Jump to content

OWN

  • artikelen
    5186
  • reacties
    17587
  • bezichtigingen
    1585643

Editie 18 - Uit Den Ouden Doosch


Dutchy3010

512 bezichtigingen

Hoeveel procent heb je GTA Vice City uitgespeelt?  

91 leden hebben gestemd

  1. 1. Hoeveel procent heb je GTA Vice City uitgespeelt?

    • 10%
      5
    • 20%
      6
    • 30%
      1
    • 40%
      2
    • 50%
      11
    • 60%
      6
    • 70%
      4
    • 80%
      7
    • 90%
      40
    • 100%
      0

This poll is closed to new votes

blog-33831-1164482903.jpg

"Bejaarde leden"

Aangezien ik een beetje inspiratieloos was heb ik dit idee maar weer uit de kast gepakt: "Bejaarde leden". Onder deze categorie vallen leden die niet weg te slaan zijn van het forum en dus al een heel verleden hebben. Één uitblinker daarin is toch wel: Jarno. Daarom gaan we in deze Uit Den Ouden Doosch terug in zijn tijd:

Het verhaal begint op 24 april 2004, de dag waarop hij zich registreerde. Op dezelfde dag postte hij ook nog en dat deed hij op de volgende manier:
Ik heb net MTA:VC gedownd en ik heb Vice City.

Maar hoe moet het???
Hieraan is dus gelijk de reden te zien waarom hij ons nederige forum heeft aangedaan. Hij had net als vele van jullie, doodnormaal een vraag over GTA(MTA).

Promoties:

Over zijn promoties zijn jammerlijk genoeg een heel aantal dingen verloren gegaan. Wel kunnen we je het volgende rijtje geven met een aantal data's: Lid -> SuperLid -> Lid -> SuperLid -> MegaLid -> Moderator -> Superlid -> Megalid. Zijn eerste en tweede promotie-data's naar Superlid zijn helaas niet bekend. Zijn eerst promotie naar Megalid gebeurde op hetzelfde moment als dat ikzelf megalid werd en dat is namelijk: 7 januari 2006. Daarna werd hij al snel op: 14 februari 2006 Moderator van het Computer Talk forum. Dit bleef hij totdat hij op 9 mei 2006 werd teruggezet naar Superlid. 10 Dagen daarna op 19 mei 2006 werd hij weer Megalid. De plek die hij nu nog steeds te pakken heeft. Dat maakt het volgende lijstje:

Lid: 24 april 2004

Superlid: -

Lid: -

Superlid: -

Megalid: 7 januari 2006

Moderator: 14 januari 2006

Superlid: 9 mei 2006

Megalid: 19 mei 2006.

Overige bezigheden:

We kennen Jarno toch vooral van zijn talrijke programmatje's/mods. Denk hierbij aan de Bezoekersteller in je profiel of DirectHack, de nederlandse trainer voor San Andreas. Maar één van zijn beste/mooiste projecten is toch SA:2P het project wat hij samen met JGuntherS aan het maken is. SA:2P is een multyplayer voor San Andreas waar je met zijn tweeen tegen elkaar kan spelen in heel San Andreas. Niet erg lang geleden is zijn project 'overgenomen' door GTA: Martineza en staat het nu bekend als Martineza:Multiplayer. Het princiepe is het zelfde 1 tegen 1 spelen in GTA. Nu niet in San Andreas maar in Martineza. Het land dat gemaakt word door PizzaTonno, Jorge_F en Bradley H. Enkele links naar zijn projecten zijn: GTAForum Mini Images, DirectHack, Veuger Helpdesk en Martineza Multiplayer

Fouten voorbehouden, het is niet 100% zeker omdat gegevens niet meer te vinden zijn.

4 reacties


Recommended Comments

Hoe kan het dan dat het tijdstip van : Lid -> SL -> ML verloren zijn gegaan ?

Was dat nog met de regel : 100 Posts Superlid?

Maar even helemaal los van dag, heel erg mooi gemaakt Ikkes, :klap:

~Whoop

Link to comment

Hoe kan het dan dat het tijdstip van : Lid -> SL -> ML verloren zijn gegaan ?

Was dat nog met de regel : 100 Posts Superlid?

Maar even helemaal los van dag, heel erg mooi gemaakt Ikkes, :klap:

~Whoop

Je krijgt een PM wanneer je een promotie tot SL + krijgt, Jarno heeft missies de pm's na die lange tijd verwijderd. Het is al heel erg geleden dus daardoor kan die info verloren gegaan zijn, ik zelf kan het ook niet in het ML/SL fora meer vinden, misschien staat het nog in het mod fora.

De 100 berichten regel is op 4th Juli 2004 opgeheven, Jarno kan het dus nog met 100 berichten zijn geworden, maar dan zal hij wel aardig door gepost moeten hebben. Of hij was het al voor 100 berichten, maar dit weet Jarno denk ik niet eens meer zeker.

-------

Nice Ikkes :)

Link to comment
Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...