Jump to content

OWN

  • artikelen
    5186
  • reacties
    17587
  • bezichtigingen
    1580065

Editie 101 - Interviews


Thundercover

494 bezichtigingen

Hoeveel procent heb je GTA Vice City uitgespeelt?  

91 leden hebben gestemd

  1. 1. Hoeveel procent heb je GTA Vice City uitgespeelt?

    • 10%
      5
    • 20%
      6
    • 30%
      1
    • 40%
      2
    • 50%
      11
    • 60%
      6
    • 70%
      4
    • 80%
      7
    • 90%
      40
    • 100%
      0

This poll is closed to new votes

gallery_33831_25_21914.jpg

Deze rubriek is geschreven door Thundercover en Jay;!

Kai, kai, kai, kai, kai, kai, kai, kai, kai, kai, kai!

Thundercover

Jay;

Kai-ShockWave

Je bent hier duidelijk geregistreerd voor GTA4. Kom je ook in andere fora buiten GTA4?

Jah, ben regelmatig te vinden in Graphics en soms bij de forumspelletjes als ik niks te doen heb. Zit ook vooral in GTA IV fora voor de clan. Je ziet me soms ook nog wel eens bij "webdesign" binnensluipen :puh:

Hoe ben je nou eigenlijk op het idee gekomen om een GTA IV clan op te richten?

Ongeveer halfjaar geleden vroeg iemand of ik met heem een clan wilde opstarten. Zat alleen niet echt veel vaart in, was eigenlijk toen nog niet echt serieus. Paar weken later stopte hij ermee omdat hij het niet meer zag zitten. Toen heb ik het een paar dagen later toch nog geprobeerd om de clan een beetje te promoten en langzamerhand kwamen er leden binnen. Is dus eigenlijk als grap beetje ontstaan :puh:

Ik mag hopen dat je er nu wel serieus mee bezig bent?

Jah dat zeker :puh: gaat ook zeker veel tijd in zitten met zo'n clan.

Heb je nooit eens zin om de clan door te geven aan een ander met al die tijd dat het van je weg neemt of blijf je het altijd wel leuk vinden?

Nee, het blijft leuk om zo'n clan te onderhouden e.d.. De sfeer natuurlijk ook, omdat dat je steeds met veel mensen online bent, die je kent en ook nog eens dezelfde taal spreken. Miss als er ooit wat gebeurd waardoor ik de clan niet meer kan onderhouden dat het dan doorgegeven wordt. Maar voorlopig blijft het nog even zo :puh:

Hoe heb je de admins kunnen verleiden om een blog te mogen maken?

Haha, bosje bloemen. Nee, maar met die problemen die er waren rond de clan, was het fijn om even een afgeschermd gedeelte te krijgen voor de clan. In de regels die staan in MP Fora, stond dat je een blog kon krijgen als je meer dan 15 leden had en serieus bezig was. Paar maanden geleden had ik voor de blog een aanvraag gedaan bij PW. Paar weken daarna hoorde ik van hem dat ik de blog kreeg :)

Lukt het nog een beetje om die mooie blog van jou te onderhouden en krijgen wij als niet-clanleden ook nog wat nieuws te zien?

Ja hoor, met de blog lukt het aardig. Iedere week komt er een soort weekoverzicht in de blog te staan die alleen clanleden kunnen zien, en dat kost wel ff tijd om in elkaar te zetten. Iets nieuws krijg je denk ik niet te zien. Als er wat nieuws is dan is dat alleen te zien voor clanleden. Maar komt ook nog wel weer eens een toernooi aan;) Naja wel nieuws is dat we ons nu ook richten voor GTA IV op de PC. maar meer info komt daar nog over :puh:

Voor je clan heb je een aantal prachtige afbeeldingen gemaakt, doe je ook buiten die afbeeldingen veel aan graphics?

Jah natuurlijk ook signature's voor het forum zelf, zoals de socialclubs. En verder buiten het forum doe ik de opleiding "Grafisch vormgeven" en ik zit nu in het stagejaar, dat is ook meteen de reden waardoor ik minder actief ben. En daarbij gaat het natuurlijk verder dan siganture's, zoals websites, posters, brochures e.d. Zowat alles wat in de reclamewereld gebruikt én gemaakt wordt.

Je hebt laatst ook nog een contest gehouden genaamd 'Liberty Racing', hoe is dat bevallen?

