Jump to content

OWN

  • artikelen
    5186
  • reacties
    17587
  • bezichtigingen
    1586263

Editie 116 - De Tien


Dutchy3010

525 bezichtigingen

gallery_33831_25_14566.jpg

Deze rubriek is geschreven door Kloep en Visser23!

Ik weet wel waar jullie al de hele week naar uitkijken. Naar De Tien van deze week! Ik heb jullie wel door :) Deze week gaan we terug naar het onderwerp waar het toch eigenlijk wel om draait op dit forum: GTA. Hier komen de tien heerlijkste, fijnste, leukste, gezelligste (?) en mooiste voertuigen van heel GTA IV. Veel plezier met lezen van deze De Tien.

10. Sanchez

GTAGames.nl afbeelding
Ik vind het gewoon heerlijk om met zo'n dingetje rond te scheuren. Lekker tussen alle auto's door. Erg handig als je in een auto zit die je liever niet kapot wil maken. Met name als er lange files staan. Ook zijn er een aantal skatebanen. Dit is eigenlijk voor skaters, maar die zijn er toch niet. Dus kun jij lekker aan de slag met je brommertje en je kan je dan helemaal uitleven. Ook is het erg leuk als je valt, omstanders zullen dan namelijk het volgende roepen: "Finally some action in this town". En dat voor New York, er valt iemand met zijn brommer. Dat is natuurlijk veel meer actie dan twee torens die naar beneden komen zetten.


9. Landstalker

GTAGames.nl afbeelding
Ikzelf houd wel van grote auto's in Real Life. Mijn lievelingsauto is dan ook de Audi Q7. De Landstalker lijkt daar naar mijn mening het meest op. Hij geeft lekker gas, is erg ruim en als je in nood komt, kan je al altijd nog flink mee gaan beuken door zijn massa. Een erg mooie auto dus. Maak hem zwart en het word al helemaal mooi want hij glimt ook nog eens mooi. Kortom, hij is goed voor alles wat mij betreft. Ook is het handig als je mensen moet vervoeren (ik zou niet weten wanneer in GTA IV :puh: ) aangezien je erg veel ruimte hebt. Maar daar heb je dus weinig aan..


8. FIB Buffalo

GTAGames.nl afbeelding
Wel een leuke auto vind ik. Lekker snel en ook nog eens een sirene. Je scheurt er vandoor en je bent de grootste wegmisbruiker aller tijden, en alle auto's gaan nog voor je aan de kant ook, geniaal toch? Deze auto kan je erg makkelijk gebruiken om te ontkomen aan de politie. Sirene aan, vol gas en je bent ze te slim af. Hij is ook makkelijk te controleren. Een erge goede wagen die heerlijk rijdt en ook nog eens lekker snel. Perfect!


7. PMP 600

GTAGames.nl afbeelding
Bij mij in de wijk staat zo'n auto en ik moet zeggen, ik wil ook wel zo eentje hebben. Een mooie auto waar je prima de blits in kan maken. Deze auto is jammer genoeg niet zo snel en scheuren kan je er niet mee. Toch heeft deze mooie auto een goede wegligging en de controle is makkelijk houdbaar. Een heerlijke auto om in te rijden maar hij had wel wat sneller gekund. Als de politie je tegenstander is, heb je aan deze auto niet erg veel. Hij is niet zo snel en dus heeft de politie een voordeel. Wel kan je makkelijker bochten nemen dan andere auto's. Ieder zijn voordeel (en nadeel).


6. Super GT

GTAGames.nl afbeelding
Aston Martin is op één na mijn lievelingsmerk. Vandaar dat deze Super GT niet mocht ontbreken in deze De Tien. Een snelle, mooie auto met een goede wegligging. Heeft snel een hoge snelheid en kan wel tegen een stootje. Ook deze auto glimt weer als de pest. Al glimt de pest eigenlijk niet, maar goed. Hij gaat dus niet zo snel kapot maar als hij een tik krijgt kan hij wel zo maar weg glippen. Verder is hij erg handig voor je tegenstanders. Stel je voor dat je een paar politiewagens achter je aan krijgt. In stappen en scheuren maar! Simpeler kan gewoon niet.


5. Infernus

GTAGames.nl afbeelding
Een mooie wagen met 2 uitlaten achterop. De deuren gaan niet zo simpel open maar die gaan omhoog! Je start de auto op en je kan meteen vol gas weg rijden. Dit is een van de snelste auto's van het spel. Als je op topsnelheid bent kan je alsnog perfect scheuren. Je kan er goede stunts mee uithalen en je kan makkelijk ontkomen aan de politie. Die hebben namelijk niet zulke snelle wagens.


