Jump to content

OWN

  • artikelen
    5186
  • reacties
    17587
  • bezichtigingen
    1579761

Editie 1 - Ongezouten


Dutchy3010

830 bezichtigingen

blog-33831-1159134745.jpg

Omdat het de eerste editie is van Oceans Weekly News volgt er een uitleg van deze rubriek, deze rubriek wordt namelijk gevuld door jullie! Het concept is vrij simpel, als je jouw mening wilt uiten naar het forum toe kan dat bij ons, geen gezeur over een onnodig topic meer. Elke week kan iemand zich voor deze rubriek opgeven, bij meerdere aanmeldingen zullen we iemand uit de aanmeldingen loten. De rest van de aanmeldingen schuift door naar de volgende week. Als je je opgeeft voor ‘Ongezouten!’ moet je gelijk het bericht dat je in deze rubriek wil hebben in de PB zetten, als je dat niet doet kom je niet in aanmerking voor de rubriek. Inzending van een bericht geeft geen garantie tot plaatsen van een bericht, ook kan een bericht bewerkt of ingekort worden. Berichten die scheldwoorden, leugens, kwetsende uitspraken of andere inhoud bevatten die in schending zijn met de regels worden niet geplaatst. Als je een mening over het forum kwijt wil moet je deze beargumenteren, een onbeargumenteerde mening wordt niet geplaatst. Je hebt zelf de keuze om je naam openbaar te maken of anoniem te houden, wanneer je voor het laatste kiest houden we je naam ook echt geheim. Niemand meer dan de hoofdredacteuren zullen weten wie het bericht dan heeft ingezonden. Anonieme berichten die puur gericht zijn op het uitlokken van ruzie worden niet geplaatst. Het zal niet vaak voorkomen dat we een bericht niet plaatsen, alleen wanneer we het écht over de grens vinden gaan doen wij het niet. Wees dus niet bang om je mening te uiten, bij ons kan het elke week!



Om je aan te melden voor deze rubriek kan je een PB naar Jowx verzenden met de titel 'Aanmelding Ongezouten'. Zet in die PB ook gelijk de tekst die je in de rubriek wil hebben, anders is je aanmelding ongeldig.

Aanmeldingen voor ‘Ongezouten!’ in de 2e editie kunnen t/m 3 augustus ingezonden worden, elke inzending die na 3 augustus wordt verstuurd verschuift automatisch naar de 3e editie.

0 reacties


Recommended Comments

Er zijn geen reacties om weer te geven.

Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...