Jump to content
 • Sign Up

The DuckDome

 • entries
  67
 • comments
  197
 • views
  7,576

Duck Up 4! - Duck Up = Back!

Sign in to follow this  
M4X

99 views

du4copyfb4.png

Na een lange tijd stil te hebben gelegen gaat de vierde ronde van Duck Up dan nu eindelijk van start. Omdat Duck Up! zolang heeft stilgelegen is dit een extra speciale editie, met 3 rondes. Hierin zul je je moeten bewijzen voor de hoofdprijs, en extra punten voor de competitie. De eerste ronde zal aanstaande vrijdag van start gaan, en iets langer duren in verband met mijn afwezigheid (ik ben dan een week op vakantie).

Iedereen kan meedoen, en als je je voor vrijdag inschrijft dan krijg je zelfs 25 bonuspunten. Inschrijven kan via een pb aan mij (M4X), of door een reactie achter te laten bij dit item. Alvast tot vrijdag :bier:

Sign in to follow this  


7 Comments


Recommended Comments

Ik doe mee :)

Ik doe mee, mocht ik kans zien online te komen tijdens mijn vakantie ;)

Count me in, heb ik tenminste al 25 bonuspunten :D

Share this comment


Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
 • Create New...