Jump to content

OWN

  • artikelen
    5186
  • reacties
    17587
  • bezichtigingen
    1586237

Editie 115 - Inleiding


Thundercover

480 bezichtigingen

gallery_33831_25_31353.jpg

Sinterklaas is alweer voorbij. Waarschijnlijk hadden hier jullie een speciale Sinterklaas editie verwacht, maar dit jaar richten wij ons volledig op de Kerst. Daardoor konden alle redacteurs gewoon tijd aan hun surprises en gedichten besteden. En reken maar dat ze dat gedaan hebben, want vanmiddag zaten velen met GTA4 achter de pc te klooien.

Niet alleen dat zal tegen vallen, maar ook het ontbreken van een gastcolumn. We hebben er een aantal binnen gekregen en dank daarvoor, maar we hadden toch wel betere columns verwacht. Dus geen columns die qua hoogte zeker niet boven deze inleiding uitkomen en niet verder kwamen dan een standpunt in één zin te vertellen, om vervolgens meteen terug te krabbelen met het feit dat ze er echt niets tegen hebben. Maar wees niet getreurd: volgende week is er een nieuwe kans. Gedichten gingen deze week voor, dat begrijpen jullie wel.

Deze week dus een lekkere volle OWN: een lange kronieken, opnieuw een mededeling over de Games Awards, twee wachtende admins en op het eind weer lekker donderen. En oja: 2fast{0} heeft De Tien overgenomen, met tien leuke Sinterklaas filmpjes, en Visser23 heeft nog een handje geholpen met Game On.

Geniet lekker van GTA4 en de OWN, en tot volgende week! :)

1 reactie


Recommended Comments

Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...