Jump to content

OWN

  • artikelen
    5186
  • reacties
    17587
  • bezichtigingen
    1586242

Editie 106 - Forum


Dutchy3010

562 bezichtigingen

Hoeveel procent heb je GTA Vice City uitgespeelt?  

91 leden hebben gestemd

  1. 1. Hoeveel procent heb je GTA Vice City uitgespeelt?

    • 10%
      5
    • 20%
      6
    • 30%
      1
    • 40%
      2
    • 50%
      11
    • 60%
      6
    • 70%
      4
    • 80%
      7
    • 90%
      40
    • 100%
      0

This poll is closed to new votes

gallery_33831_25_9579.jpg

Deze rubriek is geschreven door Jay; en Froodooo!

Welkom bij deze nieuwe editie van 'forum'! Zoals je kunt zien hebben wij het een en ander veranderd wat betreft de opmaak maar ook zeker de inhoud. Vanaf heden zullen we met deze stijl te werk gaan en we kunnen alleen maar hopen dat jullie er net zo enthousiast over zijn als wijzelf. Wij zullen geen hot topics meer publiceren maar vlotter te werk gaan wat betreft topics die in de smaak vallen. Zo geven wij jullie elke week een mening van een forum-lid die verteld wat zijn hot-topic van de week is en waarom en gaan wij dieper op bijvoorbeeld de gang-scene in. Deze week gaan we onder andere dieper in op de nieuwe blog van Thundercover, het nieuwe GTAForum Verhalen verhaal van Fiegel5, de promotie van Svenie en de uitgekozen Hot topic van TheGuardian. Veel leesplezier!

GTAGames.nl afbeelding

TheGuardian's topic van de week

Iedere week vragen we een forum-lid naar zijn topic van de week. Welk topic sprak hem deze week het meeste aan en om welke reden? Deze week vroegen we forum-lid 'TheGuardian' om zijn eigen topic van de week. Hij koos het topic Kanker en andere krachttermen uit. Dit omdat hij net zoals vele anderen niet kan begrijpen hoe mensen zo bespottelijk om kunnen gaan met het gebruiken van kanker als scheldwoord. Zo was ook af te leiden uit zijn reactie: "Het beste is inderdaad om totaal niet te schelden. En als men dan toch scheld dan liefst niet met ziektes want dat vind ik in 1 woord gewoon zwak. Lager kun je dan niet vallen. Iemand die die ziekte heeft leid daar echt enorm mee. Nu zijn er mensen die er dan gewoon doodleuk andere mensen mee gaan bespotten en het gaan gebruiken als scheldwoord. Ook al veranderen ze de woorden door letters aan te passen of het in spoilers te zetten dan blijft dat gewoon op hetzelfde neerkomen met dezelfde betekenis. Schelden? Stop er dus gewoon mee. Je bereikt er totaal niks mee, je maakt er alleen maar vijanden mee."

Drillen op kamp



Het is weer zover, GTAForum Verhalen komt met een nieuwe reeks genaamd 'Drillen op kamp'. De nieuwe schrijver Fiegel5 is druk bezig met het schrijven van de reeks en zoals vele al gemerkt hebben is het eerste deel genaamd ' Drillen op kamp - Deel 1' al gepost. Diverse forum-leden komen aan bod wat voor hilarische momenten zorgt. Kort gezegd een spannend verhaal met bekende maar ook onbekende forum-leden, samenhangend met een humoristisch tintje. Het grote publiek vind het uit de reacties af te leiden in ieder geval ontzettend leuk en laten we hopen dat de rest van de leden het verhaal ook op prijs stellen. Wij wensen Fiegel5 verder ontzettend veel succes met zijn reeks en wachten in spanning af op het volgende deel. Het verhaal 'Drillen op kamp' is hier te vinden.

