Jump to content

OWN

  • artikelen
    5186
  • reacties
    17587
  • bezichtigingen
    1580289

Editie 119 - Forum


Dutchy3010

558 bezichtigingen

Hoeveel procent heb je GTA Vice City uitgespeelt?  

91 leden hebben gestemd

  1. 1. Hoeveel procent heb je GTA Vice City uitgespeelt?

    • 10%
      5
    • 20%
      6
    • 30%
      1
    • 40%
      2
    • 50%
      11
    • 60%
      6
    • 70%
      4
    • 80%
      7
    • 90%
      40
    • 100%
      0

This poll is closed to new votes



gallery_33831_25_9579.jpg

deze rubriek is geschreven door: GekkieJ01 en Ymosky

Welkom alweer bij deze goed gevulde ''Forum'', een week waarin behoorlijk veel gebeurd is, zo was het weer tijd om vroeg uit je bed te kruipen om vervolgens naar je school/werk moest, en dat is nog wel weer effe wennen hoor.. Maargoed terug naar het forum. In deze rubriek zoals vanouds de topics van de week, het oprichten van De Mannengang en het Virus- topic in het Feedback gedeelte en natuurlijk weer een prachtige signature.

GTAGames.nl afbeelding
[table=simple] | Topics van de week |

1 |Vuurwerkverbod, voor of tegen|Stem!

2 |Winterweer in Nederland en Europa|Stem!

3 |Iets vreemds.|Stem!

4 |Slaap problemen...|Stem!

5 |De Mannengang |Stem![/table]bekijk de tussenstand

Powered by Bootz Poll Creator

NilsHolgersson's topic van de week

Iedere week vragen we een forumlid naar zijn of haar topic van de week. Welk topic sprak hem deze week het meeste aan en om welke reden? Deze week vroegen we NilsHolgersson om zijn eigen topic van de week. Hij ging voor het topic met de dood bedreigd van zamg0d1.

Natuurlijk vroegen we ook om een motivatie: Om ons aller Zammie een hart onder de riem te steken. Wanneer een goudeerlijke stroopwafelverkoper als zamg0d1 al met de dood bedreigd wordt, is het duidelijk dat de verloedering van de samenleving ook doorgedrongen is tot het altijd gemoedelijke GTAForum. Leden en ex-leden dreigen elkaar ‘de kop af te rukken’, en IP-adressen worden doorgespeeld naar het criminele circuit. Het kan nu twee kanten opgaan: of zamg0d1 komt met de schrik vrij en heeft geleerd nimmer meer met verbannen leden te communiceren, of zijn kop gaat er daadwerkelijk af, maar dan heeft hij er in ieder geval een OWN-topic van de week aan over gehouden.

Naamswijzigingen



Deze week zijn er 2 naamsverwijzigingen aan de beurt gekomen. Downloadcloud heeft z'n naam verranderd naar Cloud.. Volgens Joriz was Cloud uit gedownload, Naamsverwijzing 2 is Exoit die z'n naam liet wijzigen naar CorrectHost.. Hij heeft besloten om te solliciteren naar een elektronicazaak in Rotterdam.

GTAGames.nl afbeelding

Het Virus slaat toe...



Deze week was er "iets vreemds" aan de hand met het forum. Een poll met 14 stemmen waarvan 1337 op "Slotjes" dat klopt natuurlijk niet. Het ging in dit geval om de poll wat gaat de wereld overnemen Een uiterst essentiële poll en dus tijd om aan de bel te trekken!

Gelukkig toont Thundercover zijn award Computer-expert waard te zijn en hij wist gelijk een uitstekende oplossing: Ik denk dat je het virus M.od-Got_U hebt, misschien helpt de computer opnieuw opstarten? Maar helaas, ik heb al 100 keer mn pc opnieuw opgestart maar kan nog steeds niet stemmen! De enige oplossing is vluchten van deze planeet om de slotjes te ontwijken.

Voor degenen die absoluut nog steeds niet snappen hoe de vork in de steel zit even een kleine verklaring:

Ten eerste weet iedereen natuurlijk wel dat admins in staat zijn om poll resultaten naar hun goeddunken te beinvloeden. (kijk maar naar de forum-awards :sst: )

Vervolgens heeft Lantyz eerst de beginpost aangepast en daarmee de poll gesloten. Daarna heeft hij een reactie geplaatst en het knopje "plaats reactie & sluit topic" aangeklikt. De tijd tussen het sluiten van de poll en het sluiten van het topic verklaard dus waarom er even wel gereageerd maar niet gestemd kon worden.

Promoties, 7 stuks!



