Jump to content

OWN

  • artikelen
    5186
  • reacties
    17587
  • bezichtigingen
    1580173

Editie 100 - Forum


Dutchy3010

568 bezichtigingen

Hoeveel procent heb je GTA Vice City uitgespeelt?  

91 leden hebben gestemd

  1. 1. Hoeveel procent heb je GTA Vice City uitgespeelt?

    • 10%
      5
    • 20%
      6
    • 30%
      1
    • 40%
      2
    • 50%
      11
    • 60%
      6
    • 70%
      4
    • 80%
      7
    • 90%
      40
    • 100%
      0

This poll is closed to new votes

post-3251-1219499799.jpg

Deze rubriek is geschreven door Jay; & Froodooo

Welkom bij deze toch wel bijzondere editie van Forum. Niet alleen is het deze week feest vanwege de honderdste editie van OWN, ook mag niet vergeten worden dat deze rubriek vanaf dag één deel heeft uitgemaakt van het krantje, wat toch niet alle rubrieken van zichzelf kunnen zeggen. Twee feestjes dus in één, en dat vieren we met wat extra dingen. Naast het normale nieuws hebben we bij de onderwerpen van Forum nog een praatje, waarin we het hebben over dat desbetreffende onderwerp. Dat betekend dus bijvoorbeeld de grappigste naamswijzigingen, de beste toernooien, de nieuwtjes, enzovoorts. Ik zou zeggen, veel plezier met het lezen van deze jubileumeditie!



Promoties

Deze keer jammer genoeg geen promoties, volgende keer beter. :)

[hr=1]#3b91c3[/hr]

Naamswijzigingen

calb wil voortaan graag vice infernusX heten.

We hebben er weer een voorstander bij van verkort inloggen.

cesar gaat verder als Vegeta.

Hij blijft in de culinaire wereld: van een Salade naar een potje keuken-kruiden:

post-748-1218995480.jpg

KronicSmoker187 wil graag StrongBongSmoke heten.

Hij is dus gewoon een SBS fan, maar wil het niet ronduit toegeven.

Na twee jaar bij rockstar in de gang te hebben gestaan is GTA Ganggast behoorlijk uitgedroogd.

Niko zei al: wat is Die Hard.

En we hebben nog iets anders! We zijn op zoek naar de leukste, grappigste, beste, noem maar op, naamswijzigingen die ooit de revu hebben gepasseerd in Forum. Herinner jij je nog die ene geweldige naamswijziging (met het grappige commentaar van de admins), post die dan in een reactie op deze rubriek van Forum, en wie weet wordt jouw keuze meegenomen in een volgende editie met de 'top 5 naamswijzigingen'.

[hr=1]#3b91c3[/hr]

Projecten

San Andreas Challenge Contest

In het San Andreas forum is onder leiding van Jay; en VWO-er alweer een nieuwe contest gestart, genaamd de 'San Andreas Challenge Contest'. Er is nu nog tijd om je aan te melden, grijp je kans! Hoe meer deelnemers de contest aantrekt, des te spannender word de contest dan ook. Een contest waarbij er maar één echt met de eer kan strijken. Benieuwd wie het wordt of wil je het zelf worden? Houd dan de hoofdpost van de contest in de gaten of meld je zo snel mogelijk aan, het kan namelijk maar tot 27 augustus! Maar zoals je gewend bent zullen ook wij, Oceans Weekly News je op de hoogte houden. Wij wensen de deelnemers dan ook ontzettend veel succes met de contest, moge de beste winnen!

Extra

Tijdens de edities van Forum zijn er heel wat toernooien en projecten voorbij gekomen. Bijvoorbeeld de twee SA Mysterie toernooien, waarin je in San Andreas op zoek moest gaan naar verborgen screenshots. Ook de Vice City versie van dit toernooi is langsgekomen, en beide toernooien waren een groot succes onder de forumlieden. Een ander toernooi was Pimp my Ride, waar de deelnemers (al dan niet met behulp van mods) in SA de mooiste auto's in elkaar moesten zetten. Dan hebben we nog de talloze fotocontests die in de loop der jaren op het Forum zijn georganiseerd voor meerdere GTA-games. En vergeet vooral niet alle feesten van gangs die zijn aangekondigd in Forum, zodat iedereen op de juiste tijd op de juiste plek was om lekker mee te feesten. Blader gerust nog wat edities door, en bekijk al deze dingen ook voor jezelf!

