GTA Vice City uitgespeelt?  

91 leden hebben gestemd

  1. 1. Hoeveel procent heb je GTA Vice City uitgespeelt?

    • 10%
      5
    • 20%
      6
    • 30%
      1
    • 40%
      2
    • 50%
      11
    • 60%
      6
    • 70%
      4
    • 80%
      7
    • 90%
      40
    • 100%
      0

This poll is closed to new votes

gallery_33831_25_21914.jpg

Deze rubriek is geschreven door Thundercover en Jay;!

Deze week diegene die bij het interview met NilsHolgersson ontbrak. Helemaal juist, Miek!

Thundercover

Jay;

Miek

Sinds kort ben je lid van de Wilde Ganzen, hoe bevalt je dat?

Goed, omdat Niels een vriend is van me en ook omdat hij het voorstelde om een gang te starten. Hij heeft ook de naam verzonnen van de gang,en heeft het topic gemaakt. Ik had/heb niet echt verstand van Gangs, maar ik ben tevreden met m'n Co-leaderschap. Ik vind het een gezellige bende omdat het een goeie sfeer heeft. Laatst heeft Duckdome ook een rechtszaak tegen ons gespand, omdat we te veel lijken op Duckdome. Maar ganzen zijn ganzen en eenden zijn eenden. Tevens is dat verhaal gebaseerd op het enige echte verhaal van Nils Holgersson. Maar het is leuk om een gang te zijn en het is grappig om met leden samen te werken aan een goeie gang, ook al zeggen we dat we een 80% strafblad te hebben. :puh: Maar het is een hele eer, eerlijk gezegd.

In de gang heb je eigen banners en worden er zelfs filmpjes van jouw stuntcarrière gepost, is het de aandacht waardoor je toch besloot co-leader te worden?

Stuntcarriere? :7 Die tijd is al lang voorbij. Het is bijna een jaar geleden dat ik dat laatste stuntje heb gedaan, omdat ik op m'n muil viel. Het was de tijd waar ik nog belachelijke dromen had. Het was de tijd dat ik nog een kind was,maar nu ben ik een puber geworden. Ik geef toe dat ik graag in de schijnwerpers sta. Maar er zijn ook grenzen .Achteraf bekeken vind ik die stuntjes maar belachelijk. Maar het kvraagetaan topic was bloedserieus en was niet voor de aandacht.

NilsHolgersson zei laatst dat hij De Wilde Ganzen nodig vind om jullie leden wat bij te brengen en een kans te geven in de maatschappij, kijk jij er ook zo tegen aan?

Je kent hem toch hè, Nils Holgersson, het grappigste lid van het forum. Regel één bij Nils: Neem hem niet te serieus want hij meent het meestal niet. Hij is een toffe gast en als leader van de Wilde Ganzen is hij een beetje onze leraar, maar ook een vriend tegelijk. Hij doet de ganzen aan het lachen.

Mis je de hulp die je in Kvraagetaan geboden werd?

Eerslijk gezegd wel ja. Het was een belangrijk topic voor me. Maar achteraf gezien, zie ik nu dat ik ook dingen op m’n eentje kan. Ik vind het jammer dat sommige leden geen gesprek meer kunnen houden zonder dat er weer seks bij moet..

Jou 36 pagina’s lange ‘Kvraagetaan’ topic is wel gesloten, van waar de naam ‘Kvraagetaan’ eigenlijk?

De naam Kvraagetaan is in het Belgisch dialect (West-Vlaams) Ik vraag het aan. Ook heet het zo door de Belgische groep de Fixkes die het nummer Kvraageteen schreef.

Met je persoonlijke foto suggereer je dat je Niko bent. Heb je GTA4 zelf ook?

Nee. Ik heb geen GTA IV. Ik had stiekem gehoopt dat ik hem zou krijgen, maar het kwam er niet van. Ik had ook geen genoeg geld voor GTA IV +PS3. En aan een Xbox 360 wou ik geen geld uitgeven. Jammer genoeg, maar in de vakantie misschien wel. Nu lees ik veel reviews en lees veel dingen op WikiGTA.

Velen zien je als een spammer, mede door je topic. Zie je dat zelf ook zo of vind je die beweringen onterecht?

Vroeger, voor het kvraagetaan topic, spamde ik het LCS fora soms vol. In kvraagetaan waren m’n berichten zelden slecht of slecht onderbouwd. Ik denk dat je me niet kan vergelijken met andere spammers op het forum. Voor m’n 1000ste bericht heb ik ook gespamd, maar niet in m’n topic. 't Is niet omdat het Kvraagetaan topic 36 pagina’s heeft dat ik spam. Het bestaat trouwens ook al een tijdje.

Is Liberty City Stories ook je favoriete GTA?

Ja. M’n eerste GTA is VCS en daarna LCS. Ik was zelfs niet teleurgesteld met deze titel die ik na GTA VCS heb gekocht, wat de meeste wel zijn. Ik vind het ontzettende goeie sfeer. Ook al is er na de storyline niets te doen, ik hou van de Gamplay. Als ik me dan toch verveel, dan speel ik op m’n Hunter savegame. Jammer genoeg heb ik geen cheatdevice.

Ben je nog van plan San Andreas te halen of laat je die lekker achterwege?