Waren veel aanmeldingen voor. Konden maximaal 16 meedoen en er hebben er 15 ingeschreven. Alleen in de loop van het toernooi konden veel mensen niet op sommige dagen, waardoor ze gediskwalificeerd werden. Uiteindelijk zijn er 4 mensen overgebleven :7 De persoon op de 4e plaats heeft daarvoor dan nog een troostprijs gekregen :puh: Maar je leert er allemaal wel van en dat kan je gebruiken voor eventueel een volgend toernooi.

Heb je de singleplayer van GTA4 ook doorlopen of ben je meteen naar de multiplayerfunctie gegaan?

Voor dat het spel uitkwam wilde ik eigenlijk alleen maar SP doen, maar was heel nieuwsgierig hoe MP zou zijn toen ik het spel had. In het begin dat ik gta had, was de clan ook nog niet helemaal actief, dus kon ik veel SP doen. Inmiddels heb ik het spel al uitgespeeld op 100% (paar maanden geleden dacht ik). En nu doe ik eigenlijk alleen maar MP. Had alles beetje verdeeld. Na paar missies in SP, ging ik ff MP doen met wat mensen :puh:

Je bent een echte PS3 liefhebber, heb je ooit nog wel aan een Xbox gedacht voor je aankoop?

Jah. Toen ik voor de release veel hoorde van GTA, wilde ik hem eigenlijk wel kopen. Had toen nog geen ps3 en toen zat ik ook meer te kijken naar xbox omdat die veel goedkoper was. Ik had toen wel eigenlijk liever PS3, omdat ik die console e.d. gewent was. En toen ongeveer 2 maanden voor de release van GTA IV, was er een hele mooie aanbieding van de PS3 die ik niet kon laten liggen. Dus ik had op dit moment misschien ook een xbox kunnen hebben, als die aanbieding er niet was :puh:

Je profiel puilt uit met PS3 games, speel je die net zoveel als GTA4 of moeten zij het met minder speelminuten doen?

Zij moeten het helaas met minder speelminuten doen. Ook al is pro evo ook bijna grijs gedraaid voor GTA :puh: Maar binnenkort komt er weer nieuwe content voor Burnout, dus dan zal die ook wel weer veel gespeeld worden :puh:

Heb je nog andere GTA's in je bezit of wacht je straks op GTA Chinatown Wars en GTA5?

Naast GTA IV heb ik nog II, III, VC, SA, LCS, VCS, maar Chinatown Wars komt daar niet bij te staan denk ik. Ik heb zelf geen DS, anders had ik hem denk ik wel willen kopen. Dus het is wachten op GTA5, maar tussendoor kan ik nog even met de concurent gamen: Saints Row II.

Is je interesse bij bijvoorbeeld VC en SA helemaal weg of ben je van toch nog wat bezoekjes te brengen aan die gedeeltes van het forum?

Soms kom ik daar nog wel eens kijken, maar niet erg veel. Maar die die 2 games blijven nog steeds geweldig. De sfeer van Vice City en de vele mogelijkheden van SA :puh:

Zit of zat je in een gang of corporation en zo nee, heb je je ooit aangetrokken gevoelen door de gangscène?

Nee, je ziet er wel veel reclame voor in het forum, zoals BeatDown en The Oceans e.d. Heb soms een paar keer gekeken in de blog van hun, maar eigenlijk nooit echt in verdiept. Ik denk dat ik er wel in had gezeten als ik de clan niet had. Want zo'n sfeertje is altijd wel leuk :)

Over The Oceans gesproken, wat vond je van de 100ste editie van The Oceans Weekly News?

Haha erg leuk. Duurde ook wel ff voordat je hem uit had, maar stonden leuke items in :puh: Echt ook complimenten voor de mensen die er aan gewerkt hebben :tu:

Hoe ben je op de naam Kai-ShockWave gekomen?

Haha, dat hebben meerdere gevraagd. Sommige geven de link aan "Adobe ShockWave Player". Het kan best dat ik het daarvan heb, maar ik zou het eigenlijk niet weten hoe ik eraan gekomen ben. Het kwam in me op, en het leek me wel een leuke naam :puh: Wilde ieder geval iets met me voornaam erin.

Ben je nog van plan de PC versie van GTA IV te gaan halen, om bijvoorbeeld te modden?

Waarschijnlijk niet. Ik zit zelf achter een Mac, en meestal duurt het wel ff voordat windows-games zijn omgezet naar Mac. En onze windows is te zwak voor GTA IV. En ik heb voor games meer de voorkeur aan een console dan een PC.

Wat vond je van dit interview en de interviewers?

Leuk om het is een keer mee te maken! Ik zou zeggen: ga zo door! :tu: en veel succes met de verdere interviews. Was een leuk interview :)

0 reacties


Recommended Comments

Er zijn geen reacties om weer te geven.

Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...