Jump to content

OWN

  • artikelen
    5186
  • reacties
    17587
  • bezichtigingen
    1580175

Editie 100 - De Tien


Dutchy3010

344 bezichtigingen

Hoeveel procent heb je GTA Vice City uitgespeelt?  

91 leden hebben gestemd

  1. 1. Hoeveel procent heb je GTA Vice City uitgespeelt?

    • 10%
      5
    • 20%
      6
    • 30%
      1
    • 40%
      2
    • 50%
      11
    • 60%
      6
    • 70%
      4
    • 80%
      7
    • 90%
      40
    • 100%
      0

This poll is closed to new votes

post-3251-1219499787.jpg

Deze rubriek is geschreven door Jay;!

De tien beste 'de tien's'!

Bijna elke zaterdag avond verschijnt er wel een 'de tien'. Vaak door onze vaste redacteur Galiorix en anders wel door een stand-in. Het concept is simpel: de tien beste games, warme landen, snacks of een ander hoogstaand onderwerp op een rij zetten, met de nummers erbij. Maar als je eenmaal aan 'de tien' begonnen bent is het toch een heel ander verhaal. Er komt namelijk veel meer bij kijken dan alleen maar de cijfers op een rij zetten van een onderwerp. Desondanks gaat 'de tien' net zoals vele andere rubrieken erg vlot als je eenmaal begonnen bent. Nu is het eindelijk zo ver, de OWN heeft 100 edities op haar naam staan. Dit kunnen we ook bij deze rubriek niet zomaar aan onze neus voorbij laten gaan, we maken er dus iets speciaal van: de tien beste de tien's!

1. De tien meest memorable forumgebeurtenissen

Door de vele jaren heen zijn we veel mooie gebeurtenissen tegengekomen, waarvan ikzelf vind dat dit er één van is: de 100ste editie van OWN. In deze editie wist Ikkes er tien op te noemen. Denk maar aan nieuwe fora die eindelijk toegankelijk werden voor het publiek, nieuwe GTA's die uitkwamen of zelfs leden die promoveerden. Ook hier moet dan weer en 'de tien' over gemaakt worden en hoe kan het ook anders dan dat ik deze op een beschaafde nummer 1 zet.

2. De Tien Beste Forumleden

De meest goede forum-leden zijn vaak al gepromoveerd tot superlid of zijn inmiddels zelfs megalid nu we al vele maanden verder zijn. Uiteraard gaat het om de beste leden en ook dat zijn er heel wat. Toch is dit iets wat we elke dag blijven tegenkomen op het forum, leden die het in zich hebben om mensen graag een handje verder te helpen met problemen, een goed woordje voor anderen te doen en zich dus volledig inzetten voor GTAForum. Hoe kon het dan ook anders dat Ikkes de beste leden even op een rijtje moest zetten!

3 De Tien beste “OWN” edities aller tijden.

Nog steeds is een heel OWN-team bezig om elke zaterdagavond een mooie editie neer te zetten voor alle leden die dat aangaat. Uiteraard heb je soms mindere edities maar soms ook fantastische, dit gaat allemaal om het gevoel. Ondanks dat we nog steeds bezig zijn om elke zaterdagavond wat nieuws te creëren hoort deze 'de tien' gewoon op nummer 3 te staan!

4. De Tien meest opvallende naamswijzigingen

Bijna dagelijks hebben PatrickW en Lantyz hun handen vol aan naamswijzigingen. Vaak zijn dit leden die in een moeilijke PB toch een keuze moeten maken naar een nieuwe naam. Maar dit kunnen natuurlijk ook erg grappige, bijzondere en dus ook opvallende naamswijzigingen zijn. In deze de tien zijn ze dus allemaal, speciaal voor jou op een rijtje gezet!

5. De Tien gekste namen voordat de persoon het inizcht kreeg voor een naamswijziging

Op het forum komen we altijd wel gekke namen tegen. Soms zijn ze wat overdreven, de andere keer grappig maar toch vies, maar soms ook hilarisch waarbij je thuis zelfs in een deuk kan liggen. In deze 'de tien' besloot Ikkes weer eens, de tien gekste namen op een rij te zetten. Uiteraard voordat het lid ons te slim af wist te zijn met een naamswijziging. Vandaar dat dus ook deze 'de tien' een plekje verdient, op plek 5 welteverstaan!

6. De tien meest humoristische personen op het forum

Wat is GTAForum zonder dat je je dagelijkse portie lachen binnenkrijgt? Juist ja, het zou GTAForum niet meer zijn. Vandaar dat Ikkes eens besloot, de meest grappigste forumleden op een rij te zetten. Ook bij deze 'de tien' kwamen we de meest grappigste reacties tegen, wat zeker past bij het thema. Inmiddels kennen we al andere grappenmakers op het forum maar ook deze leden zijn zeker klassiekers!

7. Vijfentwintig Forumgeboden

Op een forum moet je je altijd aan de regels houden, zo ook bij GTAForum. Uiteraard weten velen dit om te toveren tot forumgeboden en krijg je daar de meest grappige reacties uit. Op 'ons' forum heb je geschreven en ongeschreven regels, deze staan dan ook allemaal in deze 'de tien', waar tevens een mod-tag aan te pas kwam!

8. De Tien mooiste alternatieve betekenissen voor GTA

De titel zegt het al: tien mooie alternatieve teksten voor GTA, het spel dat velen hier dagelijks spelen. Deze 'de tien' was zeker niet te missen in de OWN, dit omdat OWN weer deel uitmaakt van GTAForum. Hoe kan het dan ook aanders dat deze 'de tien', gemaakt door Dutchy3010, PatrickW, Froodooo en Ikkes, op nummer 8 staat!

9. De 10 meest grappige wensen voor GTA IV.

Al vele maanden voordat GTA IV uitkwam hadden forum leden al wensen wat betreft GTA IV. Het ging in deze 'de tien' van strippen tot poepen en zelfs de oude hype, jumpen kwam aan bod. Ik kan alleen maar zeggen dat er bij het schrijven van deze 'de tien' erg veel keuze was met de wensen. Het forum werd namelijk dagelijks vol gespamt met wensen en verlangens over GTA IV!

10. 10 tips om jezelf aangenaam bezig te houden terwijl je vriendin/vrouw de rekken afschuimt tijdens de koopjes.

Dit was zeker een klassieke 10 waar de meeste jongens veel aan moeten hebben gehad. Het komt regelmatig voor dat je op één van de weinige bankjes moet wachten op je vriendin tot ze eindelijk klaar is met de koopjes. Wij mannen hebben nu eenmaal een ander soort vermaak dan vrouwen wat betreft koopjes. Vaak word je dan ook meegesleurd tijdens het shoppen en heb je niks tot weinig te zeggen. Een reden dus om deze 'de tien' op 'tien' te zetten!

0 reacties


Recommended Comments

Er zijn geen reacties om weer te geven.

Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...