Jump to content

OWN

  • artikelen
    5186
  • reacties
    17587
  • bezichtigingen
    1580511

Editie 106 - Game On


Dutchy3010

389 bezichtigingen

gallery_33831_25_14683.jpg

Deze rubriek is geschreven door: Ikkes en Rullez

Welkom allemaal bij wederom een nieuwe Game On. We beginnen dit maal met een mededeling en dat is dat voortaan Rullez het Game On team komt versterken, wat inhoud dat we voortaan samen de rubrieken tot stand gaan brengen (of soms om en om). Ik(kes) wil Rullez dan ook van harte welkom heten bij de Game On redactie en hem dan ook heel veel succes wensen. Voor de rest rest mij jullie heel veel leesplezier toe te wensen

Firstlook 2008

GTAGames.nl afbeelding
Vorig weekend wat het tijd voor de vernieuwde gamebeurs in Nederland, de opvolger van de GamePlay: "Firstlook". Het forumlid Puma is hier heen geweest en Rullez heeft hem een paar vragen gesteld.

Wat bracht jou op het idee om naar Firstlook te gaan?

Vooral het zien van nieuwe games, het leek me totaal anders dan de Gameplay en achteraf was het dat ook. Het feit dat ik nationale finales kon zien en games spelen die de rest van de wereld pas maanden later zou spelen, was voor mij al genoeg reden :) .

Ben je voor Firstlook wel is op Gameplay geweest?

Mja, vorig jaar en het jaar daarrvoor. Ik vond 2006 beter dan 2007.

En wat heb je vooral gedaan op Firstlook, naar games gekeken of games gespeeld?

Allebei. De finales vond ik echt supervet om te zien, ik heb de finales van Halo 3, NFSPS, PGR 4 (toch?) en Guitar Hero 3 gezien. Verder heb ik CoD5 gezien (niet gespeeld, door een technisch probleem was het niet speelbaar), de nieuwe NFS gespeeld (Need for Speed: Undercover), alsook de nieuwe Midnight Club Los Angeles Dub Edition, de presentatie van Operation Flashpoint 2, LittleBigPlanet en Fable 2.

En welke drie games vond je het vetst?

LittleBigPlanet, de nieuwe Midnight Club en Operation Flashpoint 2.

Heb jij misschien nog verbeter puntje voor volgend jaar?

Meer Bullit uitdelen, er waren mensen die er echt 20 hebben gehad en ik heb er maar 1 gehad :7 . Verder vond ik dat muntjessysteem van de catering echt kut.

GTAGames.nl afbeelding
Heb je zelf ook nog gratis goodies kunnen scoren?

Nee niet echt, behalve Crown magazine dat echt pwnage is. Mogen ze best bij elke goede game gaan maken :puh: .

En dan de grote vraag, vond je Firstlook zo leuk dat je volgend jaar weer ga?

Mjaaah, zekers. Op de Gameplay van vorig jaar heb ik maar 25% van alles dat ik wilde zien en doen gezien en gedaan, en bij afgelopen Firstlook zat ik over de 100%, echt vette shit gewoon.

Nintendo DSi



GTAGames.nl afbeelding
Afgelopen donderdag heeft Nintendo op de Tokyo Games Show de nieuwe Nintendo DS aangekondigd en wel de Nintendo DSi. De belangrijkste verschillen met de voorganger zijn de toevoeging van een 3,0 megapixel camera, de SD kaartslot én de mogelijkheid om op internet te kunnen gaan doormiddel van een Opera browser en MP3's te luisteren.

Daarnaast is de nieuwe variant 12% dunner, heeft het een 17% groter scherm en is het welgeteld vier gram lichter. Ook nieuw is de mogelijkheid om games te downloaden via de nieuwe DS-Shop, welke vergelijkbaar is met de Wii, PS3 en X360 variant. Echter heeft dit nieuwe stukje techniek ook een minpunt voor de die-hard Nintendo liefhebbers, zo is het slot voor de Gameboy games helaas uit de DSi weggelaten.

De DSi verschijnt dit jaar nog in Japan en word rond de lente van 2009 in ons koude kikkerlandje verwacht.

5 reacties


Recommended Comments

Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...