Jump to content

OWN

  • artikelen
    5186
  • reacties
    17587
  • bezichtigingen
    1580212

Kersteditie - Interviews


Jowx

514 bezichtigingen

blogentry-3251-1230150023.jpg

Deze rubriek is geschreven door Jay; en Thundercover!

Met Kerst kunnen we natuurlijk niet een van de vijf kerstmannen negeren en wie is er nou met kerst gezelliger dan de enige echte GTA-Sheep?

Hoe ben je vanuit een weiland op het forum terecht gekomen?

Ik kocht in de winkel in een uitverkoopbak San Andreas. Dacht dat ik het een stom spel zou vinden maar het tegendeel was waar: was in 1 keer volledig GTA-fan. Maar omdat ik vastliep in een missie zocht ik een antwoord op internet en via Google kwam ik op het forum terecht

Lag in 2005 SA al in de uitverkoopbak? :S

Nou ja, ik kan me niet voorstellen dat ik voor een spel waarvan ik dacht dat ik het stom zou vinden 49,95 heb betaald, maar misschien wel hoor.....wordt al oud en dan laat je geheugen je wel eens in de steek :puh:

Bleef je meteen hangen op het forum of ben je net zoals velen een tijd afwezig geweest?

Nee, eigenlijk bleef ik direct hangen. Want kort daarna wilde ik weer wat weten en begon ik ook berichten van anderen te lezen en kwam ik tot de conclusie dat het best een leuke plek was om dagelijks even uit te waaien

Hoe heb je het eerste half jaar na je aanmelding beleefd? Je hebt toen heel wat meegemaakt.

Ik vond het een super eerste halfjaar :Y Ik heb voor mijn gevoel her en der wat hulp gevraagd en ook her en der wat hulp gegeven en voordat ik het wist werd door de andere SL's besloten dat ik wel geschikt was om 1 van hen te worden. Dat was best wel snel natuurlijk...

GTAGames.nl afbeelding
Velen van de leden die er vanaf het begin bijwaren kunnen zich nog veel onrust herrineren. Denk je dat het er rustiger aan toe gaat als vroeger, ondanks die vele spamtopics?

Ik denk dat het niet veel uitmaakt. Het is een soort van golfbeweging die over het forum heen loopt: een aantal leden (die hier gevoelig voor zijn) voelen zich een aantal jaren gezellig op het forum en worden gewoon ouder en krijgen andere interesses. De meesten gaan dan gewoon weg maar sommigen leggen de schuld van deze verandering niet bij zichzelf maar bij anderen op het forum. Dat was toen zo en dat zie je nu ook af en toe. Niet erg hoor trouwens, ook dat hoort erbij. Het verschil met vroeger qua crew is in ieder geval dat er nu wél sprake is van een eerlijke democratie en willekeur komt (hopelijk) bijna niet meer voor.

Je bent ook een stuk ouder dan de meeste leden. Voel je je ook ouder of beleef hier gewoon een tweede jeugd?

Ik voel me zeker niet ouder dan de meesten hier hoor. Althans: ik voel het niet zo en hoop dat ik dat ook niet uitstraal. Het gaat gewoon vanzelf. Vind toevallig nog steeds dezelfde dingen leuk als de meeste jongeren hier en vind het bijzonder prettig om deel uit te maken van een grote community. Het houdt me in ieder geval jong én op de hoogte van wat er allemaal speelt.... Ik kan overigens in het echte leven ook prima opschieten met zowel mijn neefjes als mijn stiefdochter die ook allemaal ongeveer de gemiddelde leeftijd zijn die hier rondhuppelen dus het gaat gewoon vanzelf :D

Het is je waarschijnlijk al vele keren gevraagd, maar nog één keer voor de nieuwkomers: vanwaar de naam GTA-Sheep?

Tsja.....ik zat heeeeeeel vroeger vaak op een chatbox en heette daar Schaapje. Gewoon: omdat ik schapen grappig vind en na een weekend Texel was de naam al snel geboren (daar lopen ongeveer 12.341.612 schapen rond :) ) En voor het forum zocht ik een beetje een wat stoerdere variant, in het Engels omdat het spel ook engels is natuurlijk...en toen was GTA-Sheep geboren. En nu gebruik ik die naam weer overal :D

Chat je nog steeds in chatboxen?

