Jump to content

OWN

  • artikelen
    5186
  • reacties
    17587
  • bezichtigingen
    1580000

Editie 109 - Forum


Thundercover

517 bezichtigingen

Hoeveel procent heb je GTA Vice City uitgespeelt?  

91 leden hebben gestemd

  1. 1. Hoeveel procent heb je GTA Vice City uitgespeelt?

    • 10%
      5
    • 20%
      6
    • 30%
      1
    • 40%
      2
    • 50%
      11
    • 60%
      6
    • 70%
      4
    • 80%
      7
    • 90%
      40
    • 100%
      0

This poll is closed to new votes

gallery_33831_25_9579.jpg

Deze rubriek is geschreven door Jay; en Froodooo!

Welkom bij deze nieuwe editie van 'forum'! Met deze week: het 5 jarig bestaan van GTAForum, alles over Halloween in GTAForum Verhalen, nieuws over San Andreas Photographer, Hanneswasco's topic van de week en meer! Waar wacht je nog op, veel leesplezier!

GTAGames.nl afbeelding

Hanneswasco's topic van de week

Iedere week vragen we een forumlid naar zijn of haar topic van de week. Welk topic sprak hem deze week het meeste aan en om welke reden? Deze week vroegen we Hanneswasco om zijn eigen topic van de week. Hij koos het topic GTAGames.nl vijf jaar jong! uit.

Uiteraard vroegen we hem naar zijn mening. Waarom is dit zijn topic van de week? "Omdat het geweldig is dat een internetforum zo lang meegaat, en succes blijft hebben. Daarnaast is het één van de grootste forums van Nederland, en dat vind ik wel mooi, aangezien het maar over één beperkt onderwerp gaat. Proficiat GTAForum!"

Maar hoelang denk je dat GTAGames.nl nog meegaat en waarom blijf jij hangen? "Volgens mij zal GTAForum nog blijven bestaan, tot wanneer Joriz het opgeeft, wat hopelijk nooit is. Eigenlijk zie ik dus geen einde voor GTAForum, omdat GTA dé meest gespeelde game is onder jongeren, en er dus wel een forum moet van zijn. Vele mensen, waaronder ik, blijven er ook hangen omdat de sfeer er gezellig is en je er voor alles geholpen kan worden! Het forum blijft zich maar uitbreiden en er komen altijd maar meer en meer leden, en GTA blijft beter en beter worden, daardoor zal GTAForum.nl nóg groter worden dan het al is, en natuurlijk nóg gezelliger. ^^"

Naamswijzigingen



Deze week zijn we tegen bijzondere naamswijzigingen opgelopen. Over die bijzondere kun je terecht bij de rubriek 'Gedonder met Thunder'. Wij besteden aan die andere, bijzondere naamswijzigingen.

Mematox - Von-Helsing

Mematox werd steeds aangezien voor een verjongingscrême en heet vanaf nu heel stoer Von-Helsing. Zouden ze last van vampiers hebben bij Roda JC?

jad - KillerZero86

jad heet vanaf nu KillerZero86.

Ik heb me al ingeschreven voor de cursus naamswijziginggrappen, maar de komende 3 weken zat hij al vol. GTA-sheep schijnt er nogal lang over te doen...

thegtaman - FireFighter

thegtaman stond steeds vooraan bij branden in het spel, op het forum en in zijn straat maar helaas nam niemand hem serieus. Maar met zijn nieuwe naam FireFighter komt alles goed :Y

..::GhostRider::.. - Ghost_Rider

ghost_rider heet vanaf heden ..::GhostRider::..

Hier is administratief iets misgegaan. Het Moest Ghost_Rider zijn.

Waarvoor excuses.

Uiteraard vroegen wij ..::GhostRider::.., of beter gezegd Ghost_Rider om een verklaring over deze opmerkelijke naamswijziging. Ghost_Rider: "Nouja, ik had dus echt de schijt van die punten. steeds weer die punten typen, waarbij ik altijd fouten maakte en voor andere misschien ook makkelijker was, en ik vond het wat te lang. Ik had al een tijdje in gedachten voor m'n naam te veranderen, maar was nog niet zeker. Toen heb ik hem maar in de oude terug veranderd, en daar ben ik trots op. ^^"

Halloween naar GTAForum Verhalen



Kijk niet vreemd op als je naast de oranje banner ook oranje pompoenen ziet. GTAForum Verhalen is namelijk sinds kort met een Halloween actie begonnen. Zo kan je in de blog onder meer Halloween verhalen lezen van de schrijvers, maar kan je ze ook zelf schrijven. Ja je hoort het goed, GTAForum Verhalen bied jou de kans om jou eigen verhaal te schrijven over Halloween en die in te leveren bij TheGuardian. De volgende prijzen vallen onder meer te winnen: 1ste prijs: 20000 oceans credits, plekje in OWN, eigen inhoudsblok tijdelijk, toetreding tot GTAForum verhalen en een eigen signature. 2de prijs: 10000 oceans credits, plekje in OWN, en een eigen signature. 3e prijs: 5000 oceans credits, plekje in OWN en een eigen signature. En als dat nog niet genoeg is krijgen de overige topper als troostprijs 500 ocean credits! Kan jij dus nog wat gok-geld gebruiken, wil jij nou ook is een keer bij dat grote project horen en wil je voelen hoe het is om samen te werken in het GTAForum Verhalen team? Wacht dan niet langer, bekijk de blog en doe mee!

San Andreas Photographer

De San Andreas Photographer contest van Hanneswasco is inmiddels begonnen, wat betekent dat inschrijven niet meer mogelijk is. In deze eerste ronden krijgen de kandidaten de opdracht om foto's te maken van het weer. Gelukkig voor de kandidaten heb je in San Andreas prachtige weerseffecten. Dit bied ze dan ook de mogelijkheid om hun foto voor 1 november 19:00 te verzenden naar hun spelleider Hanneswasco die de leden zal laten stemmen. Ben je benieuwd naar foto's en wil je graag je stem uitbrengen? Houd het San Andreas forum dan goed in de gaten, maar uiteraard zullen wij jullie ook weer informeren. Alle kandidaten, veel succes!

GTAGames.nl vijf jaar jong!



Je leest het goed, GTAGames.nl is vijf jaar jong! Dit grote forum waar we allemaal wel eens komen heeft de mijlpaal van 5 jaar bereikt. Reden voor een feestje dus! Dit weekend zal GTAForum naar eigen zegge met de grootste actie ooit komen! Zo zijn er diverse goodies te winnen voor die mensen die meedoen. Denk aan t-shirts, muismatten, stickers, GTA IV nummerplaten, etc. Reden te meer om GTAGames.nl te blijven checken en wie weet win jij die goodies wel, want is een GTA-fan zonder goodies? Wij van de OWN bedanken Joriz en alle andere leden voor het mogelijk maken van GTAForum.nl en feliciteren jullie dan ook van harte!

Signature of the week



Welkom alweer, bij 'Signature of the week'. Elke week zullen wij de meest opvallende, energieke, originele, lachwekkende, vreemdste, leukste of juist de mooiste signature uitzoeken en deze de lucht in prijzen. Uiteraard zijn de signatures altijd binnen de officiële maten en zoeken wij die geheel zelf uit.

magic2-1.png

2fast{0} is weer eens aan de slag gegaan om een opmerkelijke signature in elkaar te toveren. Hij maakte een Final Fantasy signature voor deze graphics battle. Een signature die in ieder geval bij ons zeer goed in de smaak is gevallen.

1 reactie


Recommended Comments

Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...