Jump to content

OWN

  • artikelen
    5186
  • reacties
    17587
  • bezichtigingen
    1580045

Editie 109 - De Kronieken der ...


Thundercover

476 bezichtigingen

Hoeveel procent heb je GTA Vice City uitgespeelt?  

91 leden hebben gestemd

  1. 1. Hoeveel procent heb je GTA Vice City uitgespeelt?

    • 10%
      5
    • 20%
      6
    • 30%
      1
    • 40%
      2
    • 50%
      11
    • 60%
      6
    • 70%
      4
    • 80%
      7
    • 90%
      40
    • 100%
      0

This poll is closed to new votes

gallery_33831_25_29008.png

De Kronieken der The Royal Guardian

Deze rubriek is geschreven door TheGuardian!

[table=simple]The Royal Guardian werd opgericht op 14 augustus 2006 onder de leiding van TheGuardian. Ruurd31 was hiervan toen de co-leader. TheGuardian had hier een paar dagen voordien al het concept klaar liggen, maar had echter nog geen naam. GTA-Sheep kwam toen met de naam The Royal Guardian. Summerbase was toen zo vriendelijk om de nodige banners te maken voor The Royal Guardian. De leden stroomde snel 1 voor 1 toe. Op 1 dag bereikte The Royal Guardian 5 leden, waardoor er ook direct een gangtalk topic was. Het leuke aan deze gang was dat het een orgineel concept was. Het was de eerste gang met een eigen cruiseschip. Natuurlijk was dat juist datgene wat de leden zo aantrok. Het was meer een RPG-stijl met een erg toffe sfeer. | matroosef6.png[/table]

Wist je dat..

Donwell, de huidige leader momenteel van The Royal Guardian werd tijdens zijn eerte aanmelding bij The Royal Guardian niet aangenomen. Bij zijn 2de melding, 2 weken later kreeg hij een kans bij The Royal Guardian, en zo begon zijn reputatie bij The Royal Guardian.
Dankjewel gtaboy107 :Y

-Matthijs- zijn aanvraag via pb is goedgekeurd door Ruurd31 en mij

Welkom in het team

Als we nog 1 member hebben, kun je je aanmelden bij member teams en dan zullen we direct erna ook een gang topic starten zodat we van start kunnen gaan..

We wachten dus nog op 1 member die we kunnen toelaten om van start te kunnen gaan :Y

EDIT: Ook Dynamic is lid geworden, dus er zal zo een gangtopic komen. We hebben 4 leden nu :)

Ik vraag toch nog eens, om hier altijd te posten als je in de gang wilt. Ik heb als lid niet echt een groot postvak voor al die pbs omdat ik buiten dit al een druk pb verkeer heb :)

[table=simple]av-7574.gif |Niet veel later viel het doek voor Ruurd31. Hij werd verbannen van het forum en The Royal Guardian had hierdoor dus geen leader meer. Doordat The Royal Guardian nog niet zo lang bestond had de huidige leader op dat moment, namelijk TheGuardian geen oog op de leden voor een eventueel leiderschap. Elk lid kreeg daarom de kans om te solliciteren via PB indien ze interesse hadden. Omdat we Ruurd31 niet kwijt wilde uit de gang, lieten we hem er in als respect member, ondanks dat hij een verbannen lid was. Uiteindelijk na een heleboel aanmeldingen kwam TheGuardian eruit wie de nieuwe co-leader mocht worden. Deze persoon had namelijk ook al veel voor de gang gedaan. Het werd -Matthijs-.[/table]

Sorry voor dubbelpost, maar kleine mededeling.

Vanaf vandaag is Ruurd31 die gestopt was als co-leader gegaan naar respect member.

Vanaf vandaag neemt -Matthijs- zijn status over als Co-leader

De solliciaties zullen nu dus weer sneller en beter verlopen, ze gaan terug in overleg bij de co-leader en leader, en niet enkel bij leader en andere gang/corp leaders die even me meehelpte omdat ik geen co-leader had.

De dag nadat The Royal Guardian een nieuwe co-leader had, begonnen de nieuwe corporation verkiezingen.

Wist je dat..

The Yakuza, een gang van Svenie waren de beste maatjes samen met The Royal Guardian. Ze steunden elkaar ook tijdens de corporation verkiezingen.

Aangezien iedereen nu wel zo'n beetje terug is van vakantie, wordt het tijd voor de Vierde Corporation Verkiezing. Deze zal echter niet zo gaan als de eerste drie Verkiezingen. Er zijn nu drie corporations, die hun positie en hun eigen subforum met moeite hebben bemachtigd. Zij zullen nu moeten bewijzen dat ze hun titel nog altijd waardig zijn. Behalve de populairste gang, zal nu ook de minst populaire corporation gekozen worden. Deze twee zullen in een tweede ronde om de titel 'corporation' strijden. Wint de oude corporation, dan verandert er niets. Wint de gang echter, dan stoten zij de verliezende corporation van de troon en neemt zijn plaats in.

