Jump to content

OWN

  • artikelen
    5186
  • reacties
    17587
  • bezichtigingen
    1585787

Editie 97 - Game On


Dutchy3010

385 bezichtigingen

Hoeveel procent heb je GTA Vice City uitgespeelt?  

91 leden hebben gestemd

  1. 1. Hoeveel procent heb je GTA Vice City uitgespeelt?

    • 10%
      5
    • 20%
      6
    • 30%
      1
    • 40%
      2
    • 50%
      11
    • 60%
      6
    • 70%
      4
    • 80%
      7
    • 90%
      40
    • 100%
      0

This poll is closed to new votes

gallery_33831_25_14683.jpg

Deze rubriek is geschreven door Rullez

Dit maal is Game On iets anders dan normaal, want voor één keer zal ik Rullez een review schrijven voor Game On. En dit is niet zomaar over een game nee ik heb het over Battlefield Bad Company!

badco12ax8.jpg

Laten we beginnen met de verhaallijn, jij bent een huur soldaat van het Amerikaanse leger en jij knapt hun vuile klusjes op. Marlowe (de persoon waarmee je speel) vidn dit niet erg, want hij hoort eigenlijk in de gevangenis te zitten voor de dingen die hij heeft gedaan, maar hij krijgt toch nog een tweede kans. Buiten dat hij de vuile klusjes opknapt zoekt hij ook naar goudstaaf. Dit doet hij samen met drie andere mensen namelijk iemand die gek is op ontploffingen, iemand die alles met elektronica kan en de leider van de Squad waar Marlowe in zit. De jongens die gek zijn op ontploffingen en elektronica zijn altijd met elkaar bezig. Ze lopen elkaar uit te schelden, geven elkaar soms klappen en doen soms steen papier schaar in een tussen filmpje.

Voor de release werd er erg veel van Battlefield verwacht en dit is deels waar gemaakt. Zo had je 3 geweldige trailers waar Battlefield lachte met Metal Gear Solid, Rainbow Six en Gears Of War.

badco2ds6.jpg

Zoals in de meeste games zit er een singleplayer in, ikzelf dacht dat Battlefield meer om de multiplayer ging, maar dit is echter niet zo, want je bent er toch een grootte tijd mee bezig om die uit te spelen. De grootte van de maps is echt verschrikkelijk groot, maar jammer genoeg heb je maar een bepaald gebied waar je in mag komen en anders ben je binnen 5 seconde dood. Dit is om chaos te voorkomen.

De multiplayer is aan de ene kant te gek en aan de andere kant valt hij erg tegen, want hij bevat maar 1 mode genaamd 'Gold Rush' . Je heb de verdedigers en de aanvallers, de aanvallers moeten het goud opblazen en de verdedigers het goud beschermen. Zoals ik al zei valt het qua modes tegen, maar voor de echte battlefield fans waar ik niet onder val komt er ook nog een 'Conquest Mode' . Wat dit precies inhoud weet ik niet, want zoals ik al zei ik ben geen bekende van de battlefield serie.

badco42hc8.jpg

Uiteraard bevat het spel ook een aantal minpunten zoals dat er een erg lelijk filter over het beeld zit zodat het beeld ruist. Buiten dat staat er te veel TNT zodat er weinig uitdaging inzit om mensen te doden. Online heb je hier en daar een teamkill, maar vooral bij het grootte geweer die bij de aanvallers in hun kamp staat. Met dit wapen kan je vanaf je eigen kamp andere kampen aanvallen en veel punten verdienen. Hiervoor willen mensen hun team genoten nog wel is doden.

Al met al is het zeker een aanrader en daarom geef ik het een 7.9

+ Erg comisch - Lelijk filter over het beeld

+ Goede single player - Te veel team kills zonder een kick uit de server te krijgen

+ Goede multiplayer - Weinig online modes

+ Groot Arsenaal aan wapens

2 reacties


Recommended Comments

Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...