Jump to content

OWN

  • artikelen
    5186
  • reacties
    17587
  • bezichtigingen
    1580194

Editie 17 - Pietje II's Labiele Entertainment


Dutchy3010

455 bezichtigingen

Hoeveel procent heb je GTA Vice City uitgespeelt?  

91 leden hebben gestemd

  1. 1. Hoeveel procent heb je GTA Vice City uitgespeelt?

    • 10%
      5
    • 20%
      6
    • 30%
      1
    • 40%
      2
    • 50%
      11
    • 60%
      6
    • 70%
      4
    • 80%
      7
    • 90%
      40
    • 100%
      0

This poll is closed to new votes

Pietje II's Labiele Entertainment

Deze rubriek is geschreven door

Pietje II

Sinds mijn fantastisch mooi

avontuurtje in Vice City ben ik weer terug in dat suffe, regenachtige en koude Nederland. Brrr, ik krijg het al koud wanneer ik eraan denk. Gelukkig stond Jowx op Schiphol al meteen met zijn jet klaar om naar Las Venturas te vliegen, terug naar onze Oceans Crib. In Las Venturas mag het dan ook wel in principe herfst zijn, maar het is er tenminste wel altijd heerlijk warm en het ligt 320 dagen per jaar in een hogedrukgebied. Heerlijk. Maar ja, ik had het kunnen weten, want toen ik ook nog maar één voet over de drempel van de ingang van The Oceans Crib had gezet stond Dutchy3010 al met een notebloc voor mijn neus. Ze begon te blaten over de koude decembermaand. Alsjeblieft zeg, moeten we het daar per se over hebben... Ik ging maar snel door naar het hok van Bert A., want met Bert A. is altijd wel een gezellig maar oh zo onzinnig praatje mee te maken. Bert A. vertelde tegen mij dat hij was aangevallen door een aantal wilde konijnen toen hij voor carnaval een pak had aangetrokken om te passen. Ik zei: "Maar het is toch nog lang geen carnaval?" "Nee", zei Bert, "ik wilde het alleen maar passen. Je kan maar nooit te vroeg zijn hè? Bovendien, ik wil weten hoe zwaar ik moet zijn om in het pak te kunnen passen." Ik antwoordde: "Oh ja? Wat voor pak doe je aan dan?" "Ik wilde me voor carnaval verkleden als medewerker van Ubisoft!" Bert A. barstte opeens in tranen uit. "Maar die konijnen gunnen het mij kennelijk niet! :cry:" Jowx kwam opeens binnengestapt. "Doh," zo begon hij, "die konijnen vallen Ubisoft-medewerkers juist aan!" "Aha," zei ik weer, "laten we dan meer even de beveiligingstape bekijken. Want dit is toch te gek voor woorden?" En zo stonden we met z'n drieën even later in de beveiligingsruimte, bij het videoarchief. Nadat we de juiste tape hadden gevonden, scrolden we naar 15:00 uur en bekeken we even rustig de opname.

blog-33831-1163877325.gif

DAAAAAAAAAAAAAAH!!!

"Bert A. toch!" begon ik, "je hebt die verdomde konijnen de camera kapot laten maken! Had je ze niet even tegen kunnen houden? Nu snap ik wel waarom Dutchy3010 steeds tegen mij zat te zeuren over een kapotte camera!" "M-maar..." Bert A. begon spontaan te huilen. "I-ik..." "Laat maar", zei Jowx, ik breng onze man wel even naar de kantine voor een lekker bakkie koffie met extra veel suiker en melk. :D"

Even later kwam Jowx weer terug. Hij vertelde tegen mij dat hij zich al afvroeg waar zijn konijntjes gebleven waren. Hij had maar heel even het kooitje en de deur van zijn penthouse-suite open laten staan, terwijl hij beneden in het restaurant een worteltje bestelde. Wanneer hij weer bovenkwam waren al zijn konijntjes verdwenen. Nu wist hij dus waar ze gebleven waren. Zodoende ging Jowx opzoek naar zijn konijntjes in het hok van Bert A., en na een klein half uurtje, waarbij er veel "DAAAAAAAAAAH"-geluidjes vrijgekomen waren, had hij ze allemaal weer gevonden.