Nee, met chatboxen ben ik helemaal gestopt. Dat was echt iets van 15 jaar geleden toen dat nog helemaal nieuw en spannend was. Die lol is er wel een beetje af en de chatboxen van toen bestaan allemaal niet meer...... Ik merk dat ik bij MSN-gesprekken al snel niet meer weet wat ik moet zeggen dus ik denk dat ik daar overheen ben gegroeid :puh:

Je hebt nu al een hele tijd de lifestyle fora onder je hoede. Heb je ooit gedacht om daarmee te stoppen uit bijvoorbeeld verveling?

Nee, nog nooit. Maar ik geef heel eerlijk toe dat ik altijd directe collega's om me heen heb die daar actiever zijn dan ikzelf. Hou me, ook toen ik nog GM was, toch vooral met alles op het hele forum bezig en dan wil lifestyle er nog wel eens bij inschieten. De reden om mij lifestyle te geven was sowieso omdat ik de dom was voor de andere fora hahahaha

Is dat ook meteen de reden waarom je meteen GM bent geworden en niet een gewone moderator?

Yep, ja dat is zeker de reden denk ik. Denk dat ik (in alle bescheidenheid) wel goed ben met mensen en met het hele plaatje. Ben niet écht een kenner op een GTA-deel of een modder of een ontwerper ofzo.... Kan niets écht goed maar wel veel dingen een beetje, ideaal dus als GM :puh:

Hoe is het nu 4,5 maanden later om als administrator door het leven te gaan?

Feitelijk is er weinig veranderd. Ik kan nu veel meer functies doen die ik eerst niet kon (naamswijzigingen, mensen bannen en nog 1000 andere dingen), maar het contact met iedereen blijft gewoon hetzelfde gelukkig.

Heb je al een paar domme acties uitgehaald als admin door onervarenheid?

Meerdere kleintjes die niemand zijn opgevallen al....en 1 hele grote :(

Vertel, vertel!

Ik heb iemand de laatste 20% gegeven en daarmee die persoon dus helaas geband. Ik gaf hem achter de schermen echter niet de juiste status en vervolgens had de persoon in kwestie GM-rechten ineens. Eerlijk is eerlijk: hij heeft daar echt maar heel erg weinig misbruik van gemaakt en daar ben ik hem erg dankbaar voor!!!

Wens je wel eens dat je even een maandje zorgeloos normaal lid kon zijn, om even geen verplichtingen te hebben?

Och nee, ik ben van nature een bijzonder nieuwsgierig mens en ik zou het heel vervelend vinden als ik ineens niet meer op alle plekken zou kunnen komen :)

En ik zie mijn werk niet als verplichting gelukkig....gewoon leuk om te doen al zit er heus wel eens een dag tussen waarop het allemaal wat minder lekker loopt.

[hr=1]#2E8B57[/hr]

gallery_19301_7_58475.jpg

Je had als een van de eerste leden alweer de kerstsignature uit de kast gehaald. Hoe vind je deze tijd van het jaar?

Ik vind het een heerlijke tijd. Al die lichtjes, de bomen en iedereen die met eten en plannen bezig is. Erg gezellig. Er zit een klein grijs randje aan dit keer omdat ik mijn relatie halverwege dit jaar beëindigd heb dus er zit ook wel iets sombers in maar toch: ik blijf het een leuke tijd vinden

Heb alleen nog steeds geen boom gekocht thuis :$

Ben je zelf gelofig en ga je dus naar de kerk op (tweede) kerstdag?

Nee, kerken mag ik niet meer in :)

Hoezo? Vertel!

Lol....gewoon, omdat ik niet gelovig ben roep ik dat altijd. Ben ooit wel eens met Kerstmis in een kerk geweest en kan de sfeer en de omgeving wel erg waarderen

maar persoonlijk vind ik dat alleen met Kerst naar de kerk gaan niet heel erg consequent dus dat doen we dus maar niet

Ik had een spannend verhaal verwacht dat je al schietend de kerk was binnengedrongen en met heroïne in het rond zou hebben gestrooid, maar blijkbaar dus niet.

Nee, maar het klinkt wel goed.... Ik zou zeggen: hou het nieuws in de gaten :)

To be continued...

2 reacties


Recommended Comments

Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...