Jump to content

OWN

  • artikelen
    5186
  • reacties
    17587
  • bezichtigingen
    1586263

Editie 102 - Ongezouten


Thundercover

375 bezichtigingen

gallery_33831_25_8951.jpg

Deze rubriek is geschreven door Ice Banana!

Zit je ergens mee, of wil eindelijk je (ongezouten) mening ergens kwijt kunnen?



Aarzel niet en stuur het op naar Dutchy3010.

Je kunt je zowel anoniem als met naam opgeven. Als je anoniem wilt, wordt je naam aan niemand bekend gemaakt!

Erg leuk. Omdat Dutchy3010 een pauze neemt, kreeg ik een klacht door gemailt van een lid, die liever anoniem wil blijven.

Het is intussen al een dozijn edities geleden dat er nog werd gemekkerd voor Ongezouten. ikzelf heb de post g'edit omdat er nog wat scherpe taal in aan te pas kwam en ik het betreffende topic niet bekend wil maken. Het lid rekent op onze steun. Dus blijft hij/zij anoniem :)

Asjeblieft;

_

Hallo, ik zou graag even een korte mening willen uiten voor ongezouten. Is dit nog mogelijk? Omdat het al eeuwen geleden is dat ongezouten weer in OWN kwam?

Weetje, ik erger me zo aan het feit dat er geen respect meer wordt getoond op GTAForum. Ik ben al een tijdje actief hier, en ken al een aardig aantal personen. Ik weet niet of ik dit eigelijk mag zeggen maar ik vindt dus echt dat er geen respect meer wordt gegeven aan leden die zich telkens opnieuw inzetten voor elkaar. Er is ook geen respect meer voor superleden, want ik heb horen zeggen dat als je

superlid werdt, je meer respect krijgt. Dit heb ik eigelijk niet. Ik zie totaal geen respect meer. Ik geef dagelijks veel respect aan mensen. Maar krijg er nooit terug. Laatst heb ik nog een hele grote tutorial gemaakt over hoe je deftig een foto kan maken in daglicht.

Maar desondanks heb ik een vriendelijke PM gestuurd naar een Global Moderator, nu inmiddels al Admin. Om de tutorial weg te laten halen.

Omdat er gewoon géén respect meer ingezt werd. Ik had de ballen van mijn lijf gewerkt om alles goed uit te kunnen leggen en dan krijg ik comentaar opgestuurd zoals dit;

Hé, fotos maken is stom eikeltje, hou ej bzg met andre dinge jongen. Je topik is kk kapo jonge!"

Eerst en vooral extreem sorry voor het taal gebruik. Ik heb nog nooit zulke angst gekend als toen. Hemeltelief! Waarom zijn mensen opeens zo tegen elkaar op het forum? Dus lieve Dutchy, ik had graag een plaatsje op OWN gewild met deze vraag.

Waarom heb ik de indruk dat er bijna geen respect meer is op het GTAForum?

Met groeten,

Anoniem

[hr=3]#3b91c3[/hr]

Dus mocht je ergens mee zitten, schroom niet en stuur het op!

3 reacties


Recommended Comments

Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...