Jump to content

OWN

  • artikelen
    5186
  • reacties
    17587
  • bezichtigingen
    1581894

Editie 18 - De Snuffelaar


Dutchy3010

440 bezichtigingen

blog-33831-1164485039.jpg

Deze rubriek is geschreven door 'SummerBase'.

Tape?

Wanneer je even genoeg hebt van je vader of moeder, kan je ze helemaal verot schelden. Maar de firma Plak & Zuig hebben een effectieve oplossing gevonden. Ze vonden het standaard plastic niet goed genoeg en voegde aan het plastic een vleugje ei-geel toe. De dichtheid van het voorwerp werd daardoor vijf maal zo groot en ook de sterkte werd veel beter. Je kunt je afvragen waar het om gaat nou we hebben het in dit voorbeeld over een rol tape waarmee je vervelende figuren in kan tapen. We moesten dit natuurlijk even testen en daarvoor had ik een test-persoon genaamd 'Marco Borskater' gevonden. Je weet wel dien verschrikkelijke zanger met die veels te hoge en met jam geasfalteerde longen. We hadden hem dus neer gezet en mijn andere hulpje Tienus Klepelaar draaide de rol om zijn gezicht en binnen mum van tijd hadden we hem tot zwijgen gebracht. Snoer uw vrienden/familie de mond met de Tape-o-Matic bestel daarom 'dit' artikel snel nu en wel.

Eenden Schieten

Als je ooit wel eens op de kermis bent geweest zal het je niet ontgaan zijn. Het ouderwetse eenden schieten is weer helemaal terug. Toen ik gister thuis kwam lag er me toch een grote en enorm verpakte doos, na drie uur uitpakken had ik eindelijk het kleine plastic exemplaar binnen gekregen. En eenmaal in elkaar gezet bleek dat de kogel ontbraken. Gelukkig had ik nog wat oorsmeer en dat vouwde ik op als een bal en stopte het in het geweer. Na dat ritueel schoot ik de eenden stuk voor stuk de kop eraf, en het spel was voorbij eht kom me niet echt amuseren, maa het is toch best wel leuk om die plastic eenden van hett leven te beroven. Klik voor dit boeiende artikel 'hier'.

Ballon Vaart

Jij hebt toch altijd wel eens in een ballon willen varen? Nou dan hebbenm de linkshandige gebroeders ervoor gezorgt dat je vanaf vandaag bij een pak WitteKneus afwasmiddel een gratis ballon-vaart kunt maken. De Firma Blik op Stuk heeft de ballon gemaakt en we mochten als eerste het ding uitproberen. Als eerste liepen we niet van de grond af omdat we er geen gas in hadden, dat moest er nog wel extra bij gekocht worden, dus na 10 minuten kwam er een man met een vreselijk grote baard aanzetten en het ging ons 250 euro kosten, maar dat maakte voor ons niet zoveel uit, want we hebben toch geld zat. We gingen vliegen, maar boven in de lucht ging onze ballon stuk. Toen zweevde we met tranen in de ogen door de lucht en we lande tot slot in de bosjes, we kwamen er gelukkig met wat schrammen vanaf, anders moesten we ook nog naar het ziekenhuis. Dit is geen aanrader dus, maar wil je het toch een keer proberen klik dan zonder na te denken 'hier'.

- - -

Ben jij geïnteresseerd in Gadgets, heb jij een aantal gezien en vind je het nodig om ze in deze Rubriek te plaatsen. Stuur een Persoonlijk Bericht naar SummerBase en wie weet komt jou Gadget wel in dit stuk: ‘Oceans Weekly News’. Jij kan ons dus ook helpen deze Krant te verbeteren, maar we kunnen natuurlijk niet iedereen zijn Gadgets vertonen. Ik selecteer de beste en origineelste Gadgets uit en die worden er dan eventueel bij gebruikt.

0 reacties


Recommended Comments

Er zijn geen reacties om weer te geven.

Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...