Jump to content

OWN

  • artikelen
    5186
  • reacties
    17587
  • bezichtigingen
    1582005

Editie 103 - Over koetjes en banaantjes


Thundercover

507 bezichtigingen

post-13783-1220128059.png

Deze rubriek is geschreven door

Ice Banana!

Goed. Om even maar weer te starten over het feit dat we op dag 54 nog steeds overleven zonder de hoofdredactrice. Ik moet je zeggen, het is een ware veldslag geworden in het redactie kantoor. Om niet te lullen vondt ik daarstraks nog een dagboek van een reeds afgestorven eiland bewoner. Hij hete Antonio Kanselozelariekoek. Stond op de kaft van het mottig boekje. Ik pen het even over...

Dag 25.

Ik ben een van de overlevende van de crash. Ik ben redelijk verlegen, iedereen lacht me al uit om mijn italiaans accent. Mijn eerste indruk... Ik denk Dat Jay het niet meer aankan. Hij toont een zwakte.. Ik weet het niet.

Dag 26.

Jay ondervroeg me in een spervuur wie eigelijk de bedenker is van OWN. Ikke datte niete weten, ik maar italiaanse pizzavreter zijn, heb ik gezegd met een spottende toon. Jay; kon daar blijkbaar niet om lachen. Ik voel me uitgesloten in de groep. Maar goed. Ik pen even nog wat voor mijn vriendin. Ik overleef nog op de vissen die ik vang voor het eiland. Ofcourse maak ik er geen pizzas van...

Dag 30.

Mijn boekje werd gevonden door een nieuwsgierig aapje. Ik griste het snel uit zijn handen. De jeugd van tegenwoordig wil alles stelen.

Ik sprak vandaag met Thundercover. Hij lijkt me nog een aardige kerel, misschien vraag ik wel aan hem of ik wil samenwerken om een hut te bouwen. Het lijkt me alsmaar donkerder en donkerder te worden. Een grimmige sfeer hangt over het eiland. Heb vandaag een foto gescoord van de hudige situatie.

lost.jpg

Dag 37.

Was even het boek vergeten in te vullen. Ik denk dat die Galiorix? me doorheeft. Hij zag me gluren naar het woud toen hij passeerde. Ik keek naar het aapje dat vorige keer mijn boek stal.Hij liet net een tros bananen vallen. Maar hij denkt natuurlijk dat ik Dutchy stond te bespieden. Wat natuurlijk niet waar is! Nadat heb ik lekker in mijn eentje de tros bananen opgegeten. Het was lekker. Moet alleen nog spreken met Thundercover over het project. Had nog niet echt een kans. Sinds hij nooit alleen zit op de omgevallen palmboom. Verder niets meer te melden.

Dag 38.

Eindelijk gepraat met Thundercover. Ik heb het eerlijk gezegd verneukt. Net toen ik wat zei over verbouwen kwam Jay erbij zitten. Jay; dacht natuurlijk dat we achter zijn rug zijn hut zouden verbouwen.

Zucht.. Ik denk dat ik hier geen resect meer uithaal. Ik leef op het eiland van dag tot dag. Uur tot uur en wacht af tot er wat komt. ik spreek haast met niemand meer. Ik denk dat ik er alleen voor sta...

Dag 40.

Mijn potloodje was kapot.Daarom dat ik even twee dagen niets kon schrijven. Gelukkig was vriendelijke Thundercover net in de buurt. Ik leen even zijn oogpotlood om dit te schrijven. Gisteren was wat rustiger dan gewoonlijk. We kregen een groepsgevoel. We zaten me z'n allen gezellig te pokeren. Ik vondt wat speelkaarten in de cockpit van het toestel... Ik denk dat ik eindelijk wat kans maak in de groep. Vooral die Ymosky toont intresse in mijn kook kunsten.Ik mis mijn vriendinnetje. Daar heb ik heimwee naar. Groeten aan het thuisfront.

Dag 46.

Oh mijn god! Oh mijn god! Oh mijn god! Waarom!?!? Ik schrijf nu even heel vluchtig, ze zitten achter me aan, moet overleven in jungle. Heb wat verkeerds gedaan! Weet niet wat, ben het haasje.. schrijf straks verder, geen tijd... slaap plek nodig voor de nacht.

Dag 46. - Vervolg.

Oef! Eindelijk een veilige plek gevonden. Ik zit nu lekker diep in een soort grot waar ze me niet vlug gaan vinden. Heb net een ontdekking gedaan in de grot. Hier staan wat muurtekeningen op. Ik studeerde in Italie een historische richting. Begrijp er niet veel van maar ik ondekte dat er altijd een vreemde walm over het eiland hangt dat indringers krankzinnig maakt op de dag van volle maan. Ik begrjp er niets van. Ik weet alleen dat er binnen een weekje volle maan wordt. We zien, ik blaas mijn kaarsje uit en ga slapen.

Dag 50.

Ik weet niet wat er scheelt. Ik denk dat Jay; tilt slaat. Ik weet het niet meer. Mijn moeder zei altijd dat ik een zintuigje had voor paranormale krachten.

Er is wat op het eiland, iets wat ik niet kan omschrijven. Er gebeurd wat.. Maar wat! Ik snap het niet meer. Ik moet weer weg. Volgens mij heeft Thundercover net de hut afgewerkt.

Ik ga even pitten en nadenken over de volgende mogelijkheden die me nog liggen.

Dag 53.

Vannacht is het volle maan. Ik hou de wacht voor mijn hutje. Ik vondt een bijl tussen het gereedschap. Er komt mist aan zie ik. Een walm raast over het exotische water, het wordt oppeens heel erg donker. Ik bindt even een zakdoek aan mijn gezicht vast om mijn adem wat te beschermen. het ruikt vies. Het ruikt dood.

Geklemd houdt ik de bijl vast. Ik weet het niet meer. Misschien overleef ik de nacht niet meer. Als dit wordt gevonden, geef het dan aan mijn vriendin. Ze heet; Alexandra Weetikveelis. Ja, ze is van griekse afkomst. Ze woont in een dorpje bij Athene. Zeg haar dat ik van haar hou! Altijd heb gedaan... en dat ik zal wachten op de overkant. Ti Amo.

Ik vondt het boekje besmeurd in bloed in een holle boomstam.

Hij lijkt me erg toegetakeld. God weet wat er gebeurd is. Gelukkig hoop ik erop dat Dutchy3010 haar pauze niet lang meer duurt. Ik denk dat ik Lost ben in mijn eigen rubriek...

*Krijgt net een mes toegestopt van een vreemd kindje... God! Wat gebeurt er toch op dit eiland... Wat is de bedoeling hiervan?

terry_3web.jpg

___

Datum verstuurd 25/07/08

Postpaket afgeleverd 09/09/08

Dhr. Patrick W

GTAGames Straat 69.

Forastad.

Alle rechten voorbehouden. Voor publicatie geschikt.

2008-2009

Copyright IBMail

Wordt vervolgd...

5 reacties


Recommended Comments

Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...