Jump to content

OWN

  • artikelen
    5186
  • reacties
    17587
  • bezichtigingen
    1582005

Editie 114 - De Kronieken Der ...


Dutchy3010

507 bezichtigingen

Hoeveel procent heb je GTA Vice City uitgespeelt?  

91 leden hebben gestemd

  1. 1. Hoeveel procent heb je GTA Vice City uitgespeelt?

    • 10%
      5
    • 20%
      6
    • 30%
      1
    • 40%
      2
    • 50%
      11
    • 60%
      6
    • 70%
      4
    • 80%
      7
    • 90%
      40
    • 100%
      0

This poll is closed to new votes

gallery_33831_25_29008.png

Deze rubriek is geschreven door Visser23

Hallo iedereen! Deze week hebben we een speciaal lid in de uitzending. Er is deze week een admin te gast, dus bereid je maar vast voor op het ergste wat gaat komen. Veel plezier bij het lezen van de rubriek!

De kronieken der Lantyz!

[table=simple]Lantyz, hij is alweer 4 jaar, die oude admin toch. 4 jaar en dan al admin, wat wil je nog meer? Lantyz ofwel eekhoorn heeft zich geregistreerd op 29 mei in het jaartal 2004. Lantyz heeft zich erg vroeg geregistreerd en is daarom ook lid nummer 536. Er waren toentertijd dus niet veel leden. Hij komt op de naam Lantyz van het woord: 'Atlantis'. Hij gebruikt de naam al een hele lange tijd. Lantyz kwam op dit forum omdat hij een GTA 2 editor nodig had, die hij uiteraard vond in de GTAGames database. GTAForum.nl is het eerste forum waar Lantyz actief werd. Nu hebben we natuurlijk een leuke vraag: Waarom is Lantyz op het forum blijven hangen? Nou, onze 4 jarige Lantyz weet dat zelf niet eens. Laat staan dat ik dat weet. Ach ja, admins toch... Gelijk op de dag van registratie begon Lantyz al te spammen posten. Gelijk 5 berichten op de dag van registratie. 5 berichten maar liefst, dat is niks vergeleken met de 6600+ berichten die Lantyz nu heeft. Lantyz postte van het begin af aan al goed ABN. Gelijk na zijn geboorte probeerde hij al te helpen en daarom postte hij gelijk aardig wat. En ook nog in goed ABN. Dat zou je toch niet zeggen van een baby.|photo-536.png[/table]
Jazeker speel ik GTA2 nog (helaas behoor ik tot een bedreigde soort). Multiplayer GTA2 is onovertroffen, juist vanwege de top-down view. Daarnaast ben ik begonnen aan GTA2 editors.

Easteregg

[table=simple]av-536.png|De gekke lieve eekhoorn werd op 8 juni in het jaartal 2004 al Superlid. Dit is erg vroeg, maar als je de reden weet dan snap je het. Lantyz promoveerde door het aantal posts wat er toen nog was. Tegenwoordig is deze optie al afgeschaft en Lantyz had dus erg veel mazzel. Lantyz hield erg veel van uploaden via GTAGames/GTAForum.nl dus hij kon wat extra upload ruimte wel gebruiken. Het was alleen niet zo bijzonder om superlid te zijn. Toch was dit het begin van de carrière van Lantyz. Zijn ABN was matig. Er zaten best wel veel fouten in. Ook hielp Lantyz altijd erg veel. Toch jammer dat hij niet om die reden is gepromoveerd maar door het aantal posts. Lantyz was altijd erg actief en dat is hij natuurlijk nog steeds. Hij heeft geen keuze, aangezien Patrick hem altijd vastbindt. Lantyz postte gewoon door op de dag van zijn promotie. Hij deed alleen erg weinig met zijn superlidmaatschap. Het enige wat hij deed was helpen. No more, no less[/table]

Superlid worden was toen nog niet zo'n big issue als het nu is. Ik vond het handig om afbeeldingen via het forum te uploaden, maar daarmee is het wel zo'n beetje gezegd. De groep megaleden bestond destijds überhaupt niet, en dat ben ik dan ook nooit geweest.