Tralalalalalalalala! :D

2 reacties


Recommended Comments

Beste Pietje II,

Dat er een klein ongevalletje met Bert A. is geweest omtrend een horde boze konijnen in tot daar aan toe. Maar de overige tijd zijn er nooit problemen geweest met konijnen, laat ze met rust. Ik geef ze eten, ik geef ze drinken, ik geef ze liefde, ik laat me in elkaar slaan, ik laat me bijten en ik hou van ze. Zolang ze niet meerdere malen per dag iemand anders, buiten mij dus, aanvallen is er geen reden om ze te verbranden of weg te doen. Ik vind het jammer dat de lieve konijnen hier wederom in niegatief daglicht gezet worden, zo erg is het nou ook weer niet. Je moet er gewoon voor zorgen dat de konijnen niet in situaties terecht komen waarbij ze moeten denken, dat is het punt waar het meestal fout gaat. Helaas hebben ze een nog niet goed ontwikkeld denkvermogen waardoor ze snel doordraaien als ze over een probleem moeten nadenken. Sterker nog, ze denken helemaal niet na. Ze proberen altijd gelijk een oplossing uit, meestal is het de verkeerde oplossing waardoor er chaos ontstaat. Ook kunnen wij aanvallen van onze lieve vrienden voorkomen door te vluchten wanneer hun oogjes rood worden of wanneer je hun lokroep hoort. Tenzij ik door de gangen loop, dan hoef je natuurlijk niet te vluchten. Tenzij Dutchy3010 me stresst omtrent OWN, of als ik honger heb. :)

Ik hoop hiermee voldoende duidelijkheid gegeven te hebben, mocht u nog vragen hebben dan hoor ik dat graag.

Met vriendelijke groet,

photo-3251.jpg

Jowx

Konijnen Bond

Link to comment

Geachte Joris W,

ik wil u vermelden dat er absoluut niet aan slecht daglicht wordt geknoeid. Konijnen zijn nu eenmaal ondoordacht, dat is algemeen bekend, en het is maar goed ook dat ze door u opgesloten worden.

Ik zal maar eerlijk blijven: er was he-le-maal niks speciaals gebeurd in The Oceans Crib! Wat moest ik anders? Het zou leuk zijn als er 'ns iets zou gebeuren wat 'abnormaal' is voor onze maatschappij. Maar jammer genoeg gebeurde dat niet. Neem nou jouw WC: jij vertelt ook, puur uit verveling, iets wat jij dagelijks meemaakt. Terug naar mijn PLE(E): dat doe ik ook! Een doodgewone dag in The Oceans Crib, en er gebeurde niets speciaals. Tja, ik moest toch wat, dus vertelde ik het verhaaltje maar over Bert A. Ik betreur het dan enerzijds ten zeerste dat u mij op deze probleemstelling wijst, maar anderzijds moet ik u bedanken. Had u die konijnen niet laten ontsnappen, had ik al helemaal niks kunnen bedenken.

Hiermee probeer ik dus absoluut niet uw 'schattige', 'wollige', 'onschuldige' en 'lieve' konijntjes in slecht daglicht te zetten. Het is ontzettend jammer dat u dit zo opvat, want dat is totaal niet de bedoeling. Hopelijk begrijpt u mijn punt, en kunnen we er zand overheen gooien.

Overigens wil ik van deze gelegenheid nog even gebruik maken om... (easter egg!) u te bedanken. Nu weet ik dat we geen dekking hoeven te zoeken als we u in de gang tegenkomen. Hartstikke bedankt, dat waardeer ik nog erger dan Dutchy3010, want zij wordt elke keer opgevoerd door de gore bloemkolen van u.

Ja, laten we het daar eens over hebben. Dutchy3010 is een drukbezet persoon. Elke dag in de weer, bezig met zaken om uiteindelijk op de veelbelovende zaterdagavond een nieuwe editie op de planken te zetten. Wanneer zij dan licht geirriteerd tegen u reageert, voert u haar maar meteen een bloemkool op. Schandalig! Wat heeft u hier op te zeggen, geachte Jow "Jowks" Jow"x" Joris W?

Link to comment
Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...