Deze keer waren er een heel aantal gelukkigen want we hebben namelijk 7 promoties deze week gehad.. Er zijn er nu 4 superleden bij gekomen waaronder: Kai-Shockwave, stefaneke, Sa_bulldog en het laatste gepromoveerde lid is MegaPilot. Er zijn ook een aantal superleden naar megalid gepromoveerd namelijk: Ice Banana, Visser23 en het laatst gepromoveerde superlid is Flitskikker

Wij vroegen hoe Visser23 het vond om gepromoveerd te zijn naar Megalid en wat z'n eerste reactie was:

Visser23: Leuk natuurlijk, ik zat mooi te gamen, sloot het af en zag 2 gesprekken open staan. Dutchy3010 en Svenie. Ik klikte als eerst Svenie aan. 'Gefeliciteerd, je hebt het verdiend'. Wat nou gefeliciteerd? Volgende gesprek, Gefefeliciteerd met je promotie. Ja, toen wist ik het zeker. Natuurlijk erg blij! En het is zeker mooi, die nieuwe fucties. De reacties maken het nog mooier!

Visser23 had nog iets mee te delen namelijk dit: ... Bedankt voor de reacties allemaal en natuurlijk voor de promotie.

De gang der Mannen



En dan bedoelen we ook ECHT de Mannen met een hoofdletter! Deze week is er namelijk een nieuwe gang op het forum verschenen die de toepasselijke naam "Mannengang" draagt. De gang specialiseert zich in het drinken, rellen, fappen en tosties maken. Een post in het gangtalk topic is al genoeg om automatisch bij de Bierliefhebbers te horen. Wij vroegen aan Tjerk waarom hij gestart is met de gang en wat hij de komende tijd ervan verwacht: Het was niet mijn oorspronkelijk idee, het begon allemaal toen ik werd toegevoegd in een msn gesprek, in het begin was het een beetje chaotisch, omdat Disturbed dingen er doorheen zat te typen, maar op een gegeven moment zei PTC dit:
wij hebben u toegevoegd, omdat wij slaven vanhet systeem, het zát zijn om met die zielige kinderen op een forum te moeten zitten
GTAGames.nl afbeelding
En daar begon het mee, dat was ongeveer een maand geleden. Het plan leek even in duigen te vallen omdat Disturbed gebant was, daarmee waren we gelijk één van de grootste mannen verloren. Na de afscheidsceremonie gingen we weer verder met het idee. Maar het schoot niet echt op, het grootste probleem was dat iedereen het wel wilde, maar niemand wilde leader zijn. Uiteindelijk heb ik het recruitment topic aangemaakt, en toen we genoeg leden hadden, ook de gangtalk. We proberen een systeem te handhaven dat we wisselen van leiderschap, maar het enige minpunt is, is dat ik wel de hoofdpost moet blijven updaten. Maar dat moet dan maar.

Ik verwacht dat het steeds gezellig wordt. We hebben in korte tijd 29 pagina's volgepost, en we worden steeds populairder. Er komen ook nieuwe leden bij, op dit moment is Silverbyte ons nieuwste lid, en er komen er vast nog veel meer. Maar we moeten natuurlijk wel kritisch zijn, want wie zijn er man waardig en wie niet? Ik hoop dat we nog lang actief blijven, en dat we nog lang kunnen genieten van de gezelligheid daar.

[hr=3]#3b91c3[/hr]

Verder vroegen we

Pennywise The Clown waarom hij lid geworden is van de gang en wat hij er de komende tijd van gaat verwachten: Ik ben het meesterbrein achter de Mannengang. Samen met Tjerk, PietjeII, Disturbed, BaasB (die uiteindelijk heeft afgezien), Daan007 en nog wat andere gasten hebben we de Mannengang verzonnen. Wij vonden dat het forum vol zat met noobs en runscapers die de hele toko overnamen met hun onnozele topic's en opmerkingen. We wouden een soort DWG topic hebben, maar dan zonder kleine kinderen.

Ik verwacht een kleine groei van de Mannengang. Het is namenlijk simpelweg een kwestie van reclame blijven maken, sigs blijven dragen en leden werven. Dat is alles wat een gang hoort te doen.We hebben geen vooruitzichten om corporation te worden, want we willen simpelweg een gezellige, noch bloedserieuze openbare gang zijn, waar elk forumlid met mannelijke trekjes terecht kan.

Signature of the Week



Welkom bij 'Signature of the week'. Elke week zullen wij de meest opvallende, energieke, originele, lachwekkende, vreemdste, leukste of juist de mooiste signature uitzoeken en deze de lucht in prijzen. Uiteraard zoeken wij de signature geheel zelf uit.

patocopygm3.png

De beroemde voetballer Alexandre Pato ontwijkt een sliding. Signature gemaakt door Jon-asses

3 reacties


Recommended Comments

Hoe zou dat nou komen :D

Ik denk dat ik de poll-resultaten enigszins zal moeten aanpassen, tenzij ik word omgekocht met een kratje (of 2) bier natuurlijk :sst::engel:

Ik heb anders nooit gezegt dat ze daar moesten stemmen :-O En die kratjes bier kun je zo ophalen hoor, voor een vriendprijsje ;)

Link to comment
Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...