Jump to content

OWN

  • artikelen
    5186
  • reacties
    17587
  • bezichtigingen
    1586263

Editie 101 - Gedonder met Thunder


Thundercover

361 bezichtigingen

thundercopyod5.png

Deze rubriek is geschreven door Thundercover!

Jaja, vanaf deze week zitten jullie weer met mijn gedonder opgescheept. :-( Officieel vervangt deze rubriek Jay's Column, wat weer Herrie met HerrieM verving, maar ga nou niet denken dat dit een saaie columnrubriek wordt. De onderwerpen gaan in ieder geval over het forum, net als de vorige keren. Het boeit jullie toch niet dat ik de Spelen niet geboycot heb, dat ik spannend het nieuws volg tussen Bush en Gates en dat ik me druk maak over de overname van KPN door Planet Internet. Nee, alleen forumonderwerpen.

Deze week heb ik weer wat tijd doorgebracht op het forum en daarbij stuitte ik op een nieuw fenomeen: de pips. Geen idee wie deze naam bedacht heeft, maar blijkbaar heten die blokjes onder je naam pips. Ik zou het eerder Joriz' Bonuspunten noemen, net zoals je met AH Bonuspunten voor gratis hebbedingetjes kan sparen. Sommige van die bonuspunten verschijnen plotseling en worden oranje of groen (aan de hand van de skin), andere blokjes staan er al een tijdje en veranderen plotseling van kleur. Maar de eerste blokjes worden pips genoemd. Ik neem aan dat jullie dit al wisten en daarom sla ik het verhaal van veelgestelde vragen over pips even over.

Elke keer dat je een magische grens overschrijdt, komt er een pip bij. Zo'n magische grens overschrijd je door een bepaald aantal posts te plaatsen. Als je heel snel heel veel inhoudsloze posts plaats, kan je een aantal pips laten inwisselen voor 20% korting. Wat dat betreft zou ik me dus kunnen aansluiten bij Jowx: het is hier gewoon net een Albert Heijn, alleen dan virtueel.

Ik stuitte dus tegen die pips aan en kwam daardoor plotseling in Gang Talk terecht, waar een brandende vraag was gesteld: "Wat zijn die blokjes onder je gebruikerstitel?" Hulde voor het bedenken van de vraag, waar uiteindelijk een prachtig antwoord door een SL op werd gegeven. Tenminste, de SL gaf het antwoord dat ons vanaf jongs af aan is geleerd: des te meer posts, des te meer pips. Niets meer, niets minder. Echter werd deze beredenering volledig de grond in geboord, want Daan007 wist de ware reden van de pips. Dat daarmee een groot geheim werd onthuld, zat hij totaal niet mee. "Dat is virtuele penis. Hoe meer posts, hoe meer blokjes," zei hij, gevolgd door Nils met de keiharde waarheid: "Ik heb een grotere virtuele penis dan Disturbed." Arme Disturbed. :-(

Helaas waren de ganzen er die dag niet van bewust dat zij een vrouwelijk lid (ene Mirrrr) in hun team hadden. Ok, het komt niet veel voor, maar wie zegt dat een account mannelijk is? Wat als er iemand van een vrouwelijke geslacht een blokje krijgt? Mirrrr zit als vrouwelijk lid bij de ganzen, heeft zij dan ook een virtuele penis?!

Tot volgende week! :cya:

1 reactie


Recommended Comments

Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...