Jump to content

OWN

  • artikelen
    5186
  • reacties
    17587
  • bezichtigingen
    1582056

Editie 114 - Gedonder met Thunder


Dutchy3010

382 bezichtigingen

Hoeveel procent heb je GTA Vice City uitgespeelt?  

91 leden hebben gestemd

  1. 1. Hoeveel procent heb je GTA Vice City uitgespeelt?

    • 10%
      5
    • 20%
      6
    • 30%
      1
    • 40%
      2
    • 50%
      11
    • 60%
      6
    • 70%
      4
    • 80%
      7
    • 90%
      40
    • 100%
      0

This poll is closed to new votes

thundercopyod5mz3.png

Deze rubriek is geschreven door Thundercover!

Welkom bij donderen met Thunder, een soort van reclame kijken Phil. Vandaag gaan we dieper in op de Gangscène: de ontwikkelingen van nu en toen, en het feit waarom Jowx moderator is. Maar eerst: het kopen van een leven op eBay.

Mensenhandel is officieel verboden, maar toch gebeurt het nog steeds. Zo af en toe vind je zelfs een leven of een hele ziel op eBay of Marktplaats. Nog afgelopen week verkondigde UEFA-baas Michel Platini dat spelers onder de 18 jaar niet meer tussen clubs verhandeld mogen worden. Terecht, anders loopt het straks echt uit de hand en gaan jongens van nauwelijks twaalf jaar straks van Brazilië naar Europa. Jongens die net de basisschool hebben afgemaakt en dus nog beroepen kiezen als piloot, profvoetballer of soldaat. Natuurlijk verzorgen zij straks met het wereldkampioenschap van Brazilië voor veel extra inkomsten, maar na hun 35e zijn ze klaar en hebben ze nog zeker 35 jaar voor de boeg.

Echter gebeuren de transfers met volwassen spelers nog wel, wat je in een bepaald opzicht toch ook wel als een soort mensenhandel kan zien. "Ik ben Ajax en ik wil Pranjic, hoeveel kost dat?" "Nou," zegt Heerenveen, "Het zit zo en zo, voor twintig miljoen mag je hem hebben." Natuurlijk moeten de spelers ook zelf willen, maar meestal heeft een club interesse in een speler en benadert dan de club van de desbetreffende speler. Even onderhandelen alsof je het nieuwste mobieltje probeert af te dingen en men vertrekt met een glimlach - als het succesvol is. Als het niet succesvol is, komen er enorme krantenkoppen dat Ajax in het kopen van een nieuwe spits weer heeft gefaald.

Als de nieuwe club echter succesvoller is dan de huidige club, dan gaat zo'n speler meestal wel. Iedereen wil immers richting de top en die bereik je eerder bij betere clubs. Clubs maken dus ook wel een beetje reclame elk weekend, een goed resultaat levert goede reclame op, een negatief resultaat weer slechte. Na enkele weken worden dus conclusies getrokken hoe het gaat met de club: positief of negatief.

Zo hoort dat ook wel een beetje met gangs en corporations te gaan, getouwtrek aan leden. Vroeger was dat volgens mij een stuk meer een strijd dan nu: leden proberen over te halen met signatures en illegale reclame-pb's, activiteiten organiseren. Misschien komt het door de lange tijd tussen de twee corporationverkiezingen. De laatste stamt alweer uit april en de gangscène is weer ingedut. De chaos bij de Wilde Ganzen, het gevecht met de Dubbel O Soldaten en de verhitte debatten in The Families, het lijkt gewoon alweer zo lang geleden. Geen vogelverschrikkers meer standaar bij gang talks en geen bomvolle Prullenbak. Alhoewel, dat laatste maakt de Prullenbak wel overzichtelijker. ^^

Na het opheffen van The DuckDome verwachtten velen een nieuwe verkiezing, maar die is er nog steeds niet. Na de tijdelijke sluiting van The Royal Guardian verwachtte men snel schoon schip, maar ook dat ligt nog steeds in de bevroren haven zachtjes tussen het ijs te dobberen. Ooit was er een Admins Strippen dat men meer had verwacht van de gangscène, wellicht zoiets als de Team Noord/Zuid strijd bij Expeditie Robinson: tussen de opdrachten elkaar het leven zo zuur mogelijk maken. Ikkes volgde het voorbeeld van de admins: lang wachten met opdrachten en deelnemers lekker laten bakkeleien.

In ieder geval is het genoeg geweest! Ganzen, hosselaars, dealers, Brazilianen, Covesighters, Royal Guardians en Crysis-fans: ga zelf maar de strijd aan om corporation te worden en geef die arme admins een reden om weer een verkiezing te houden! Bij het uitblijven van de Forum Awards is er gewoon geen spanning meer op het forum, afgezien van het aftellen van GTA4 en de kleine beetjes informatie over Chinatown Wars. Vecht eens over IV-MP of maak een blog aan. Organiseer wat en laat je naamsbekendheid ook bij andere leden groeien.

Shit, nu ben ik niet aan het laatste onderwerp toegekomen. Nou ja, die doe ik volgende week dan maar! :cya:

4 reacties


Recommended Comments

Mooie rubriek. :)

Maar enkel een Megalid kan een Blog aanmaken, verklaar je nader. ;)

Hij slaapt vast al dus dan doe ik het wel :puh: : een ML vragen een blog voor jouw aan te maken.

Link to comment
Mooie rubriek. :)

Maar enkel een Megalid kan een Blog aanmaken, verklaar je nader. ;)

Hij slaapt vast al dus dan doe ik het wel :puh: : een ML vragen een blog voor jouw aan te maken.

Of gewoon zelf Megalid worden... :7

Link to comment
Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...