Jump to content

OWN

  • artikelen
    5186
  • reacties
    17587
  • bezichtigingen
    1582054

Editie 104 - De Tien


Thundercover

398 bezichtigingen



gallery_33831_25_14566.jpg

Deze rubriek is geschreven door Galiorix Hanneswasco

Welkom bij deze editie van De Tien! Omdat Galiorix deze week geen De Tien kon doen, heb ik het voor deze ene keer maar eens overgenomen.

Ik zal het hebben over de tien beste multiplayermodes van GTA IV!

Nummer 10:

De slechtste multiplayermode van GTA IV vind ik, persoonlijk Deal Breaker, maar aangezien dit nummer 11 zou zijn kan dit natuurlijk niet op nummer 10 staan.

Op nummer 10 staat de weinig gespeelde (Team) Car Jack City. De bedoeling hiervan is om een auto te stelen en naar een bepaalde plek te brengen. Kan jij dit als eerste doen, dan krijg je een bepaalde geldsom. Wie op het einde van het spel het meeste geld heeft, of het geëiste bedrag heeft verzameld, wint het spel! Niet veel mensen spelen dit spel, omdat het niet veel geld oplevert en het saai is.

Nummer 9:

Op nummer 9 staat de (Team) Maffia Work. De bedoeling van dit spel is om Kenny Petrovic z’n klusjes op te knappen. Dit kan iemand vermoorden zijn, iemand ophalen, iets saboteren, … Over het algemeen ook weinig gespeeld omdat het niet veel geld op levert, en er n iet veel variatie inzit.



Nummer 8:

Op nummer 8 staat Bomb Da Base II, een Co-op modi. Hierbij is het de bedoeling om enkele explosieven te stelen, met behulp van je maten, en deze daarna te planten op het schip. Maar deze bom planten is niet makkelijk, onderweg zal je verschillende mensen tegen komen die je willen tegenhouden. Nadat je de bom geplant hebt en op tijd van het schip bent gekomen krijg je een hoog bedrag. Je krijgt ook 100 dollar per vijand die je hebt vermoord. Het is dus ongeveer hetzelfde als de Bomb Da Base missie’s in GTA III.

180px-BombDaBaseII.jpg

Nummer 7:

Op nummer 7 komt de Free Mode. Ik doe dit persoonlijk niet zo graag omdat er niets bij te verdienen valt en je niet veel te veel kan doen. Ik vind het dan toch leuker om in de Single player van GTA IV wat te dollen. Maar niet veel mensen delen deze mening dus verdient het toch een plaatsje op nummer 7.

tn_gallery_1_51_11209.jpg

Nummer 6:

Turf War komt op de 6de plaats te staan. Hierin is het de bedoeling om met je team zoveel mogelijk plekjes over te nemen. Maar je moet onderweg natuurlijk verschillende mensen van het andere team vermoorden, want anders zullen zij jou vermoorden! Veel valt er niet echt mee te verdienen, maar hierin leer je wel hoe je als een echt team moet spelen.

Nummer 5:

Cops ’n Crooks op nummer 5. Hierin zal je eens politieagent moeten spelen, en eens een dief. Als dief moet je vluchten naar een vluchtvoertuig. Dit kan een helikopter zijn, een boot of een auto. Maar dit gaat natuurlijk niet zo gemakkelijk. De politie, die het andere team is, zal je proberen tegen te houden. Als de politie de baas van de dieven kan vermoorden, alle teamleden, of het vluchtvoortuig, dan zijn zij gewonnen. Je krijgt $ 100 per kill. Persoonlijk vind ik dit een redelijk leuk spel.

41

Nummer 4:

De Race staat op nummer 4, omdat het altijd wel leuk is om met je auto in de straten van Liberty City te scheuren. Redelijk populair, maar er valt niet veel geld bij te verdienen. Maar het is altijd wel eens leuk om te zien wie de beste is.

Nummer 3:

Op nummer 3 komt de welbekende Hangman’s Noose te staan. Deze is vooral bekend omdat je er veel geld mee kan verdienen. Als je er heel goed in bent dan kan je op 3 minuutjes zo’n $ 5000 verdienen. Zo gaat je rank dus snel naar omhoog. Deze is wel leuk om te doen, vooral in het begin, maar na een tijdje is er niet veel meer aan.

Nummer 2:

GTA Race, ongeveer hetzelfde als de normale Race, alleen mag je hier wapens gebruiken. Vooral in helikopters en met moto’s kan dit heel leuk zijn, maar ook heel frustrerend. Vooral met je vrienden is dit een aanrader om fun te hebben!

Nummer 1:

Jaja, op nummer 1 staat: … (trommelgeroffel) … (Team) Deathmatch! Deze is het populairste en als je goed bent is dit ook een mooie geldverdiener. Je kan het met verschillende wapens spelen, op verschillende plaatsen, en het doel lijkt me duidelijk: zoveel mogelijk anderen vermoorden, en zo weinig mogelijk zelf doodgaan. Dit is de absolute aanrader!

180px-Deatmatch.jpg

Dit was dan weer De Tien, laat gerust een berichtje achter, want dit is de eerste keer dat ik een rubriek van OWN maak, buiten Find That Special Someone. Zowel negatieve kritiek, als positieve is welkom. :)

5 reacties


Recommended Comments

Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...