Jump to content

OWN

  • artikelen
    5186
  • reacties
    17587
  • bezichtigingen
    1580370

Editie 111 - De Kronieken der..


Dutchy3010

457 bezichtigingen

Hoeveel procent heb je GTA Vice City uitgespeelt?  

91 leden hebben gestemd

  1. 1. Hoeveel procent heb je GTA Vice City uitgespeelt?

    • 10%
      5
    • 20%
      6
    • 30%
      1
    • 40%
      2
    • 50%
      11
    • 60%
      6
    • 70%
      4
    • 80%
      7
    • 90%
      40
    • 100%
      0

This poll is closed to new votes



gallery_33831_25_29008.png

De kronieken der Jay;!

Deze rubriek is geschreven door: Ymosky

GTAGames.nl afbeelding
Jay;, een vrij bekend persoon op GTAForum die inmiddels bijna 1 jaar lid is en het al tot Megalid heeft geschopt, daar moet toch wel een redelijke geschiedenis achter zitten dacht ik zo... en dat klopt ook! lees maar mee:

Jay; keek al een behoorlijk poosje al gast rond op het forum maar op 1 december 2007 werd de knoop doorgehakt en registreerde hij zich op ons forum, zat duidelijk om hulp verlegen bij het spelen van San Andreas. Zijn allereerst topic opende hij nog dezelfde dag en topic zag er als volgt uit:
Komt het bij jullie wel is voor dat je een paar gangleden mee wilt nemen in een drukke straat.

Ik richt dan op ze maar het gaat naar een ander persoon toe.. ik moet soms wel 3 keer richten voordat ik mijn gangmember te pakken krijg..

Meerdere dit probleem??

Ps. Ben nieuw hier :7

Jay; postte in het begin vooral gezellig mee in de San Andreas fora. Al snel na zijn registratie heeft hij wel interesse om een gang te joinen, maar helaas is hij nog niet lang genoeg lid en heeft te weinig posts.

Precies 1 maand na zijn registratie heeft hij een respectabel aantal van 50 posts weten op te bouwen en hijzelf vind het tijd worden om een gang te joinen. Hij koos voor The Royal Guardian. In het Recruitment topic van TRG plaatse hij daarvoor het volgende bericht:

Hey, ik zie al een tijdje wat signatures van jullie gang langskomen op het forum. Ik ben nu een maand lid en heb 50 posts dus ik dacht laat ik het eens proberen.. Ik kom zeker wel 6 keer per week langs op de site en heb wel wat schoonmaak ervaring;)

Geef mij dus de kans om proeflid te worden en dat zal ik er het beste van maken..

De reactie hierop liet niet lang op zich wachten, al de volgende dag kwam het bericht van Donwell dat Jay; toestemming kreeg om zich nuttig te maken bij het schoonschrobben van het dek en dus was aangenomen!

Na een lange tijd lid te zijn geweest van TRG kwam daar uiteindelijk toch een einde aan. Het dekschrobben ging waarschijnlijk toch wel vervelen en de sfeer was er niet zoals voorheen en dit was voor Jay; reden genoeg er een punt achter te zetten.

GTAGames.nl afbeelding


Hij stapte dus uit het bootje en kwam uiteindelijk op 30 juli 2008 bij The Oceans terecht waar hij nog steeds lid is.

Jay; werkt ook mee aan een mooi project op dit forum, namelijk de GTAForum verhalen. Hij werkt al sinds 26 februari 2008 mee aan dit project, is de schrijver van verschillende mooie verhalen en verbeterd ook nog de spelfouten.

GTAGames.nl afbeelding
Maar Jay; schrijft niet alleen fictieve verhalen, hij is namelijk ook nog redacteur van The Oceans Weekly News waarin hij ons iedere week een overzicht presenteert van de gebeurtenissen op het forum in de vorm van de forum-rubriek. Ook vraagt hij samen met de forumcoureur Thundercover iedere week wel 1 lid de hemd van het lijf in de rubriek "Intervieuws"

Wat betreft promoties heeft Jay; het inmiddels al tot Megalid geschopt, op 16 mei 2008 werd hij bevorderd tot Superlid en iets meer dan 4 maanden later om precies te zijn op 26 september hing hij het zwarte jasje aan de kapstok en kreeg daarvoor in de plaats een mooi groen jasje zoals te lezen in bericht van Dutchy3010:
Aangezien er vele wijzigingen waren omtrent promoties, is het topic vorige week helemaal ge-update. In tussentijd was namelijk Jay; veranderd in Jay;, en waren er verscheidene nieuwe moderators bijgekomen.

Nog steeds is Jay; erg veel actief op het forum, vooral in het GTA IV, San Andreas, Opinie en Graphics gedeelde zien we hem vaak terug.

Kortom Jay; is positief en vooral veel aanwezig op het forum, en heeft binnen 1 jaar tijd een behoorlijke geschiedenis achter zich liggen. Wie weet wat de toekomst hem nog zal brengen...

8 reacties


Recommended Comments

Ervaring met schoonmaken? Goed dat je het nog even zegt, ik zet Jay meteen weer aan het werk.

:-(

Oeioei, Ik heb teveel gezegd geloof ik :D

ik gok erop dat het "OWN redactiekantoor schoonmaken" word

Link to comment
Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...