Jump to content

OWN

  • artikelen
    5186
  • reacties
    17587
  • bezichtigingen
    1582056

Editie 115 - De Tien


Thundercover

405 bezichtigingen

gallery_33831_25_14566.jpg

Deze rubriek is geschreven door 2fast{0}!

Sinterklaas is alweer op weg naar Spanje, iedereen heeft zijn cadeautje toch al gehad, dus kunnen we nu weer lekker vervelend doen, waarom dan niet gelijk beginnen bij 'De Tien', want deze keer een sinterklaas special met wel erg grappige en onthullende sinterklaas filmpjes, geniet ervan! ^_^

10. Sinterklaas in Thailand?

nvGse_Ib2fk



Sinterklaas is bijna het hele jaar in Spanje, waarom hij dan niet daar op vakantie gaat is voor iedereen een raadsel. Sinterklaas gaat dan toch op vakantie naar Thailand, daar aangekomen gaat hij naar het strand waar hij denkt dat hij even op de banaan kan gaan zitten, het water bewijst anders, kijk zelf maar!

[hr=1]black[/hr]

9. Sinterklaas en zijn behaarde benen?

ZWXSW4J83Yk&



Sinterklaas klimt op zijn paard, maar op wat voor manier, iedereen kan zo zijn grote behaarde apen benen zien, schandalig en traumatiserend voor de jongeren onder ons, maar te doen, ik zou zeggen lach maar lekker.

[hr=1]black[/hr]

8. Sinterklaas bestaat niet!

Ue7oLhtirCQ&



Sinterklaas blijkt nep te zijn, een man bekijkt alle informatie die bekend is over sinterklaas en onthult grote geheimen. Volgens de man kan sinterklaas niet bestaan, hiervoor heeft hij ook goeie bewijzen. Hoe kan het paard van sinterklaas het dak op? Zwarte pieten die schmink dragen en hetzelfde boot dat in 2 dagen van Nederland naar Spanje en weer terug gaat? De man bewijst hier dus gewoon dat Sinterklaas nep is!?

[hr=1]black[/hr]

7. Bekende Bol reclame

--Q91y4MFpc



Door Sinterklaas te helpen en zelf cadeautjes kopen gaat het meestal fout, zoals in het filmpje. Doe het goed en bestel het dan gelijk bij BOL om een rot dag te voorkomen.

[hr=1]black[/hr]

6. Sinterklaas ontvoerd door Al Bambi!

wthdJHt8_G8



Dit filmpje is gemaakt door mijn ouwe school, ik speel er niet in mee, maar ik kwam hem toevallig tegen. In het filmpje zie je hoe sinterklaas ontvoerd word door Al Bambi en hoe ze hem weer terug krijgen op de school waar hij heen ging, het Ichthus College.

Let vooral op de tafel die magisch schijnt te bewegen op het nieuws!

[hr=1]black[/hr]

5. Piet schopt kind

MQycL8_oasA&



Piet probeert samen met een kind een koprol te doen, helaas stond er een kind in de weg die zo een schop tegen zijn hoofd aan krijgt, Piet weet niet wat hij moet doen en word bang.

[hr=1]black[/hr]

4. Sinterklaas sloopt fietsen

bvm8D7X3kXI&NR=1



Normaal hoort sint de tegen, maar hier sloopt hij juist de eigendommen van mensen, hij komt samen met zijn pieten een fiets tegen en springt er als een gek op los, het moet maar net jou fiets zijn.

[hr=1]black[/hr]

3. Sinterklaas met moter kunsten

XisPwLTB8DE



Sinterklaas laat wat mooie trucjes zien op de brommer, hij lijkt er goed verstand van te hebben, maar toch moet het misgaan anders kom je toch niet zomaar in de Tien, en de gebeurt ook, Sinterklaas gaat na een mooi trucje onderuit en bezeert hierbij zijn achterwerk, gelukkig is Sinterklaas ongedeerd en kan nog zijn cadeautjes langs komen brengen.

[hr=1]black[/hr]

2. Sinterklaas word moderner met de auto en fiets

9KwBm2s1_2A&



Sinterklaas dacht laat ik mijn paard in Spanje laten en besluit met de auto te gaan, helaas lukt dat niet helemaal, onderweg komen ze een fiets tegen waarop Sinterklaas besluit de cadeautjes te brengen op de fiets, ook dat gaat niet. Uiteindelijk stappen ze in een 2de auto en komen zo bij een pand aan waar de draaideur erg moeilijk doorheen te komen is.

[hr=1]black[/hr]

1. Sinterklaas terror!

QGot-9195ug



Sinterklaas is toch altijd lief met zijn pieten zorgt hij dat de kinderen een leuke dag hebben met leuke cadeautjes en veel snoep en pepernoten, maar wat hier gebeurt kan toch nog, Sinterklaas terroriseert de stad gewoon, dat is gewoon niet gezond meer.

1 reactie


Recommended Comments

Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...