Jump to content

OWN

  • artikelen
    5186
  • reacties
    17587
  • bezichtigingen
    1580039

Editie 108 - Interviews


Thundercover

408 bezichtigingen

gallery_33831_25_21914.jpg

Deze rubriek is geschreven door Jay; en Thundercover!

Deze week zijn we eens de wat minder actieve leden ingedoken en plots was daar Wazuup. Tijd voor wat vragen voor dit lid!

[hr=3]#3b91c3[/hr]Jay;

Thundercover

Wazuup

[hr=3]#3b91c3[/hr]

Hoe ben je in 2005 op het forum terecht gekomen?

Ik meen me te herrinneren dat ik net SA had gekocht, en Los Santos had voltooid. Daarna wordt je opgepakt, en verlies je al je wapens. Ik was vrij lui en zoch naar een manier om toch je wapens te behouden, vandaar dat ik maar eens wat op het internet ging rondkijken, en dus bij gtaforum uitkwam. Topic geopend, en tot de conclusie gekomen dat je zonder te cheaten gewoon al je wapens kwijt bent.

Hoe komt het dat we je tegenwoordig weinig tot niet in de SA fora kunnen vinden?

Omdat ik me niet echt verdiep in het spel zelf. Ik hoef niet perse alle in's and out's te weten. Ook is het een groot komen en gaan van leden in het SA forum (destijds teminste), niet echt een vaste groep. En SA heb ik natuurlijk allang in de kast gezet, vierkant uitgespeeld.

Heb je nog meer GTA's en welke is dan jouw favoriet?

Ik heb alle 3d GTA's voor de PC, dus GTA III, VC en SA. Ik begon trouwens met VC, daarna SA en toen pas III. Beetje vreemde volgorde, maar zo liep het nou eenmaal. Vice City blijft mijn favoriet. Het zonnige stijltje van miami spreekt mij heel erg aan, de boten, het geld. En natuurlijk was het de eerste 3d gta die ik speelde, en dat geeft al een gevoel op zich.

Ben je van plan GTA IV of GTA: Chinatown Wars te halen of laat je het hierbij?

Chinatown wars in ieder geval absoluut niet. Ten eerste heb ik geen DS en ben ik ook niet van plan die te gaan kopen, ten tweede spreekt het mij (voor wat ik er tot nu toe van heb gezien) niet aan. Het is een heel ander stijltje, een beetje Sims goes GTA. Uiteraard moet ik IV wel hebben, alleen is het te hopen dat me PC'tje het allemaal trekt.

Houd je je buiten GTA ook met andere games bezig?

Slechts één, en dat is Timesplitters Future Perfect op me gamecube. Dit is echt een briljant spel, gekke multiplayer actie met bizarre wapens en characters. Leuk voor met meerdere mensen, maar ook de storyline zit goed in elkaar en is vooral grappig gedaan. Ik ben op zoek naar iemand die deel twee en één van Timesplitters nog heeft, want de gameplay is gewoon geweldig.

Laten we dit dan beschouwen als een oproep.

Hoe heb je de GTA spellenreeks ontdekt?

Tja je kunt er bijna niet omheen toch? Na San Andreas al helemaal niet! In ieder geval begon het met het spelen van GTA II op de PS2 van een vriend van mij, en ik dacht bij mezelf jammer dat dit niet in 3d is. Maarja, een tijdje later door de Free Record Shop lopend, kwam ik ineens de hoesjes van GTA III en VC tegen. Het was er dus toch in 3d! Gelijk afgerekend.

Op het forum ben je ook aardig actief, je was ooit Co-Leader van de Duckdome. Hoe beviel die tijd je?

Super, echt super. M4X en ik hadden het als gang al prima naar ons zin, en het werd steeds gezellig en gezelliger. Met als hoogtepunt toch wel een ''feest'' in het gangtalktopic, op de avond vóórdat we promoveerden naar corporation. Daarna ook een hele leuke tijd gehad, nooit hard moeten optreden omdat de leden zich prima gedraagden. Het was echt een hechte groep, die het vrij lang heeft volgehouden.

Ben je nog plan een gang op te richten of tot een gang/corp toe te treden?

Oprichten niet meer, toetreden zou eventueel nog kunnen, maar ik ben minder actief dan voorheen.

Vroeger ben je moderator geweest, hoe beviel deze tijd je?

Dat was ook een leuke tijd, helemaal omdat ik nu mijn favoriete forumgedeelte zelf kon beheren in inrichten. Eerst met Matiscus als collega, daarna met mijn grote forumvriend DaBeast. Neem van mij aan, modereren is twee keer zo leuke als je een aardige collega hebt waarmee je kunt samenwerken. We hebben het vrij lang samen gedaan, dingen georganiseerd zoals GTAF Modeling Contest '07.

In de modding fora had je altijd een vaste groep mensen. Je weet echt met wie je te maken hebt en mensen helpen elkaar continue uit de brand. Ik en DB hadden altijd veel contact met de ''gewone'' leden uit onze fora. Zo konden we het voor iedereen zo leuk mogelijk maken. Maar op een bepaald moment zat ik met mijn hoofd gewoon bij andere dingen dan gtaforum en het beheren daarvan. Dan is het beter voor jezelf om te besluiten te stoppen, en er zo op een positieve manier een punt erachter te zetten.