Eerst krijgen de gangs, en nu dus ook de corps, de kans een campagne op te zetten om stemmen te werven.

De stembussen gaan komende zondag (10 september) open, en sluiten een week later.

De deelnemende gangs zijn:

PlayStation Team (M.gordon)

The Royal Guardian (TheGuardian)

Homies Club - HC JOURNAL (Kama)

FBI gang (advancegta)

The Yakuza (Svenie)

Mario,s Adventure Gang (~Mario~)

En de corporations zijn natuurlijk de overbekende:

The Oceans (Jowx)

The Warriors Hangout (P-Jamma)

The Gunslingers (Gunslinger)

Heren (en dame) van de gangs en corporations: Succes!

Op 10 september begint de eerste stemronde. Iedereen was druk bezig met stemmen, het beloofde een spannende ronde te worden. Uiteindelijk was de uitslag wel erg duidelijk.

post-28306-1224885126.gif

Op 17 september startte hierdoor de 2de ronde. Deze ging tussen The Royal Guardian en The Warriors Hangout. Ook hier was de uitslag erg duidelijk. The Royal Guardian word met een overweldigende stemming Corporation!

post-28306-1224885235.gif

Wist je dat..

TheGuardian was het eerste lid dat geen rang had als sl+, maar toch een corporation leader was. Hiervoor was een corporation leader altijd sl+ geweest.

De stemronde van de Vierde CorporationVerkiezing is zojuist gesloten, en de uitslag is bekend. Allereerst volgen de exacte cijfers van de eerste stemronde:

Minste kans op een corporationpositie maakte Mario's Adventure Gang, met 6 stemmen.

Iets daarboven, met 8 stemmen, eindigde de Homies Club.

12 stemmen waren goed genoeg voor de derde plaats voor de FBI gang.

The Yakuza behaalde met 34 stemmen de tweede plaats,

maar met een grandioze meerderheid van 62 stemmen haalde The Royal Guardian de tweede ronde.

---

Van de Corporations was The Oceans de favoriet, met slechts 7 stemmen.

Ook The Gunslingers deden het niet slecht, met 18 stemmen,

wat betekent dat The Warriors de resterende 97 stemmen voor hun rekening kregen.

In de tweede ronde, in de schaduw van de 500.000ste post, verpletterde The Royal Guardian The Warriors met 79 tegen 13 stemmen!

Gefeliciteerd, Royal Guardian! Jullie betrekken jullie nieuwe forum naast twee bewezen corporations. Veel succes met het onderhouden (en behouden!) van jullie nieuwe titel!

The Warriors, helaas, maar jullie verliezen jullie titel als corporation. Jullie forum zal de komende week nog toegankelijk blijven om eventuele info te redden, maar hierna zal het voorgoed gesloten worden, tenzij jullie in een nabije Verkiezing jullie status weer terug weten te verdienen.

The Royal Guardian verliep erg goed. Zo goed dat op een gegeven moment de corporation propvol zat en er geen nieuwe leden meer toegevoegd konden worden. Al was dit sprookje van korte duur.. Op 16 januari 2007 kondigde TheGuardian aan te stoppen met The Royal Guardian in het bijhorende subforum. Ondertussen vergaderde hij met zijn co-leader hoe het verder zou moeten gaan. Na een 2 weken lang debat was het duidelijk. The Royal Guardian stopte zijn concept, -Matthijs- werd leader en ASPHALT de nieuwe co-leader. I.p.v. een cruiseschip, zouden ze er nu een vervolg van maken.. The Royal Guardian had een stad ontdekt, namelijk Diamond Creeps.

Jammer genoeg, maar The Royal Guardian bestaat vanaf nu helemaal niet meer. Het schip ligt nu net als de titanic helemaal vanonder op zee..

Ik zelf was al 2 weken gestopt als Leader en gaf -Matthijs- en ASPHALT de leiding over The Royal Guardian. Jammer genoeg stopt The Royal Guardian, maar maken we wel plaats voor hun nieuwe corpnaam dat namelijk een stad is.. Ik wens dus ook beide heren erg veel succes met hun corp :klap:

R.I.P The Royal Guardian

14 Augstus 2006 - 30 Januari 2007

Echter bleek dit niet zo'n succes te zijn.. De leden verlieten 1 voor 1 de corporation. Al snel nam -Matthijs- samen met ASPHALT de oude draad op, en startten ze opnieuw The Royal Guardian. Hierop volgde snel opnieuw Corporation verkiezingen. Helaas had die vernieuwing, nieuwe leader en leden leegloop niet goed gedaan voor The Royal Guardian, en in de eerste ronde komen ze als minst favoriete corporation uit de bus.

post-28306-1224885998.gif

Op 7 mei 2007 start ronde 2, maar ook hier kwam het negatief voor The Royal Guardian uit. Al het werk van The Royal Guardian heeft helaas door de breuk veel kwijt gespeeld. Zo ook hun Corporation status.

post-28306-1224886107.gif

[table=simple]av-43352.png |Op 23 juni 2007 besloot -Matthijs- om er samen met ASPHALT weer nieuw leven in te blazen. Ze zouden graag The Royal Guardian terug als het oude hebben.[/table]

