Jump to content

The DuckDome

  • entries
    67
  • comments
    197
  • views
    8,392

Duck Up 4! - Duck Up = Back!


M4X

363 views

du4copyfb4.png

Na een lange tijd stil te hebben gelegen gaat de vierde ronde van Duck Up dan nu eindelijk van start. Omdat Duck Up! zolang heeft stilgelegen is dit een extra speciale editie, met 3 rondes. Hierin zul je je moeten bewijzen voor de hoofdprijs, en extra punten voor de competitie. De eerste ronde zal aanstaande vrijdag van start gaan, en iets langer duren in verband met mijn afwezigheid (ik ben dan een week op vakantie).

Iedereen kan meedoen, en als je je voor vrijdag inschrijft dan krijg je zelfs 25 bonuspunten. Inschrijven kan via een pb aan mij (M4X), of door een reactie achter te laten bij dit item. Alvast tot vrijdag :bier:

7 Comments


Recommended Comments

Ik doe mee :)

Ik doe mee, mocht ik kans zien online te komen tijdens mijn vakantie ;)

Count me in, heb ik tenminste al 25 bonuspunten :D

Link to comment
Guest
Add a comment...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...