Jump to content

OWN

  • artikelen
    5186
  • reacties
    17587
  • bezichtigingen
    1582056

Editie 111 - Gedonder met Thunder


Dutchy3010

364 bezichtigingen

Hoeveel procent heb je GTA Vice City uitgespeelt?  

91 leden hebben gestemd

  1. 1. Hoeveel procent heb je GTA Vice City uitgespeelt?

    • 10%
      5
    • 20%
      6
    • 30%
      1
    • 40%
      2
    • 50%
      11
    • 60%
      6
    • 70%
      4
    • 80%
      7
    • 90%
      40
    • 100%
      0

This poll is closed to new votes

thundercopyod5.png

Deze rubriek is geschreven door Thundercover!

Wat een sensatie toch weer. Denk je rustig te kunnen kijken naar de Formule 1 wedstrijd in Brazilië om Hamilton met twee vingers in zijn neus wereldkampioen te zien worden, ben je anderhalf uur later van het puntje van je stoel gevallen. Het zal wel het jaar zijn, want in de Formule 1 gebeurde wel vaker vreemde dingen. Zeven overwinnaars, waarvan drie voor de eerste keer, het moet niet gekker worden.

Winnen, het woord heb ik nu maar eens laten vallen. Er moet immers een soort inleiding aanwezig zijn en al ver van te voren had je al zien aankomen dat ik iets zou laten vallen. Gelukkig is de grond van enen en nullen niet hard, dus kon ik het zonder beschadigingen oppakken. Maar goed: winnen. Waar denk je aan bij winnen? 90% van de gevallen roept verliezen, 9% de beste zijn, 1% verdiend en de rest weet het niet. Achter elke overwinning en winnaar schuilt een verhaal, een verhaal naar de top, een weg naar de top. Soms een moeilijke weg, soms een met alleen maar hoogtepunten.

Tot zover de inleiding: back to business. Is het jullie wel eens opgevallen dat sommige leden een aantal links in hun handtekening hebben staan? Vast wel. Het zijn links naar WikiGTA, hun profiel of de FAQ. Soms vraag ik me af waarom die links in hun handtekening staan. Neem nou een link naar WikiGTA, onze grote schotel: die staat bovenaan elke forumpagina onder de nieuwe banner als "Walkthrough". Dat jij ook die link in je handtekening hebt staan is leuk, maar niet echt nuttig. Hoeveel mensen zouden er gebruik van maken? Dertig? Zestig? Alleen jijzelf? Tja, dan is het pas echt nuttig: je handtekening als Favorieten gebruiken.

Een link naar GTAgames.nl is net zoiets. We zitten al op GTAgames.nl, waarom zou je er een link naar plaatsen??? De knop Nieuws / de banner bovenaan is net zo ver verwijderd als de Home-toets van de linker Control. Misschien dat ik voor sommige gevallen beter de F5 als voorbeeld kan gebruiken, maar die zit iets te dichtbij. En de koelkast net te ver weg. Een overbodig voorbeeld is dan ook nog eens de link naar je profiel. Je geilt op het aantal profielbezoekers? Mooi, ik ook. Nu nog even wacht tot ik Bling voorbij ben en ik ben weer volop in de race voor de titel.

De andere categorie is wel handig: een link naar de FAQ en/of Forumregels. Het blijft wel nog steeds de vraag waarom deze leden die links dragen? Raken ze zelf anders de plek van de regels kwijt of proberen ze bij elke post moderatorgedrag te vertonen door andere leden op de regels te wijzen? Het blijft nog steeds ironisch om te zien dat juist leden met een link naar de forumregels een of meer warns hebben. Kom ik weer eens een gebanned lid tegen, waarna ik bij mezelf denk: "Die had het toch goed voor elkaar: een link naar zowel de faq als de forumregels."

Het is dat de laatste tijd weinig topics zijn met de vraag of het aantal tekens in de handtekening omhoog mag, maar waarschijnlijk is men meer bezig met de ruimte in het postkantoor of de bijlagen. Toch zie ik ze al komen en daarom waarschuw ik, en vanavond alleen ik, jullie, leden van dit GTAforum: ze komen! Ze komen! Ze komen en wij kunnen voor zijn door al die onzinlinks nu uit onze handtekening te smijten! Te smijten, ja! Weg ermee, want ze zijn onnuttig en maken de server alleen maar langzamer! We kunnen het forum definitief veranderen! We kunnen de site nog sneller maken, nog efficiënter, nog beter! Kunnen we dat?

Yes, we can.

3 reacties


Recommended Comments

FAQ en forumregels in een handtekening???? alsof iemand die interessant vind... :D

ennuh,,, je brengt me op een uitstekend idee Thunder, Ik denk dat ik maar is gauw een topic in feedback ga openen :engel:

Link to comment

Tc, Leuk :Y Ik heb btw geen links van hierboven, alleen van mijn PS, Van mijn Site, en van mijn project.

Fedmas

p.s. Waarom oh waarom ging je nou niet verder met F1.. De inleiding begon zo goed..

Link to comment
Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...