Jump to content

OWN

  • artikelen
    5186
  • reacties
    17587
  • bezichtigingen
    1580591

Editie 114 - Forum


Dutchy3010

523 bezichtigingen



gallery_33831_25_9579.jpg

deze rubriek is geschreven door: Ymosky en Froodooo

Welkom bij de nieuwe editie van "Forum". De afgelopen week was het op het forum veel filmpjes en plaatjes van GTA IV kijken, nog een paar daagjes wachten... net als Sinterklaas, ook nog een paar dagen wachten, misschien een goede combinatie: GTA IV met Sinterklaas? In deze rubriek zoals vanouds de topics van de week, het aller-laatste nieuws over verschillende contest en weer een prachtige signature. Wij wensen je veel leesplezier!

GTAGames.nl afbeelding
[table=simple] | Topics van de week |

1 |Waar woon jij het liefst?|

2 |Cheatdevice|

3 |Rate de game boven je|

4 |Internetradio|

5 |Jouw sinterklaas budget |[/table]

GekkieJ01's topic van de week

Iedere week vragen we een forumlid naar zijn of haar topic van de week. Welk topic sprak hem deze week het meeste aan en om welke reden? Deze week vroegen we GekkieJ01 om zijn eigen topic van de week. Hij koos het een topic in Opinie: Aanslag op belgie (bedreiging)

Natuurlijk vroegen we er gelijk bij waarom hij dit het topic van de week vind:

"Dat iedereen in het begin liep te discussiëren over dat de reden van de bedreiging dat Belgie het centrale punt van de EU is, daarna kwamen ze op het punt dat het allemaal nep bleek te zijn terwijl in het begin iedereen het nog geloofde, Toen kwam er nog meer informatie er over uit, de 3 mannen hadden fouten gemaakt waardoor het allemaal zeker al nep was. Dit was m'n reden waarvoor ik het allemaal koos, maar ook omdat er niet gediscrimineerd werd en allemaal leden goed mee hadden gepost"

Naamswijzigingen



Drie naamswijzigingen hebben ons deze week bereikt, dus laten we maar snel beginnen met alle gelukkigen. Allereerst is het Wiermans die zijn naam heeft laten wijzigen in DaRick1993. Volgens Dutchy3010 was DaRick1993 dat groene spul meer dan zat, en klonk zijn nieuwe naam een stuk stoerder.

Mathiaske is van naam gewisseld naar Mr. Psycho. Lantyz was degene die ons commentaar wilde geven over deze wijziging. Volgens hem zien we hier het bewijs dat achter de brave jongen eigenlijk een ware Psycho schuilgaat.

Als laatste was het deze week Mister1992 die zijn naam heeft laten veranderen naar Insomniac. volgens PatrickW wilde hij graag een nieuwe naam verzinnen, waar hij nachtelang wakker van lag. Daarom is de nieuwe naam dus Insomniac (wij weten het ook niet precies meer - red.)

San Andreas Photographer



De fotograven van San Andreas zijn deze week voor SAS afgereisd naar de autodealers om een zo mooi mogelijk plaatje te schieten van een bepaald voertuig. Volgens de stemmers had Mister1992 (Insomniac) het beste plaatje geschoten, waardoor hij de rondewinnaar is. Echter staat hij niet in de top drie, want die wordt bezet door respectievelijk Ikkes, Svenie en MartyCeha. De nummer één Ikkes heeft overigens een grote voorsprong op de nummer 2, en heeft de koppositie dus stevig in handen. De volgende keer hebben de fotograven absolute vrijheid, want het thema van de komende ronde is: Freestyle!

GTAGames.nl afbeelding

GTA IV pc versie in het Nieuws



Deze week was er, zoals in de inleiding al gezegd, veel nieuws over GTA IV pc versie, vooral kregen we veel nieuwe filmpjes op de voorpagina te zien. Deze week 5 filmpjes die in totaal in een paar dagen tijd maar liefst meer dan 500 keer bekeken zijn. Verder was er nieuws over de beveiliging van GTA IV, in India word de release nog een poosje uitgesteld vanwege de aanslagen en we zullen GTA IV op de pc met 32 mensen tegelijk kunnen spelen, maar dan moet je wel ingelogd zijn bij Rockstar Social Club en Games for Windows Live.

Expeditie Robinson



Vorige week was het Thundercover die de spannende strijd in Expeditie Robinson moest verlaten, waardoor Ghost_Rider door het oog van de naald binnen de contest bleef. Afgelopen week heeft Mister Robinsons Ikkes het derde deel van ronde 3 gestart, en daarin aangekondigd dat het einde begint te naderen met nog maar vier deelnemers in het spel. Dit derde deel is een robinsonfproef, waarin een extra stem te verdienen valt. Het gaat in de proef om de sport-vaardigheden van de kandidaten, want de deelnemers krijgen 3 vraagstukken die ze op moeten lossen. We zullen zien we de beste hierin is, en de extra stem binnenhaalt.

Signature of the Week



Welkom bij 'Signature of the week'. Elke week zullen wij de meest opvallende, energieke, originele, lachwekkende, vreemdste, leukste of juist de mooiste signature uitzoeken en deze de lucht in prijzen. Uiteraard zoeken wij de signature geheel zelf uit.

curlyjx9.png

Deze Signature of the Week is gewonnen door Froop, met zijn Curly-Signature. Een indrukwekkend stukje werk die tevens ingeleverd werd bij De GFX contest '08. Ook daar viel deze signature zeker in de smaak bij de overige leden. Prachtig werk Froop, zeker een signature om trots op te zijn.

1 reactie


Recommended Comments

Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...