Jump to content

OWN

  • artikelen
    5186
  • reacties
    17587
  • bezichtigingen
    1580226

Editie 98 - Interviews


Dutchy3010

566 bezichtigingen

Hoeveel procent heb je GTA Vice City uitgespeelt?  

91 leden hebben gestemd

  1. 1. Hoeveel procent heb je GTA Vice City uitgespeelt?

    • 10%
      5
    • 20%
      6
    • 30%
      1
    • 40%
      2
    • 50%
      11
    • 60%
      6
    • 70%
      4
    • 80%
      7
    • 90%
      40
    • 100%
      0

This poll is closed to new votes

gallery_33831_25_21914.jpg

Deze rubriek is geschreven door Thundercover en Jay;!

Deze week gingen wij gezellig vissen.

Thundercover

Jay;

Visser23

Hoe ben je op je nickname 'Visser23' gekomen?

Ik vis heel vaak, vanaf jongs af aan al. Die '23' weet ik niet :puh: Visser was al bezit maar waarom die '23' is een goede vraag :Y

Waarom die '23'?

Lol. Ik weet het niet :puh: Zie hierboven. Visser was al bezet en ik wist niet welk getal ik moest nemen. Dit is al een ver verleden, en ik houd ook niet alles bij.

Waarom besloot je te registreren en actief te worden op het forum?

Eerst toen ik GTA San Andreas speelde lukte het nog niet echt. Ik besloot hier te registreren en vragen te stellen. Later kwam ik erachter dat je ook savegames kon krijgen hier, en besloot wat vaker te komen. Nu weet ik er veel meer van en kan ik ook mensen helpen. En daarom ben ik er nu elke dag wel te vinden. het is er ook hartstikke leuk, en soms zie je grappige personen waar je wel om kan lachen.

Wie zijn volgens jou de grappigste personen?

Grappige personen... Ja, iedereen is wel eens grappig. Ik kijk gewoon rond en ik zie wel eens wat grappigs. Maar om het gelijk een grappig persoon te noemen vind ik eigenlijks niet. Ice Banana en Nils kunnen er in ieder geval wel wat van :puh:

Je bent onlangs superlid geworden, hoe bevalt het dikgedrukte leven?

Goed :) Meer inboxruimte maakt mij niet zoveel uit, want ik verwijder alles. De upload ruimte enzovoort kan ik wel goed gebruiken :puh: Op het moment van dat je Superlid bent willen mensen gelijk veel contact met je. Mijn contactpersonen lijst op msn telt al meer dan 80 mensen die elke keer aan mij vragen hoe ze superlid worden. Dit is wel grappig :puh: Maar soms ook irritant. Verder bevalt het uitstekend :) Mensen hebben ook meer vertrouwen in je.

Wat heb je met Pipo de Clown?

Helemaal niks. Pipo is een nukeladderteam op een spel genaamd Wolfenstein Enemy Territory. Voor de mensen die niet weten wat een nukeladdenteam is: een soort clan waarmee je in competities speelt.

Wolfenstein komt toch niet boven GTA uit of wel?

Niet boven GTA IV nee, maar wel boven de rest. GTA IV is gewoon goed! En Wolfenstein ook wel maar daar draaien ze veel dezelfde maps en dat is dus zeg maar niet zo uitgebreid. GTA IV wel :puh: En bij GTA San Andreas ziet het er wel wat hetzelfde uit vind ik, net zoals Vice City

Op welk console speel je GTA4 nu?

Playstation 3. Ik heb geen Xbox en ben ook niet van plan om die te kopen. Ik speel het liefst online en op de PS3 is dat gratis. En voor de xbox moet je betalen na 1 maand

GTA IV is een mooi spel maar voor sommigen iets té realistish, is dat ook voor jou zo?

Nee, ik vind het zo goed. Beter tè realistisch dan helemaal niet.

Je bent voornamelijk actief in de San Andreas en IV fora, blijf je hier nog hangen of zoek je ook nog andere hangplekken op?

