Jump to content

OWN

  • artikelen
    5186
  • reacties
    17587
  • bezichtigingen
    1580744

Editie 116 - De Kronieken Der ...


Dutchy3010

459 bezichtigingen

Hoeveel procent heb je GTA Vice City uitgespeelt?  

91 leden hebben gestemd

  1. 1. Hoeveel procent heb je GTA Vice City uitgespeelt?

    • 10%
      5
    • 20%
      6
    • 30%
      1
    • 40%
      2
    • 50%
      11
    • 60%
      6
    • 70%
      4
    • 80%
      7
    • 90%
      40
    • 100%
      0

This poll is closed to new votes

gallery_33831_25_29008.png

Deze rubriek is geschreven door Visser23

Welkom alweer in editie 116 van OWN bij De kronieken der! Deze week een oude bekende die nu weer actief is. Hij is een behoorlijke tijd actief geweest maar heeft wel wat bereikt op het forum. Daarom is hij deze week in De kronieken der..!

De kronieken der MrKooKie!

[table=simple]MrKooKie, heeft zich op 27 november in 2004 geregistreerd! Zijn bijnaam is Funk maar die wordt jammer genoeg niet op dit forum gebruikt. Even leven in de brouwerij brengen! :) Zoals je ziet heeft MrKooKie zich al erg vroeg geregistreerd. Het forum was er net meer dan een jaartje. Zijn eerste post kwam gelijk op de dag van zijn registratie en zag er gelijk erg goed uit qua ABN. MrKooKie heeft zich geregistreerd vanwege GTA Vice City wat hij toentertijd erg leuk vond. Nog steeds is zijn favoriete GTA: GTA:Vice City. MrKooKie vond het altijd erg leuk om mensen te helpen met de problemen die ze hadden en dat is ook de reden waarom hij is blijven hangen. Er zat alleen wel een tijd van inactiviteit in maar dat maakt verder niet uit. De meeste berichten die hij postte gingen naar topics in GTA:Vice City maar ook hield hij van gezelligheid. Hij posts wel eens in de Lifestyle fora. |av-1778.jpg[/table]
Ik heb $03221492 en ik heb mijn geld verdiend met Vigelante, Paramedic en Firefighter Missies... En natuurlijk door heel erg veel te spelen. :rolleyes:

[table=simple]photo-1778.jpg|MrKooKie postte steeds beter en alles was goed ABN. Nog steeds postte hij erg veel in de GTA: Vice City fora. MrKooKie werd Superlid! Het was toen nog niet zo speciaal maar toch had MrKooKie meer opties dan gewone leden. Zijn posts gingen ook wat naar de GTA II en de GTA III kant maar een stuk minder dan naar GTA:Vice City. Superlid was blijkbaar nog niet de grootste mijlpaal wat hij heeft behaald. Hij werd ook nog eens Megalid door zijn vele inzet op het forum. Hij vond mensen helpen erg leuk dus hij moest ook beloond worden. Dat werd hij dus ook met een promotie tot Megalid. Hier bleef het niet bij. Ergens in 2005 werd hij moderator van GTA2Modding.com. GTA II vond hij ook erg leuk, net zoals GTA: Vice City. Hij bleef een tijdje moderator en hij had het ook erg naar zijn zin. Ook omdat hij GTA II modding leuk vond. [/table]

Die heeft iemand zelf in elkaar geknutseld, het plaatje heet op gangster82's PC namelijk VCRight In andere woorden de 'ECHTE' VC (sure) , en het is met Paint gemaakt, nogal cheap als je het mij vraagt..

Tegenwoordig is MrKooKie veel te vinden in het GTA IV forum. Maar ook in het Computerforum en GTA 2 & GTA 2 Modding. Hij vind het er erg leuk en is daar ook erg actief. MrKooKie weet veel over de verschillende GTA versies en is daarom ook WikiGTA medewerker. Hier heeft hij onder andere recht om artikelen te bewerken over GTA II, GTA: London en GTA. Samen met VforV en PatrickW doet hij de GTA II pagina's. VforV helpt MrKooKie ook met de GTA:London pagina's. Het lijken wel partners want VforV helpt samen met Svenie en MrKooKie ook mee aan de normale GTA artikelen.

Wist je dat..

...MrKooKie al meer dan 3 jaar lid is van WikiGTA?

...MrKooKie geen 1 award heeft, maar wel erg veel weet en hielp over verschillende GTA's?

...MrKooKie superlid, megalid geweest is en nu weer lid is? Hij is zelfs moderator geweest van GTA2Modding.com.

Ik heb de eer om te mogen posten op GTAForum.nl sinds November 27th 2004, wat betekent dat ik al bijna (het is nu de 19de) een jaar aan GTAForum zit vast geplakt.

Met de komst van WikiGTA was ik heel blij, wij zijn zonder twijfel gewoon de beste GTA site, aangezien deze site gewoon alles vertelt wat er te vertellen valt! Van verborgen Easter Eggs tot uitgesloten characters tot compleet ontbrekende vliegvelden!

Meer over mij wil je niet horen, maar als je het toch na wilt lezen moet je maar even bij mijn GTAForum Profielkijken!

naamloosql6.jpg

Dit is de huidige signature van MrKooKie.

2 reacties


Recommended Comments

Even wat opbouwende kritiek: Je gebruikt vaak Mr. Kookie in je zinnen dat irreteert soms wel wat, misschien kan je wat vaker hij gebruiken. Voor de rest leuk stukje.

Link to comment
Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...