Jump to content

OWN

  • artikelen
    5186
  • reacties
    17587
  • bezichtigingen
    1586253

Editie 116 - Inleiding


Dutchy3010

361 bezichtigingen

gallery_33831_25_31353.jpg

Welkom allemaal bij alweer de 116de editie van OWN. Deze week zijn er bepaalde activiteiten naast de gebruikelijke. Zo kan je in Forum op het leukste topic van 2008 (door OWN-redacteurs uitgekozen lijstje) stemmen. Daarnaast zijn de Game Awards dit jaar begonnen, in samenwerking met het Games Forum. Kijk voor meer informatie bij die rubriek.

Helaas is er geen column, want de schrijvers hadden niet genoeg inspiratie. Kan natuurlijk altijd voorkomen. Jullie weten volgens mij hoe moeilijk het is om een goede column te schrijven nu, want bij de rubriek gastcolumn is nog steeds geen goede binnengekomen. Kunnen jullie het soms niet? Ja, dit is een uitdaging. :D

Het is alweer bijna kerst, en dan komt er natuurlijk een speciale kersteditie van OWN. De OWN's van 20 en 27 december komen te vervallen, in plaats daarvan komt er één (grotere) editie op 24 december.

Tot slot wil ik jullie nog even wijzen op een andere blog. Kennen jullie MAF, ook bekend als Maatschappijkritisch Alternatief Forumnieuws en Maandelijks Alternatief Forumnieuws, nog? Nadat de blog een tijdje dood was, is hij recent gereanimeerd en kan wel een steuntje in de rug gebruiken. Dus wip er even langs. :)

0 reacties


Recommended Comments

Er zijn geen reacties om weer te geven.

Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...