Jump to content

OWN

  • artikelen
    5186
  • reacties
    17587
  • bezichtigingen
    1585643

Editie 18 - Ongezouten


Dutchy3010

548 bezichtigingen

Hoeveel procent heb je GTA Vice City uitgespeelt?  

91 leden hebben gestemd

  1. 1. Hoeveel procent heb je GTA Vice City uitgespeelt?

    • 10%
      5
    • 20%
      6
    • 30%
      1
    • 40%
      2
    • 50%
      11
    • 60%
      6
    • 70%
      4
    • 80%
      7
    • 90%
      40
    • 100%
      0

This poll is closed to new votes

blog-33831-1164410910.jpg

Ook deze week heeft iemand weer de moeite genomen om een stukje voor ‘Ongezouten’ te schrijven. Een erg leerzaam stukje dit keer. Jij kan dat ook! Dus mocht je ergens mee zitten, of eindelijk je mening ergens kwijt kunnen, aarzel niet en stuur het op naar Dutchy3010. Je kunt je zowel anoniem als met naam opgeven. Als je anoniem wilt, wordt je naam aan niemand bekend gemaakt!

Lantyz

Halverwege deze week laaide een discussie op over het wel of niet toelaten van smiley’s (of smileys, smilies, emoticons of emoticonen, hier is ook wat onenigheid over) op ons forum. Uiteraard is het een beetje ongelukkig moment zo vlak na de verkiezingen, maar mijn partij achtte het wel belangrijk hier toch nog even aandacht aan te besteden.

Laat ik allereerst stellen dat ik niets tegen het gebruik van smiley’s heb. Ikzelf gebruik ze van tijd tot tijd, en heb ervaren dat gematigd gebruik niet schadelijk voor de gezondheid is (De huidige gedoogde hoeveelheid van 20 gram, of 20 stuks per post, maar onervaren gebruikers zouden voorzichtiger moeten beginnen).

Dit wil echter niet zeggen dat we zomaar smiley’s van buitenaf moeten toelaten. GTAforum is vol. We hebben onze handen al vol aan het in toom houden van de huidige smiley’s. Met hun aantallen verdringen ze tekst, en vervuilen ze waardevolle berichten. Ze dringen zichzelf op aan nieuwe leden, en verschijnen in overdadige hoeveelheden in hun posts. Onze nieuwe leden weten niet wat ze aan moeten met de overweldigende golf bewegende, knipperende en felgekleurde monsters en gebruiken ten einde raad maar willekeurige smiley’s om een einde te maken aan de verleiding.

En met wat zouden deze kwaadaardige gelederen volgens kwade tongen uitgebreid moeten worden? Hippiesmiley’s! Ongewassen, tegenstribbelend, bomenknuffelend tuig! Ik moet er niet aan denken dat ze de gezonde samenleving van ons adminvrezend volk komen verstoren! Voor je het weet spammen ze het feedbackforum onder, keren ze zich tegen de dictatuur en noemen ze je saai als je niet meedoet. Dit kunnen we niet toestaan! We mogen onze kwetsbare nieuwe leden niet blootstellen aan deze verderfelijke toestand!

Ik vraag je: Als we nu geen vuist maken, wat zal dan het volgende zijn? Eikelvretend ongedierte op het forum?

5 reacties


Recommended Comments

Tja, ik zeg nu ook maar in een melige bui: voor de huidige smileys (volgens mij is het toch wel 'smileys', want in het Engels gebruik je nooit een apostrof voor meervoudige woorden. En het is ook niet 'smilies', dat zou pas zo zijn als 'smiley' met

Link to comment

En wat wilde je precies uitdrukken met een hippiesmiley..? Of met dat pixelding? Als je een smiley gebruikt omdat je niet uit je woorden komt, is het wel handig als je lezers begrijpen wat je probeert uit te drukken.

Link to comment

Je hebt gelijk :t . Nieuwe smiley's/emoticons zijn niet nodig aangezien de huidige genoeg uitkomst bieden... Ik ga wel iets beter opletten bij Nederlands zodat ik makkelijker uit mijn woorden ga komen ^_^ . Slaap lekker en veel plezier met dingen aan het forum toevoegen die echt nodig zijn :D .

Link to comment

Het is idd een ongezouten mening, maar vind die ongezouten mening ook een erg domme mening, dat is ook een ongezouten mening van me

Er zijn genoeg icoontjes, je kunt er bijna in zwemmen, en sommige passen ook niet bij die collectie, dit zijn allemaal dezelfde poppetjes, gele of groene mannetjes, zelfde grote, zelfde vorm etc., en om daar dan ineens zo'n vage collecties bij te doen, vreemd..

Link to comment
Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...