[hr=1]#3b91c3[/hr]

Nieuwtjes

* ..::GhostRider::.. heeft onlangs besloten te vertrekken en zijn actieve tijden op het forum, op stop te zetten en zo ook de OWN. Mede doordat ..::GhostRider::.. lid was van de OWN en zich daar goed inzette vroegen we hem om een reactie:

"Ik heb het wel leuk gehad die korte tijd wat ik erbij zat. Maar ik heb er de laatste tijd gewoon géén tijd meer voor en thuis heb ik de laatste tijd ook problemen waardoor ik vaak gestrest ben en liever iets doe wat ik niet zeg. Ook komt het nieuwe schooljaar. Vorig schooljaar móest ik eerst GTAForum hebben gecheckt voordat ik ging leren/huiswerk maken, maar had daarna dan geen zin meer waardoor de cijfers achteruit gingen en ik uiteindelijk bleef zitten. Ik vind het zelf spijtig, maar ik ga liever carrière maken, dan dat ik 24/7 achter een forum zit."

Het gehele OWN-team wenst ..::GhostRider::.. nog een plezierige tijd in zijn verdere leven en hopen dat hij er verder het beste van maakt. Ontzettend bedankt voor je inzet die je in GTAForum en in The 'Oceans Weekly News' hebt gestoken, ..::GhostRider::..!

* Op 27 augustus viert Beat Down haar éénjarig bestaan, uiteraard gaat dit gepaard met een groot feest, een 'spamfestijn' welteverstaan. In het verleden zijn we twee spamfestijnen tegengekomen bij Beat Down, maar deze keer wel een hele speciale. Het lid dat dit spektakel het beste onder woorden kan brengen is natuurlijk Beat Down-leider 2fast{0}, vandaar dat we hem gelijk om een reactie vroegen:

"Het eerste Spamfestijn zonder mijn gebruikelijke Co-leader is natuurlijk niet het zelfde, je mist je kameraad waar je al die tijd mee hebt samen gewerkt, maar de bezoekers zullen hier natuurlijk niet onder leiden, we hebben nog 29 andere leden die met volle enthoussiastme mee willen werken aan het Spamfestijn en we hopen dat het net zo'n groot feest mag worden als de vorige, al moeten we het wel zonder ..::GhostRider::.. doen. Desondanks word het een groots festijn zoals de vorige editie, vol met vele spelletjes en veel gezelligheid!"

De nieuwtjes zijn één van de thema's die niet altijd in Forum hebben gezeten, maar later pas aan kwamen waaien. In dit gedeelte van Forum komt het nieuws voorbij dat niet een apart kopje nodig heeft, maar toch ook weer te belangrijk is om niet te vermelden. Een prima plek dus om even het laatste, wat kleinere nieuws door te nemen.

[hr=1]#3b91c3[/hr]

Hot Topics

post-13783-1187786892.png

Kvraagetaan 2.0 - Miek gunt ons opnieuw een kijkje in de duistere krochten van zijn ziel met dit vervolg op het legendarische Kvraagetaan-topic. Zal hij het meisje krijgen of zal hij de rest van zijn leven slijten aan de bar van de Lonely Hearts Club? Volg het allemaal 'hier'.

post-13783-1187786892.png

Een ander topic dat zeker onder de aandacht viel was het topic genaamd 'Bi/lesbi/homo Wat vind jij?, Wat vind jij?' Zoals de titel al zegt kan je je uitgesproken mening geven over homoseksuelen, uiteraard met onderbouwde mening. De meningen zijn erg gevarieerd, zo ook de jouwen. Laat dus gerust een post achter of volg dit drukke topic!

post-13783-1187786892.png

De Hot-Topics waren vroeger een aparte rubriek, waarin alle 'hete topics', oftewel de populaire topics van de afgelopen week werden gepresenteerd. Sinds niet zo heel lang geleden is deze rubriek samengegaan met Forum, waardoor je nu in Forum de belangrijkste onderwerpen van de afgelopen week nog eens rustig kunt bekijken. Eventueel kun je dan natuurlijk ook het desbetreffende topic bezoeken, en jouw mening geven over het onderwerp wat op dat moment besproken wordt.

1 reactie


Recommended Comments

Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...