Jump to content

OWN

  • artikelen
    5186
  • reacties
    17587
  • bezichtigingen
    1582005

Editie 99 - Music Center


Thundercover

478 bezichtigingen

gallery33831259579copypq1.png

Deze rubriek is geschreven door: 2fast{0} en ..::GhostRider::..!

Welkom bij de super hete rubriek van de OWN. We laten je kennis maken met vele verschillende muziek genres, die we elke week weer afwisselen. We laten je nummers horen, we geven onze mening en laten de keuze van de crew zien als nummer van de week! Daarnaast laten we ook nog eens alle gloednieuwe tracks van deze week aan je horen zodat jij alleen het nieuwste van het nieuwste in je pocket hebt! Kijk snel verder!

[hr=1]black[/hr]

Gloednieuwe Tracks!

Clips vanaf 03-08-08

Dit is de nieuwste track van Armin van Buuren, iedereen kent hem wel. Deze keer helpt Sharon Den Adel hem met haar prachtige stem, check deze track: Armin Van Buuren ft. Sharon Den Adel - In And Out Of Love

TxvpctgU_s8



[hr=1]black[/hr]

Keyshia Cole doet het goed de laatste tijd en nu heeft ze weer een nieuwe track maar dit keer in samenwerking met The Game. Hun nieuwe track heet 'Games Pain'!

BB-xEVh2Sok



[hr=1]black[/hr]

Bob Sinclar heeft ook een nieuwe track, hij werkt samen met Axwell in deze nieuwe track. Zoals gewoonlijk komt hij weer erg vorlijk over en staat hij weer hoog in de sharts. Luister 'What A Wonderful World'

clOP-yPXByw



[hr=1]black[/hr]

Hardcore

Hardcore, een stijl van elektro muziek, kent iedereen wel. Het is overmate populair in Nederland, Duitsland en Engeland en de stijl van hardcore is te herkennen aan het snelle tempo van het liedje en de beat. Rond 1990 kwam deze muziek veel naar voren. Het werd steeds meer gebruikt, en is nu een van de populairste muzieksoorten in Nederland. Net als vele andere genres heeft hardcore ook verschillende sub-genres. De bekendste daarvan zal wel het Gabber-hardcore zijn, dat overmate populair is in Nederland. Een aantal andere sub-genres zijn: Hardstyle, Speedcore, Terrorcore en Breakcore. Al deze genres hebben steeds weer wat verschillends, de een heeft 220 beats per minuut en de andere 260. Ook kan de BPM (beats per minutes) oplopen tot wel 1000 BPM!

Vaak worden als samples van een hardcore liedje andere liedjes gebruikt van een ander genre(voornamelijk de kant van rock). Om hardcore liedjes te maken worden voornamelijk de programma's Fruity Loops Studio en Reason. Je kunt van deze 2 programma's (van Fruit Loops zeker) een trial downloaden en je eigen kunsten proberen. :puh:

Diverse artiesten zijn de nederlandse Angerfist en DJ Zany, Scooter, Breeze

Euphoria en Luna-c.

[hr=1]black[/hr]

Crew mening!

..::GhostRider::.. is vandaag in de Amsterdam Arena, en is vergeten zijn mening achter te laten, om het toch nog op te vullen heb ik Jay; gevraagd zijn mening te geven. :)

2fast{0}:

Hardcore, niet een van mijn lievelings genres, toch zijn sommige nummers wel vet, het geeft je ook een energiek gevoel door de ruige beat die er door heen bongt. Ik luister het zelf ook niet vaak en ben er ook geen fan van, maar zoals elke genre heb ik wel 2 of 3 nummers die wel eens aan slaan, die wel eens leuk zijn om een paar keer te draaien. Voor de rest heb ik een grote hekel aan de hardcore scene, de kleren, de gewoontes en het dansen (hakken) slaat bij mij ook niet helemaal aan.

Jay:

Ik ben eigenlijk nooit een liefhebber geweest van hardcore. Hardcore liedjes klinken voor mij allemaal hetzelfde, ik ben dan ook nooit een liefhebber geweest van house of andere dingen die er ook maar in de buurt bij komen. Ook de hardcore-scene staat me helemaal niet aan. De kleren, de mentaliteit en de rest van de lifestyle. Ik zou het zelf dus nooit luisteren maar ik respecteer als andere

Vertel ons jou mening over hardcore!

[hr=1]black[/hr]

Nummer van de week!

Angerfist - Spook

pnY_TUVwoqk



Heb jij een idee voor het volgende genre? PB ons!

1 reactie


Recommended Comments

Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...