Zo meteen krijg je te zien wat The Royal Guardian inhoud, maar richten we ons even op de geschiedenis van deze gang. We schrijven 14 Aug. 2006, het gang-talk topic wordt geopend en daarmee is de oprichting van deze gang een feit. Destijds was het TheGuardian die de gang het leven in riep, samen met Ruurd31, voormalig co-leader. Het duurde niet lang of de leden stroomden binnen, eerst een paar en later kreeg het schip vele aanmeldingen te verwerken. Zo groeide de gang uit van klein, tot een grote en bovendien originele gang. Vooral dat originele tintje was het dat de leden aansprak en natuurlijk aantrok. Dit was immers de eerste gang in de vorm van een cruiseschip. De naam 'The Royal Guardian' is bedacht door GTA-Sheep en is gebaseerd op de naam van voormalig eigenaar, TheGuardian. Uiteindelijk verliet Ruurd31 het schip en kwam -Matthijs- als nieuwe co-leader.

De gang werd groter en groter en uiteindelijk werden er nieuwe verkiezingen georganiseerd. Op datzelfde moment draaide de motor van The Royal Guardian overuren. In de verkiezingen moest men de concurrentiestrijd aangaan met verschillende ander gangs die ieder zo hun eigen kwaliteiten hadden. Uiteindelijk bleken de leden het meeste vertrouwen te hebben in 'The Royal Guardian' en dat resulteerde op een overwinning in de eerste stemronde. In de tweede stemronde kregen we de kans The Warriors van de troon te stoten en dat lukte. Met ruim 86% van de stemmen wonnen we de 4e Corporation Verkiezing. Dit alles gebeurde in een zeer korte periode, dus kun je rustig stellen dat TheGuardian meer dan puik werk heft afgeleverd.

De gang liep, na een beetje op gang komen, ook als corporation uitstekend totdat helaas TheGuardian zijn vertrek bekend maakte. Dit gebeurde omstreeks midden Januari 2007. TheGuardian lonkte meer naar The Oceans waar hij voorheen al gezeten had en dus heeft hij besloten terug te keren naar zijn oude gang. -Matthijs- was had die de scepter in handen kreeg en ging samen met ASPHALT aan de slag om het schip nog beter te maken. Echter eiste het vertrek van TheGuardian tot een ledendaling en zodoende moesten ASPHALT en -Matthijs- hard aan de slag het schip weer op de denkbeeldige rails te krijgen. De deuk die The Royal Guardian had opgelopen was een reden geweest een heel nieuw concept te bedenken. We zijn uiteindelijk met een nieuwe start begonnen doormiddel van een gang als stad, genaamd: Diamonds Creek. Echter flopte dit nieuwe concept volledig en dus zijn we begonnen met het opzetten van The Royal Guardian II. Toen kwam de 5de Corporation verkiezing. We werden helaas uitgekozen als ‘Slechtste Corporation’ en kwamen in de 2de ronde waar we het moesten opnemen tegen de ‘Beste Gang’, The Duckdome. Deze werd helaas verloren en zo doende werden we weer gang. Echter beschouwden deze nederlaag eerder als een mentale overwinning, vooral omdat dat ons aanspoorde van The Royal Guardian weer een echte gang te maken!

Helaas op 27 november 2007 stappen -Matthijs- & ASPHALT op en worden Donwell en VWO-er de nieuwe leaders. Donwell word leader, en VWO-er de co-leader.

Ik denk dat velen dit niet hadden verwacht, maar ik stop er helaas mee als leader. Het ligt zeker niet aan jullie als gang, maar aan het feit dat ik er eerlijk gezegd wel op uitgekeken ben. Het ligt dus echt niet aan jullie, maar gewoon aan mijzelf. Dingen gaan hieronder lijden, zo heb je geen zin meer om leuke dingen te organiseren of om actief promotie te gaan maken. Ik ben van mening dat zoiets de gang niet ten goede komt, en daar zullen jullie het ongetwijfeld mee eens zijn. Ik hoop dat Donwell en VWO’er, de nieuw leader en co-leader, weer iets moois van de gang kunnen maken. Zij hebben er zin in, en ik ben er van overtuigd dat jullie met hen weer instaat zijn om een goede gang te worden. Ik heb met veel plezier gewerkt aan deze gang, maar helaas komt aan alles een eind, zo ook aan mijn avontuur op The Royal Guardian. Ik wil jullie als gang nog enorm bedanken en veel succes wensen, met in het speciaal Donwell en VWO-er. Succes! :tu:

Tot de dag van vandaag is er weinig veranderd. The Royal Guardian is nog altijd een gang, die momenteel vernieuwingen doorvoeren. Donwell is nog gewoon leader en VWO-er co-leader. Zal The Royal Guardian ooit terug vanaf de bodem over de woeste zeeën varen? Zal The Royal Guardian ooit terug corporation worden? De toekomst zal het weten..

3 reacties


Recommended Comments

Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...