Ik zal geen San Andreas maar kopen. Waarom? Omdat ik een slome PC heb en ik een PS2 leen. Ook als ik een PS2 zou hebben, dan zou ik hem niet kopen. Er zijn te véél mogelijkheden in gestopt. En ik kan geen game hebben zonder ik die 100% heb uitgespeeld. Raar, maar toch doe ik het. Als ik een GTA wil, zal het wel een nieuwe GTA zijn nu.

Maar erg moeilijk is de 100% niet, met behulp van WikiGTA moet het toch voor iedereen te doen zijn?

Misschien is het niet moeilijk, maar het neemt ook veel tijd. Ik wil niet langer doen over een game dan 2 maanden, of ik ben die beu-gespeeld.(GTA LCS is dan een uitzondering). Ik vind de speelduur niet echt belangrijk van een game.

Vind je de graphics van een game wel belangrijk of maakt dat voor jou weinig uit?

De graphics van een game vind ik zeer belangrijk, maar de gamplay is altijd belangrijkst. De graphics van LCS doen het niet top, maar zijn goed gepresteerd voor de handheld. Maar een GTA op de PS3 hoort goeie graphics te hebben. Een GTA zonder goeie graphics? Ik kan het me nauwelijk voorstellen. Het zou lijken op Driver :puh:

Jij hebt ook video’s waarbij we kunnen zien dat je een hardloper bent, is dit slechts een hobby van je of wil je hier je beroep van maken?

Ik hou wel van hardlopen, maar ik ben ontzettend onzeker wat de toekomst brengt. Ik weet nog niet wat ik later zal doen. Ik zie wel. Ook ben ik in de atletiek gestapt, het is leuk, maar eerst was ik er gewoon in gegaan omdat “zij” daar ook zat.

Houd je je ook met topics bezig buiten Lifestyle en Gang Talk?

Natuurlijk. Eerlijk gezegd was ik voor oktober nooit in een ander fora geweest dan LCS en VCS. Ik wist van niets anders. Plotseling ben ik op expeditie geweest op het forum ( :puh: ) en heb ik allerlei interesante fora’s gevonden. Ik ga ook veel naar Sport, Graphics, GTA Classics, Feedback, GTA, Gangs en Corporations... Ik ga eigenlijk naar alles behalve GTA SA.

Hoe gaat het eigenlijk met je graphics-skills, begin je de kneepjes van het vak al te leren of gaat het nog moeizaam?

Ik heb de feeling te pakken gekregen, ja. Het lijkt of de Paint tijd al eeuwen voorbij is. Jammer genoeg kan ik alleen werken met de PS CS2 trial, CS 3 doet het niet en iedere keer is het: tial erop, trial er vanaf, omdat elke 30 dagen de trail verlopen is. Maar ik werk nu ook aan m’n eerste tutorial, en als je PS onder de knie hebt, dan is het allemaal bijzonder goed.

Als je toch al zoveel bezig bent op het forum kan je net zo goed actief worden met een project. Ga of wil je nog mee werken aan bijvoorbeeld een modding project of een blog?

Ik ken niet veel van modden en projecten, dus ik denk dat het in de toekomst nog wel een tijdje zal duren. Misschien wil ik nog een project starten met het Classics GTA forum weer populair te maken op het forum met een paar leden. Ik heb er al veel over nagedacht en ik weet niet hoe ik het moet aanpakken. Dus als iemand ideeen heeft, of wil mee doen, PB me!

Je wou laatst nog een namechange doen en streepjes voor en achter je naam laten zetten. Ben je hier nu al van af geweken of heb je nog plannen?

Nu niet meer, omdat de meeste niet vinden dat ik een namechange moet doen. Ik stel me tevreden met m'n echte naam als nickname. Soms (zoals sommige al merken op het forum) heb ik een periode van zekerheid en van onzekerheid. Maar dit is al verminderd.

Omdat iedereen het verwacht, stellen we hier toch één vraag over: hoe gaat het tussen jou en het meisje uit kvraagetaan?

Ik ga eens m’n verhaal zeggen. Nadat het topic werd gesloten, hebben we nog veel gechat en nog altijd. Ze praat nu en dan tegen mij en ik ben haar vriendje (als vriendschap). Het kan er zeker nog van komen,maar ik heb ook twijfels. Ook kijkt ze veel naar mij. Ze had ook op m’n T-shirt geschreven en op het einde van het jaar heb ik een tekening van een roos aan haar gegeven en ze moest huilen. Ze zei bedankt. Ik zie haar zo graag. En nu het vakantie is, voel ik me zo down dat ik haar niet meer zien. Ik zou haar eens moeten vragen voor een cafétje of zo. Ook zie je me posten in het “draag een liedje aan je geliefde op”. Als we al dan niet samen zijn, zullen jullie dat op tijd weten. Ook volgende jaar zit ze op de zelfde school als ik. Laatst was ik zo beu dat ik zei via de chat of ze beseft dat ik van haar hou ,dat dit lang geen kalverliefdheid meer is. Ze zei "ja, ik weet dat” en ze zei en en ze zei dat ze even ging nadenken. Ze is nu nog altijd niet online en dus wacht ik af. Bedankt voor iedereen die me heeft gesteund in het Kvraagetaan topic, echt!

Wat vond je van het interview en de interviewers?

Ik vond het interview tof, omdat de leden nu ook wat meer van me weten. Ieder lid heeft zijn mening over mij ,daar is nu eenmaal niets aan te veranderen, maar ik zie ieder lid op GTAForum als een vriend. Ook interviewers Jay en Thundercover zijn goeie vrienden.

6 reacties


Recommended Comments

Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...