[table=simple]Zoals gezegd bestond de groep megaleden niet. Lantyz is dat nog nooit geworden en zoals het nu lijkt wordt hij dat ook niet meer. Op 13 juli in het jaartal 2004 was Lantyz al moderator! Hij wordt moderator van de GTA:Vice City fora. 1 maand na de promotie tot Superlid wordt Lantyz dus al moderator wat erg snel is. Hij heeft het er erg naar zijn zin. Toch post hij veel in de San Andreas fora en de GTA II fora. GTA II is de favoriete GTA van Lantyz. Op 23 december in het jaartal 2004 is het zover. Samen met nog iemand anders wordt Lantyz een Global Moderator. Toen heette het nog God Moderator. De promoties gebeurden erg snel achter elkaar aan. Lantyz wordt actiever en actiever. Op 18 juni in het jaartal 2005 wordt Lantyz zelfs Administrator. Dat gebeurde 4 dagen voordat de groep God Moderators afgeschaft werd. De andere God Moderators werden toen ook Administrator.|petsBW.gif[/table]

Wist je dat...

  • ... Lantyz al meer dan 3 jaar administrator is?
  • ... Lantyz samen met PatrickW de adminstrippen doet in OWN?
  • ...Lantyz nog nooit in een gang/corp heeft gezeten?

29 mei 2004 - Lantyz registreert. 13 juli 2004 - Lantyz wordt moderator van de GTA Vice City fora, Blizard stopt als moderator. 18 juni 2005 - Lantyz wordt administrator.

Zoals hierboven is gezegd heeft Lantyz nog nooit in een gang of een corporation gezeten. Hij zit al meer dan 4 jaar op dit forum en heeft nog nooit ergens in gezeten. Luiheid denk ik. Ook was Lantyz nooit actief in de Graphics fora. Ik zie eerlijk gezegd ook geen eekhoorn een signature maken hoor. Maar toch is het jammer, ik wil zijn kwaliteiten we eens zien.

Wel doet Lantyz een rubriek in het forumkrantje OWN oftewel Ocean Weekly News. Hij doet samen met PatrickW de rubriek Adminstrippen (Admins strippen bleg). Vaak gaat het over de wekelijkse gebeurtenissen op het forum. Altijd gebeurd er wel wat, maar de admins maken er weer een grap van. Lantyz en PatrickW doen omstebeurt een strip.

Humor ligt op GTAForum voor het oprapen; het enige dat Patrick en ik doen is een strip eromheen bouwen. Er gebeurt iedere week wel iets opziendbarends op het forum en zeker als de crew daarmee te maken krijgt ontstaan er vanzelf grappen over. Patricks en mijn alterego in Admins Strippen zijn -zoals de inleding al zegt- een verknipte en uitvergrote versie over wat we echt van het forum vinden. In AS hebben lijken we een totaal gebrek aan waardering voor onze taak en respect voor anderen te hebben. Dat is uiteraard erg overdreven, maar de spot komt wel ergens vandaan. Spelen we echt adminbingo? Nee, natuurlijk niet (of tenminste, niet vaak). De grap is ontstaan doordat men aan de ene kant denkt dat bans voor ons bitter serieus zijn, en aan de andere kant dat we lukraak bans uitdelen. Geen van tweeën is de waarheid, en daarom is het stof voor Admins Strippen.

unwantedaw3.png

Lantyz’ huidige signature

Dat was De kronieken der Lantyz voor deze week. We zien je graag terug volgende week! Hoop dat je het leuk vond!

2 reacties


Recommended Comments

Ik zie eerlijk gezegd ook geen eekhoorn een signature maken hoor. Maar toch is het jammer, ik wil zijn kwaliteiten we eens zien.

Met de Orange Dawn skin zie je op elke pagina helemaal bovenaan zijn kwaliteiten. :Y

Link to comment
Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...