Ik denk dat ik daar blijf hangen. Ik weet niet veel van modden en scripten enzo. Lifestyle vind ik helemaal niks. Ik help liever mensen in de GTA IV en SA fora. Dit zijn overigens ook de enige 2 GTA's die ik heb

Ben je ook niet van plan een andere 'oude' GTA te kopen of vind je dit echt wel goed zo?

Ik vind het wel goed zo. Ik heb ooit GTA Vice City gehad alleen die heb ik onderhand al verkocht. Ik blijf dus bij deze 2 GTA's todat er een nieuwe uitkomt.

Welke andere games speel je naast GTA en Wolfenstein?

Ik speel op het moment Fifa08 demo, Ninja Gaiden demo en Enemy Territory:Quake Wars. Niet veel, maar toch wat :)

Je bent lid van The Royal Guardian en organiseert nu evenementen, bevalt dat je?

Ja, alleen af en toe een beetje druk. Maar in de vakanties heb ik wel meer tijd. En zoals jullie hebben gemerkt komt er ook alweer een cruise aan met een feest erin dat we met TRG staff hebben georganiseerd/moeten organiseren. Ik hoop dat alles goed gaat. Het bevalt me dus goed :Y

Verwacht je dat The Royal Guardian corp wordt of is het nog te vroeg om daarover te suggereren?

Da's een goede vraag. We hebben eigenlijks niet veel tegenstand in de gangs maar als we in de 2e ronde komen krijgen we het moeilijk. Maar als we corp worden kunnen we wel meer organiseren natuurlijk en word het leuker. Want zoals ik nu merk in de corps is dat er niet zoveel georganiseerd wordt.

Als jij het voor het zeggen had, waar zou jij dan de volgende TRG cruise naar toe laten gaan?

Hangt ervan af wanneer. In de zomer zou ik wel naar Ierland ofzo willen. Lijkt me wel eens leuk. Maar in de winten naar Zweden denk ik. Lekker skiën of snowboarden :) Als al die spullen passen op de boot :$

Over andere landen gesproken, ga je tijdens deze zomervakantie nog weg of blijf je lekker thuis?

Ik blijf thuis. Maar mijn moeder kwam laatst er wel mee dat we misschien een lang weekend naar een plaatsje van Center Parks gaan. Ik vind het ook wel een beetje saai om 7/8 weken thuis te zitten. We gaan natuurlijk wel dagjes weg.

Je zal in de vakantie waarschijnlijk wel veel voetballen, doe je hier ook aan als sport?

Ik ben er 2,5 jaar geleden mee gestopt. Bestuur ging uit elkaar en ik ben weggegaan. Ik was van plan om een nieuwe club te zoeken alleen dat komt er niet van :puh:

Vind je jezelf een natuurtalent of werd je nauwelijks van de bank afgeplukt?

Geen van beide :puh: Ik was wel altijd aanvoerder maar dat maakt niet zoveel uit. 'Goed' vind ik mezelf niet maar ik zat ook niet elke wedstrijd op de bank. Ik speelde wel elke wedstrijd mee.

Hoe bevalt het lid zijn van de OWN, je moet regelmatig invallen voor anderen?

Altijd wel leuk, alleen aan het begin maakte ik wel veel foutjes :$ Nu nog wel alleen het wordt al minder. Ik vind het wel moeilijk om opeens voor een ander rubriek in te vallen omdat je niet weet hoe de 'normale schrijver' van de rubriek het altijd doet. Maar verder is het heel leuk :)

Eigenlijk weet niet iedereen al te veel over je. Kan je wat over jezelf veretellen. Hoe heet je in het echt en wat wil je bijvoorbeeld later worden?

Ik heet Kevin en ik ben 13 jaar. Ik woon al heel mijn leven in Leeuwarden waar ik ook op school zit. Ik ga nu over naar 3 havo. Wat ik later wil worden weet ik nog niet.

Je zal toch snel een keuze moeten maken, heb je geen beroep in gedachten?

Ik weet nog helemaal niks. Ik kan niks leuks vinden :puh: Al moet ik na de vakantie in 3 havo toch wat zien te vinden.

Wat vond je van het interview en de interviewers?

Leuk interview, leuke interviewers. Was leuk om eens mee te maken :puh: Ga zo door :Y

3 reacties


Recommended Comments

Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...