Jump to content

OWN

  • artikelen
    5186
  • reacties
    17587
  • bezichtigingen
    1586256

Editie 119 - De Tien


Dutchy3010

541 bezichtigingen

gallery_33831_25_14566.jpg

Deze rubriek is geschreven door Kloep en Galiorix!

Zoals een aantal van jullie waarschijnlijk al hebben ontdekt, hebben wij het deze keer iets anders aangepakt bij De Tien. Normaal gesproken maken de wij de dienst uit, maar deze keer was het woord aan de lezers van OWN! Een PB is rondgestuurd naar een aantal willekeurige leden. Deze konden hun stem uitbrengen en kiezen uit tien mogelijkheden. Helaas kregen we veel pb's terug waar maar één naar instond. De zin: "We hebben uit de vele schone damens 10 vrouwen gekozen en we zijn benieuwd naar uw voorkeur, in een top 10." werd dus niet door iedereen bergrepen. Dit leidde tot grote ergenis van Galiorix, die helemaal knettergek werd. Uit deze mogelijkheden konden zij dan hun eigen top tien samenstellen. Dit deden de meeste met veel plezier. De jonge hormoontjes sprongen wild alle kanten op, want het onderwerp van deze keer is namelijk de tien mooiste dames op de wereld. Tien dames uitgekozen door ons zijn in de juiste volgorde gezet door onze eigen trouwe lezers. De cijfers zijn wel gemaakt in vergelijking met de andere. Veel plezier met het lezen! (en stiekem ook wel kijken ;))


10.Anna Kournikova 2,1

GTAGames.nl afbeelding
Iedereen kent inmiddels de Russische tennisster wel, inmiddels speelt ze al niet meer op professioneel niveau. Ze debuteerde in 1996, toen ze de 4e ronde van Wimbledon bereikte en toen uitgeschakeld werd door de toenmalige nummer 1 van de wereld. Haar eerste Grand Slam titel won ze samen met Martina Hingis, bij de dubbel catogorie van de Australian Open. GtaForum vond haar echter niet echt heel mooi vergeleken met het andere schoon, vandaar dat zij op een matige tiende plek staat.


9.Doutzen Kroes 3,0

GTAGames.nl afbeelding
Toen Doutzen klaar was met haar HAVO opleiding, had ze wat extra geld nodig. Daarom stuurde ze wat leuke foto’s van zichzelf naar Paparazzi in Amsterdam om wat modellen werk te doen. En toen, voor dat ze er erg in had, stond ze aan de top van de modellen wereld! Sinds 2008 behoort ze tot de 5 best betaalde modellen in de wereld en ze heeft inmiddels haar eigen beeld in Madame Tussauds. Door GtaForum is ze op 1 en op 3 gezet, maar daar bleef het dan ook wel bij, een gemiddelde 9e plek voor haar.


8.Sylvie Meis 4,3

GTAGames.nl afbeelding
Sylvie Meis werd op 13 april 1978 geboren in Breda en is een Nederlands actrice, presentatrice en model. Toen ze van de middelbare school kwam wou ze graag model worden, maar ze vond uiteindelijk haar school toch belangrijker. Ze brak in 1999 door op de TV en in 2003 riep FHM haar uit tot meest sexy vrouw. In 2005 trouwde ze met Rafael van der Vaart. GtaForum heeft haar niet op 1 gezet. Voor de rest heeft ze op alle plaatsen minimaal 1 keer gestaan. Een uiteindelijke achtste plek voor Sylvie Meis.


7.Maria Sharapova 4,7

GTAGames.nl afbeelding
Alweer een Russische tennisster, maar dan net weer wat jonger als de vorige. Sharapova is nu 22 jaar oud en toen ze 4 jaar oud was kreeg ze haar eerste tennisracket. In 2001 debuteerde ze, in 2004 haalde ze haar eerste Grand Slam titel. Ze staat vooral bekend om haar harde gekreun, ooit werd er een kreun met een sterkte van 101 Decibel gemeten! En dat is natuurlijk heerlijk om te horen. Echter was GtaForum wat minder goed voor haar, ze heeft geen nummer 1 gezien. Echter heeft ze ook geen nummer 10 gezien, een uiteindelijk 7e plek voor haar dus.


6. Jessica Alba 5,6

GTAGames.nl afbeelding
Jessica Alba is een Amerikaanse actrice en een van haar bekendste rollen is die in de films van ‘The Fantastic Four’. Ze debuteerde op 12 jarige leeftijd op TV, sinds een aantal jaar verschijnt ze ook steeds vaker op het witte doek. GtaForum zet haar op een gemiddelde zesde plek. Zij is niet op plek 8 gezet, en wel 4 keer op de eerste plek. Maar het gemiddelde valt wat tegen en brengt ons op een 6e plaats.