4. Patriot

GTAGames.nl afbeelding
Wie houd er nou niet van een hummer? Een lekkere grote brede auto die bovendien niet te langzaam is. Het is natuurlijk niet de snelste auto van het spel, maar het is wel een hele leuke. Ik heb al eerder gemeld dat ik van grote auto's houd. Vandaar dat de Patriot bij mij lekker hoog komt, nummertje vier namelijk. Hij heeft een goede wegligging en is makkelijk bestuurbaar. Op mooie zandwegen is deze wagen perfect te gebruiken. Op de weg is dat natuurlijk ook het geval. Jammer genoeg niet in het water, maar dat is met alle auto's het geval.


3. Sultan RS

GTAGames.nl afbeelding
Eén van de snelste auto's van het spel volgens mij. Vandaar dat deze een verdiende derde plek verdient. Qua sportauto's vind ik deze de mooiste. Die lage sportauto's zijn allemaal wel leuk en aardig, maar zijn het wat mij betreft toch niet helemaal. Natuurlijk zou ik het niet erg vinden als er eentje voor m'n deur staat, maar ik heb toch liever zo'n mooie Subaru Impreza (Sultan RS). Hij is snel, stuurt lekker, start snel op en geeft een onwijs lekker geluid. Ik word gewoon helemaal een blij jongetje als ik deze auto weer mag besturen. De snelheid kan altijd van pas komen tegen de politie. Alleen is het natuurlijk wel jammer dat als er een keer een foutje is dat je dan de auto gelijk kwijt bent. Hij kan tegen een stootje, maar als je een tik op de verkeerde plek krijgt ben je gelijk je auto kwijt.


2. Cognoscenti

GTAGames.nl afbeelding
De witte cognoscenti die je maar bij één missie kan krijgen. Die is geloof ik wel één van de populairste auto's van het spel. Vandaar dat ik deze op de tweede plek heb gezet. Toch denk ik wel, wat is er mis met de zwarte? Maar goed :puh: Zelf vind ik de auto wel aardig. Hij rijd lekker en ziet er mooi uit. Ook deze glimt weer lekker wat mij altijd wel bevalt. Natuurlijk rijden ook de rijkste mensen in zulke auto's, en het is natuurlijk altijd leuk om in een rijke auto te zitten :) Al kan een auto niet rijk zijn, maar jullie snappen vast wel wat ik bedoel;) Politie kan je beter niet achter je aan hebben. Wie wil er nou een krasje op zo'n mooie wagen? Al kun je wel veel gemakkelijker ontsnappen met zo'n snelle wagen als deze. Hij heeft een heerlijke wegligging en is makkelijk bestuurbaar.


1. Enforcer

GTAGames.nl afbeelding
Naar mijn mening een heerlijke auto om alles en iedereen in weg te beuken. De politie zal je (bijna) nooit te pakken krijgen. Je moet gewoon het gaspedaal ingedrukt blijven houden en af en toen kan wat sturen ook nog wel van pas komen bij het één en ander. Hij is groot, wat ik ook erg fijn vind voor de ruimte :) Niet heel snel, maar wel massief, dus je tuft er lekker vandoor. Wie weet heb je nog wat gevangene achterin zitten? Tijd om flink te gaan beuken tegen alle auto's die je ziet. Gewoon omdat het leuk is en omdat het kan. Oké, en ook omdat het de gevangene eens goed wakker schud :) Wat heb je nou liever aan een bloederige wagen van binnen?


Bedankt voor het lezen en tot de volgende keer!

10 reacties


Recommended Comments

Hoeveelste Top10 op dit forum qua voertuigen is dit wel niet :puh:

Maar voor de rest een goede top 10 en leuk geschreven :)

FIB Buffalo blijft trouwens voor mij de beste auto :clown:

Link to comment

Dat er negen auto's in staan, betekent nog niet dat het over top tien auto's van GTA4 gaat. ^^

Overigens prachtige gemaakte screens, maar de volgende keer kan je eventueel ook links op de afbeeldingen zetten naar een grotere versie. :)

Link to comment
Beste auto's, beginnen ze met de Sanchez...matige rubriek dus.

Mag je mij vertellen waar dat staat. Ik zie het namelijk niet.

Hier komen de tien heerlijkste, fijnste, leukste, gezelligste (?) en mooiste voertuigen van heel GTA IV.
Link to comment
Beste auto's, beginnen ze met de Sanchez...matige rubriek dus.
Erg raar dat jij alleen daar op let en dat je meteen zegt dat de rubriek matig is. Zoals boven mij al is gemeld, zijn het de beste voertuigen. En naar mijn weten is de Sanchez gewoon een voertuig. Eerst lezen voordat je commentaar geeft ;)
Link to comment
Al kan een auto niet rijk zijn, maar jullie snappen vast wel wat ik bedoel;)

Een dure of luxe auto klinkt al wat beter.. :')

Precies, toen ik het stuk schreef kon ik even niet op die titels komen :7

Link to comment
Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...