Jump to content

OWN

  • artikelen
    5186
  • reacties
    17587
  • bezichtigingen
    1580190

Editie 101 - Over koetjes en banaantjes


Thundercover

326 bezichtigingen

post-13783-1220128059.png





Ach welja, ik neem dan even mijn kans om ook eens een deftige column te schrijven. Alleen weet ik niet waar te beginnen. Ik bedoel dan maar. Hoe begin je eigelijk aan een column? Dat vraag ik me al altijd af. Maargoed.

Ik start dan maar om even te lullen over het feit dat er alsmaar meer mensen zich dom gedragen. Jazeker. Zo wordt ik dagelijks wel bestookt met een of andere domme vraag. Zo had ik daarstraks nog iemand die vroeg:

"Hey, wat is eigelijk een render??"

Dan heb je dan iets van; Jongen toch... Weet jij dat nu echt niet? Kijk altijd verder dan je neus lang is. En zo gebeuren frustraties altijd. Dus is het maar altijd beter dat je even kort en bondig uitlegt wat een render dan is. Uitaard weer beleefd zeggen, anders verklaren ze je voor gemene rotzak.

Jazeker, die dingen gebeuren dagelijks bij me. dan komt het feit dad ik eerder vertelde, dat de mensen steeds dommer worden. Opzich heb ik niets tegen domme mensen, zeker niet. Maar ze worden ook lui. Lui om zelf dingen te zoeken. Diezelfde persoon die vroeg wat een render was, bestookte me nu net met een salvo vragen waar hij tutorials kan vinden. Kijk nou zelf. Is het werkelijk zo moeilijk om zelf je browser te openen, en die woordjes in Google/altavista/Yahoo! In te typen? Komaan zeg.

Maargoed. De maatschapij is niet meer wat het geweest is. Toen ik daarstraks even het nieuws keek werd ik weeral geconfrontreerd met het feit dat ik al aanhaalde. Lees nou deze titels.

"Telefoneren in wagen kost man lange celstraf"

- Slim hé? Bellen in de wagen?

"Man bedreigt president Bush omdat... eten te laat klaar was"

- Zucht...

"Hells Angels vechten vete uit voor gerechtsgebouw Kiel"

- Dan kan je evengoed met een fles whiskey in de AA meeting zitten!

"Vurige katholieken vernielen condoomautomaten"

- Volgens katholieken mogen we niet meer veilig vrijen, dan kijken zij raar als iemand Abortus pleegt? Soms moet een mens logisch

kunnen redeneren.

"Celstraf voor naaktfoto's op vlag? "

- Compleet gestoord vind je niet? Als je al niet met je blote kont voor een vlag (die er waarschijnlijk zelf per ongeluk hangt) mag staan.

Ach, sommige mensen leren het nooit. Denk nou niet; wat heeft Ice Banana nu in? Nee absoluut niet. Ik dacht even dat onderwerp aan te snijden, toen ik net het filmpje van Javier Guzman zag. Ergens heeft hij wel gelijk. Maar goed. Dat terzijde gaan we verder?

Mooi. Dan even weer een ander grappig onderwerp aansnijden. Cabaret. Kent u dat? Ik persoonlijk ken er maar twee, eigelijk drie. Jochem Myjer, Javier guzman... en dan die derde die ik niet haar naam van weet. Een vrouw dus. Haha, ik lig altijd in een deuk als ik youtube filmpjes van die jongens bekijk. Over het feit dat die artiesten feitelijk zoveel energie van zichzelf stralen. Neem nu jochem (niet dubbelzinnig opvatten) in zijn Yee-Haa! Show. Als jochem al opkomt is het publiek al opgefokt. En, Zoals gewoonlijk weten we dat jochem al een brok energie is. Ik wou echt dat ik zijn inspiratie had. Cabaret lijkt me zo fijn om te doen. Over het feit dat je echt over alles kan lullen die mogelijk is! Neem nu;"Laatst kwam ik een dove shizofreen tegen, die had het moeilijk met zijn eigen stemmetjes! Wat? wat? Wat? Wat?".

Ik lag werkelijk echt plat. Zelf wist ik nog niets over cabaret. het lijkt me onwijs leuk. Dus dacht ik even om een forum cabaret show op te voeren.

Vandaag, in deze column.

______

Goed, Toen ik net zapte op TV kwam ik weer een voetbal match tegen. Alweer live. En dan kom je op de conclusie dat er al stante pede ondertitelt word.

Nou, dan denk ik van "Hoe weten die mensen nou wat die comentator gaat zeggen?"

2818nb8.jpg

Je bent al jaren journalist, hebt duizenden rubrieken geschreven, talloze interviews afgenomen. En toch slaag je erin om er direct ondertitels erin te zetten?

Dat is onmogelijk zeg ik je. Hoe snel zouden die typisten dan niet typen?

2zobvig.jpg

Zo.. dan zit je te kijken naar de match en denk je daarbij niet na? Hoe snel typen die gozerts dan?

j0k1mr.jpg

Onwijs snel. Onwijs snel... Daar is gewoon geen verklaring voor nodig. Dan krijg je pas respect voor typ mensen.

Nouja goed, ik ga dus verder dat ik na de match direct op MSN geconfronteerd werd met het... OWN GESPREK!!!.

16jnhit.jpg

Heb je net een spannende voetbal match eropzitten, heb je nou net kunnen relaxen. Krijg je te horen dat je nog een rubriek mag schrijven!

Namelijk dan...deze rubriek...

i19qfm.jpg

Ik moet zeggen. Het was een ware eer om deze rubriek te mogen schrijven. En, ik heb enorm veel respect gekregen voor Jowx, wat moet hij allemaal niet uit zijn duim

zuigen als je dit elke week moet doen!

2zp095w.jpg

Dankjewel! Jullie waren een prachtig publiek. Ik was Ice Banana voor de 5 minuut vrij podium!

*Wordt vervolgens van het podium gehaald*

____

Lijkt me dat nu echt niet fantastisch... Maargoed, genoeg geleuterd en gepeuterd. Ik krijg van Thundercover te horen dat ik mag afronden. De deadline is al ruim overschreden en iedereen wachte op deze rubriek.

Hartelijk dank en tot een volgende keer.

IB



0 reacties


Recommended Comments

Er zijn geen reacties om weer te geven.

Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...