Ben je nog steeds bezig met moddeling of ligt dat nu ook helemaal stil?

Dat ligt helemaal stil. School, vrienden en bier drinken hebben nu prioriteit. School is ook stukken lastiger geworden wat natuurlijk de nodige tijd in beslag neemt.

In welke fora ben je momenteel actief en waar denk je ooit nog actief te worden?

Een beetje overal en nergens. Mocht ik toevallig op een vraag stuiten in de modding fora, beantwoord ik hem meestal nog even snel. Maar ik plaats nu toch liever een postje in Zin en Onzin. Vooral in Beeld en Geluid, en NOTA.

En in de rest van de forums kom je zo goed als nooit?

Ja misschien feedback nog een beetje, en Graphics kan ook nog wel mijn aandacht trekken.

Je hebt vaak meegeholpen en meegedaan aan projecten: Modeling Contest '07, GTA: Mafia Stories, iets van Sound Mix awards en recent nog PPL. Welk project zal je waarschijnlijk het meest bijblijven?

Dat mag duidelijk zijn dat dat Mafia Stories is. Het team hiervan bestond echt uit die oldskool modders, dezelfde generatie forumleden als ik zeg maar. Altijd ene gezellige boel, en we konden ook prima samenwerken. Er zijn tijden geweest dat het project echt vorderde als een trein. Maar helaas is het nooit afgekomen, en zijn de meeste, waaronder ik, met andere dingen bezig.

Je bent tegenwoordig veel bezig met zogenaamde Mashup's. Hoe heb jij deze vorm van muziek maken ontdekt?

Ik zit al een tijdje in de DJ scene, dan ben je zoiezo veel met muziek bezig. Ik stuitte op wat instrumentals van bekende rap nummers, en in mijn hoofd zette ik hier voor de grap eens een andere tekst overheen. Ik dacht, waarom dit niet eens echt uitwerken? Ik heb de software en kennis ervoor. Zo gezegd zo gedaan. Mijn eerste mashup is niet super, maar de laatste BEP ft Snoop dogg - Where is the next episode ben ik toch wel redelijk trots op. Ik ga pas verder met nieuwe mashups als ik goede inspiratie krijg.

Heb je nog andere, verborgen hobby's of hebben we al je hobby's nu gehad?

Een van mijn grootste hobbies ontbreekt nog, electrisch gitaar. In het ''The Guitar topic'' ergens in beeld en geluid meen ik, heb ik wat foto's geplaatst. Ik speel nu zo'n 11 jaar alweer, en het gaat nog lang niet vervelen. Verder is voetbal ook nog een grote hobby, maarja wie houdt daar nou niet van ^^.

Zit je ook in een band aangezien je electrisch gitaar speelt?

Niet een vaste band, maar ik treed wel eens op met wat mensen die ik bij elkaar geraapt heb. Laatst nog wat nummertjes gespeeld in een bandje genaamd ''The Wave''. Op school meestal niet, want daar domineren de Emo's en Alto's de optredens, waar ik niet graag tussen zit.

Hoe lang ben je nog van plan op het forum te blijven hangen?

Ik zal er nog wel een vrij lange tijd zijn, maar steeds minder actief. Mijn startpagina is nog wel gewoon gtaforum.nl dus dagelijk sta ik in de online list. Maar binnen een jaar zal mijn activiteitsniveau wel zo ronde 0% zitten. Het is overigens ook juist wel grappig om een tijdje weg te zijn, en dan vervolgens weer terug te komen. Er zijn dan zoveel dingen veranderd in de tussentijd.

Wat zijn voor jou de grootste veranderingen en speelden deze dan ook mee om te vetrekken?

Het eeuwige verhaaltje he, veel mensen met wie je goed contact had zijn weg, en dat maakt het voor jou ook minder leuk. Ik doel daarmee op Bradley H, Wauzie, Eclipse, Jorge_F, Matiscus, Big-Bear, Blastov, JGuntherS, Jarno, Gangster28, Twenty Eyes etc... Verder ben ik natuurlijk al weer ruim drie jaar van de party, en heb zo'n beetje alles meegemaakt wat mee te maken valt op een forum.

Zijn er nog mensen die wel actief zijn en waar je ook regelmatig mee spreekt?

M4X, DaBeast en Tim. Verder spreek ik nog wel eens iemand als ik online ben op mijn gtaforum msn account, maar dat is zelden.

Wie zou jij graag terug willen zien in een OWN-interview?

Ruurd31, maarja dat kan niet he. Mocht je willen lachen dan moet je DaBeast hebben. Of zoek iemand die ook echt heel oldskool is, en vraag wat hij van het forum vandaag de dag vind. Zoals TubS ofzo.

Wat vond je van het interview en de interviewers?

Ik vond het wel vermakelijk hoor ^^. Prima vragen, en over msn gaat het altijd zo lekker soepel. Jullie hadden het ook goed voorbereid, teminste zo voelde het aan. Ik ben benieuwd hoe jullie het in elkaar gaan knutselen. =D

0 reacties


Recommended Comments

Er zijn geen reacties om weer te geven.

Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...