GTAGames.nl afbeelding

Thundertje's Blog

De nieuwe blog van Thundercover, toepasselijk 'Thundertje's blog' genaamd is officieel open voor publiek. Omdat de oude F1 blog dicht werd gegooid heeft Thundercover besloten een nieuw leven in de oude blog te blazen en ook hele andere onderwerpen aan te snijden. Voornamelijk zal hij regelmatig grappige, opvallende en interessante nieuwtjes posten over autosport, internet, games of iets totaal anders. Kortom: leuke dingen die hij met jullie wil delen, maar waarmee hij niet wil wachten op een volgende editie die pas een week later komt. De blog is met een mooie grafische lay-out toch wel erg mooi geworden en dat ook af te leiden uit de reacties. Naast de oude enquêtes die er te vinden zijn is er nu al een item gepost over een ontspoorde tram. Benieuwd wat er allemaal in staat en hoe de blog eruit ziet? Gewoon kijken en schroom niet een reactie te posten als je er toch bent! Wij wensen Thundercover verder veel succes met zijn nieuwe blog!

SACC aangekomen bij laatste ronde

De San Andreas Challenge Contest is alweer bij de aller laatste ronde gearriveerd met nog steeds gemotiveerde deelnemers die strijden om in de top 3 te komen, of nog belangrijker, de eerste plek te behalen. Na de NRG-500 Challenge, 8 Track, Burglary en de World War Ace achter de rug te hebben gaan de deelnemers verder op een van de hoogste bergen van San Andreas waar ze de Chiliad Challenge uit zullen oefenen. Ze hebben uiterlijk tot 9 oktober de tijd om hun screen in te leveren bij VWO-er. De OWN rest verder niets dan de deelnemers ontzettend veel succes te wensen bij deze laatste challenge!

WikiGTA bestaat 3 jaar!

GTAGames.nl afbeelding
Iets meer dan drie jaar geleden ontstond het idee van WikiGTA, dat op 2 oktober 2005 online werd gezet. Na drie weken hard werken werd de Wiki bij het tweejarig bestaan van GTAGames.nl voor het publiek onthuld. Nu, drie jaar later, hebben 52 leden aan het project gewerkt en zijn er op de Nederlandse versie meer dan 3500 pagina's te bekijken. Inmiddels is ook de Engelse versie online, waar meer dan 1800 pagina's online staan. Met GTA Chinatown Wars in het vooruitzicht zullen dat er vanzelf nog meer worden, maar ook GTA4 is hier nog niet voltooid. Terwijl wij dus denken dat iedereen hard aan het werk is met GTA4, zal het niet verwonderlijk zijn dat achter de schermen een heus feest is losgebarsten.

Games Screencontest



De inschrijvingen voor de Games Screencontest van warrock_123_321 staan nog steeds wagenwijd open. Je kunt je nog aanmelden tot en met tien oktober, want dan zal deze gloednieuwe game contest officieel van start gaan. Kort gezegd is het een contest waarbij elke deelnemer om de zoveel tijd een screen in moet leveren van een game. Geen GTA want contest over GTA screens hebben we al. Uiteindelijk zullen de deelnemers dus met screens tegen elkaar moeten strijden en zal er één als winnaar uit de bus komen. Wie dat zal zijn is iedereen een raadsel aangezien je nu nog mee kan doen. Wil je dus nog meedoen, geef je dan nog snel op bij warrock_123_321, en misschien wordt jij over een tijdje wel de winnaar met jouw screen! Wij wensen zowel warrock als de deelnemers ontzettend veel succes met zowel het organiseren als het maken van screens. Moge de beste winnen!

GTAGames.nl afbeelding

Svenie moderator Chinatown Wars

Zoals iedereen al heeft kunnen lezen is Svenie in dit topic benoemd dot moderator van de Chinatown Wars fora. Al eerder bleek dat Svenie niet alleen veel van het spel afwist maar ook steeds meer interesse toonde in deze nieuwe GTA. Naast zijn kennis deed Svenie al ontzettend veel voor WikiGTA en was het uiteindelijk niet meer dan logisch dat als iemand deze fora onder zijn hoede kon krijgen, het Svenie zou zijn. Zoals altijd vroeg de OWN ook deze keer om een reactie. "Deze promotie had ik totaal niet verwacht, ik was dus ook helemaal verbaasd toen Patrick en Dutchy me op MSN, na een vaag gesprek vroegen of ik het GTA Chinatown Wars forum wou gaan modereren. Ik heb niet lang getwijfeld en toegestemd. Ik ben heel erg trots op deze promotie en zal mijn uiterste best doen om het CW forum netjes te houden." Aldus onze nieuwe moderator zelf. Svenie, van harte gefeliciteerd met je nieuwe taak, succes en vooral veel plezier!

3 reacties


Recommended Comments

Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...