5. Krystal Forscutt 5,6

GTAGames.nl afbeelding
Krystal Forscutt is een model uit Australië en een ex-deelneemster aan Big Brother Australia. Ze is daarnaast columnist van het tijdschrift Zoo Weekly. In de verkiezing voor de ‘Most sexiest aussie babe’ werd ze 2e, in 2007 speelde ze in de game Need for Speed Pro Street. Zij werd door GtaForum niet op plek 9 gezet en ook niet op plek 1. Verder wel alles gezien wat ond uiteindelijk op plek 5 brengt.


4. Misa Campo 6,8

GTAGames.nl afbeelding
In tegenstelling tot de meeste dames in deze lijst, zul je Misa niet gauw op de TV zien verschijnen. Ze werd geboren in Montreal en groeide op in California. Toen ze weer terug ging naar Montreal werd ze door haar bazen ontdekt en later won ze haar eerste miss titel. Haar doorbraak was in September 2006, toen ze ‘Maxim’s Magazine’ debuteerde. Niet gezien op de 7e plek en op de 10e plek. Voor de rest overal, met name plek 5 en 2 gevolgd door plek 3. Een goede score dus, wat ons brengt naar een 4e positie voor haar.


3. Gigi Ravelli 6,8

GTAGames.nl afbeelding
De meeste mannen hier zullen ze vrouw wel kennen van de irritante belspelletjes op NET5 en SBS6. Gelukkig/helaas zijn die ‘programma’s’ nou van de buis gehaald en kunnen veel mannen niet meer kwijlen voor de TV. Gelukkig hebben ze op RTL4 nog tijd genoeg om te kwijlen, want ze speelt ook in GTST. Naast al het TV werk heeft ze in 2006 ook geposeerd voor FHM. Door GtaForum is zij niet op de 8e en de 9e plek gezet. het meeste keren gezien op de 1e en de 5e plek. Een gemiddelde van een goede 3e positie.


2. Adriana Lima 7,0

GTAGames.nl afbeelding
Adriana Lima is een Braziliaans fotomodel en ze werd bekend na haar plekje in de Supermodel of the World Contest, toen ze 15 jaar oud was. Inmiddels is ze 27 jaar oud en ze is streng katholiek. Daardoor is ze nog steeds een maagd en ze ziet seks als iets voor na het huwelijk. Grappig detail is dat als ze als model niet succesvol zou worden, ze graag concert pianiste zou willen worden. GtaForum besloot om haar niet op de 7e en de 9e plek te zetten. Echter wel 1 keer op de 10e, maar voor deze chick maakte dat niks uit. De rest gaf haar zodanige hoge scores dat zij haar vreugde mag vieren op de 2e plek.


1. Hayden Panetierre 7,4

GTAGames.nl afbeelding
Deze Amerikaanse actrice en zangeres is pas 19 jaar oud en naast de vele succes op TV en als zangeres, is ook nog eens model. Ze is erg populair onder de Amerikaanse jeugd en ze is zich nu aan het concentreren op haar acteer carrière. Ze is in Nederland vooral bekend vanwege haar rol in de serie ‘Heroes’. GtaForum vind Hayden Panetierre het lekkerste van het stel. Ruim het meest op een 1e plek gezet. Niet neergezet op de 8e plek, wel eenmalig op de 9e en de 10e plaats.


Jaja, dat was dan de top tien. Hou je handen nog even boven tafel, want er komt nog meer aan. Wat leuke feitjes over de scores. Ik zal gewoon beginnen met opsommen. Anna Kournikova is door één iemand op nummer 3 gezet, voor de rest is zij niet hoger dan 6 gekomen. Zij is door 1 iemand op 6 geplaatst en door 1 iemand op 7. Door de rest is ze daaronder neergezet. Sylvie Meis heeft alle posities gezien, behalve nummer 1. Dit geldt ook voor Maria Sharapova. Jessica Alba heeft alle posities gezien, behalve de 8e plek. Krystal Forscutt niet neergezet op positie 1 en 9. Misa Campo mocht niet 7e of 10e worden. Gigi Ravelli heeft niet op 8 of 9 gestaan. Adriana Lima hebben we niet gezien op 7 en 9. En dan de nummer 1: Hayden Panetierre heeft niet op 8 gestaan.


13 reacties


Recommended Comments

Ja, ehm. Als je tien chicks uit de miljoenen die er zijn kiest, heb je er natuurlijk altijd wel een paar mensen tussen zitten die het er niet helemaal mee eens zijn. :puh:

Link to comment

En normaal zou ik nog genoeg andere babes op kunnen noemen, maar op de een of andere manier konden we niks beters verzinnen toen het op dat moment moest. 0_0

Link to comment
Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...