Jump to content

OWN

  • artikelen
    5186
  • reacties
    17587
  • bezichtigingen
    1582054

Editie 99 - De Tien


Thundercover

426 bezichtigingen

gallery_33831_25_14566.jpg

Deze rubriek is geschreven door Visser23

Welkom bij De Tien in de 99ste editie van Oceans Weekly News! Deze week behandelen we in De Tien de meest bekende forumavatars. Dus de avatars die het meest bekend zijn onder de leden. Ik heb een aantal leden gevraagt welke zij het bekendst vonden. Here we go mensen :)

Nummer 1

photo-1.gif

Joriz is natuurlijk het meest bekend op het GTAF. Hij heeft denk ik wel het meeste profiel bezoekers aangezien hij de site heeft opgezet. Natuurlijk zien mensen zijn avatar vaak voorbij vliegen. Tijdens een paar ondervragingen aan een aantal leden is ook gebleken dat deze het bekendst was. Daarom een nummer 1 in De Tien.

Nummer 2

av-536.png

Deze bekende avatar is natuurlijk van onze eekhoorn-achtige admin. Wie kent hem nou niet? De forumeekhoorn. Ook deze man werkt natuurlijk om het forum op de been te houden. Ook zie je hem aardig veel posten. Daarom denk ik ook wel dat deze eekhoorn een verdiende 2e plaats heeft. Ook een aantal leden hebben deze eekhoorn opgenoemd.

Nummer 3

av-3948.png

Deze mooie rood/roze avatar is ook zeer bekend. Ikkes draagt deze avatar al meer dan 2 jaren. Wat heel erg veel is. Ben je niet eens toe aan afwisseling? Blijkbaar niet. Maar de bekendheid straalt ervan af. Grappige avatar die zeker bij je past :puh: Heel bekend onder veel leden, en ook bij mij. Een verdiende 3e plaats lijkt mij.

Nummer 4

av-19301.jpg

Als je alleen al naar de avatar kijkt zie je al gelijk over welk persoon we het hebben. Juist, GTA-Sheep. Dit schaap en zijn avatar zijn ook al heel erg bekend op het forum. Veel profiel bezoekers. Dat komt natuurlijk ook omdat hij een hele uitstekende global moderator is. Hij is super actief, en daarom krijgt iedereen het schaap te zien. Een verdiende 4e plaats.

Nummer 5

av-7284.gif

Zoals je al aan de avatar kan zien gaat het over Davids. En dan hebben we het natuurlijk over de bekende NandroDavids! Deze man was eerst heel actief en heeft deze avatar al een lange tijd. Een hele lange tijd. Waardoor je hem ook vaak ziet. Door het vaak zien raakt hij ook heel erg bekend. Een 5e plaats voor deze bekende avatar lijkt mij op z’n plaats.

Nummer 6

av-28306.png

Meestal als je deze avatar ziet weet je gelijk om wie het gaat. Juist, The Guardian. Deze man is bekend. En bij een bekend persoon wordt meestal de avatar ook wel bekend. Hij draagt de avatar al heel lang. Daarom ook een 6e plaats onder de bekendste avatars van De Tien. Bij mij is hij in ieder geval erg bekend.

Nummer 7

av-748.png

Deze avatar is ook heel bekend. Eerst had hij een andere, namelijk een kubus. Maar toch blijkt deze avatar een hele bekende te zijn van het forum. De drager, PatrickW, is natuurlijk ook heel bekend. Aangezien hij admin is, en veel werkt aan het forum zal hij veel bezoekers krijgen. Daarom zien ook veel mensen zijn avatar.

Nummer 8

av-13783.png

De raceauto is zeker heel bekend onder de GTA-Forummers. Deze man heeft de avatar ook al heel lang. En is ook al behoorlijk lang lid. Jawel, we hebben het over de enige echte Thundercover. Een leuke avatar die dus al heel bekend is. Veel mensen zien hem ook omdat je vaak post. Leuk opvallend blauw kleurtje dus veel bezoekers in je profiel. De meeste kijken dan ook wel naar je avatar.

Nummer 9

av-12279.gif

Deze o zo bekende avatar is van onze enige echte Dizzee. Deze avatar heeft hij ook aardig lang. Daarom een 9e plaats. Een mooie avatar moet ik zeggen. Veel mensen zien hem ook, omdat je behoorlijk actief bent. En natuurlijk heb je een leuk blauw kleurtje wat erg opvallend is. Veel mensen klikken even en zien jou mooie avatar :)

Nummer 10

LCS-23.jpg

Ook deze avatar is erg bekend. En het persoon ook. Summerbase. Hij is wel uit de database, maar dat maakt niet uit. Summerbase draagt deze avatar als een grote tijd. Daarom staat hij bij deze dus ook in De Tien. Wel op de tiende plaats maar dat maakt niet uit. Ook veel personen kennen deze avatar. Wat ook is gebleken na een ondervraging met een aantal leden.

8 reacties


Recommended Comments

Als je de leden sorteerd op "profielbezoekers" zul je daar Joriz niet aantreffen.

Van de administrators heeft Joriz wel het meeste profielbezoekers.

En Visser23 denkt alleen dat Joriz het meeste profielbezoekers heeft, er staat nergens dat dit een vaststaand feit is.

Hoewel ik wel denk dat het gewoon klopt dat Joriz het meest aantal profielbezoekers heeft.

Link to comment
De meeste aantal profielbezoekers is ook nog maar actief sinds het huidige forumsysteem, niet vanaf 2003. :puh:
Team Noord FTW!!!

Waar zat dat warn-knopje ook al weer...?

Link to comment
De meeste aantal profielbezoekers is ook nog maar actief sinds het huidige forumsysteem, niet vanaf 2003. :puh:
Team Noord FTW!!!

Waar zat dat warn-knopje ook al weer...?

Dat durf je niet!
Link to comment
Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...