Jump to content

OWN

  • artikelen
    5186
  • reacties
    17587
  • bezichtigingen
    1582113

Editie 120 - Joris' Column


Dutchy3010

420 bezichtigingen

gallery_33831_25_1742.jpg

Deze rubriek is geschreven door Jowx!

Zoals u al kon lezen zat ik vast in de trein, dus ben ik ietwat vertraagd. Neemt niet weg dat ik dus genoeg tijd had om na te denken, waardoor ik mijn onderwerp van deze week overboord gegooid heb. Eigenlijk moet je ook niet teveel nadenken, anders loop je helemaal vast. Dan ga je over van alles en nog wat denken, totdat je niet meer weet waar je aan dacht. Altijd wel grappig, want dan ben je volledig de weg kwijt. Niet wetend waar je was, bent of zal komen. Maar dat terzijde.

Aangezien ik zo slim ben geweest om mijn onderwerp te verschuiven zit ik nu zonder onderwerp, slim hé?! Geeft niet, ik red me wel. Alleen weet ik nog niet hoe, dus hou ik je zo even bezig. Wel eens nagedacht over het nut van het leven? Moet je niet doen, is erg lastig. Daarnaast kost het gewoon teveel tijd, tijd is kostbaar. Niet omdat tijd geld is, want dat is het niet, maar gewoon omdat je tijd niet meer terug kan krijgen eer je het kwijt bent. De draad al kwijt? Denk eens aan vroeger, wat je toen allemaal hebt laten liggen. Kansen, die je nooit meer krijgt. Erg zonde, maar daar doe je toch niks aan. Dus dan maar de blik vooruit werpen, kijken naar vandaag en naar de toekomst. Waarom zou je nu nog al die kansen laten liggen, er is niks dat je kan verliezen. Ja.. Misschien sta je soms een beetje voor lul en maak je soms wel eens fouten. Maar dat is geen reden om het niet te doen, grijp alle kansen die je tegenkomt. Dat voorkomt later een hoop spijt, zelfs al gaat het fout. Denk maar een een goede vriend bijvoorbeeld, die je niet tegen het lijf was gelopen als je iets niet gedaan had.

Dat doet me denken aan iemand die hier op het forum rondloopt. Iemand die ik tegenkwam toen ze als redacteur bij de Homie Club krant bezig was, dat waren nog eens tijden. Talent valt op, en met OWN in het vooruitzicht had ik talent nodig. Dat ze het in zich had om goed te functioneren in een redactie was al bekend, maar kon ze ook de hele redactie leiden? Of lijden, hoe je wilt. Hoe dan ook, vals als ik ben kaapte ik haar weg bij de Homies en lokte ik haar The Oceans in. Tja, soms moet je iets verder gaan om iets naar binnen te halen. Hoewel ik het jammer vind dat de Homie Club er aan onderdoor is gegaan, heb ik geen spijt van die beslissing. Maar goed, dat is alweer 120 edities terug. In de tussentijd is er veel gebeurt. Ze is Admin, ze is nog steeds directeur van OWN en natuurlijk ook van The Oceans. Allemaal mooi en aardig, maar er schuilt zoveel meer achter haar. Dingen die je niet tegenkomt in interviews, kronieken of beschrijvingen in lijstjes. Dingen waar je pas achter komt als je haar echt leert kennen, dingen waar je van zult opkijken in positieve zin. En dingen die je liever niet wilde weten. Al met al ken ik haar al langer dan.. Wat zal het zijn.. Twee jaar? Een tijd waarin ze altijd klaar stond voor The Oceans, OWN en natuurlijk voor mij. Een lange tijd waarin veel gezegd is, veel gebeurt is.. Dutchy3010, dit is een ode aan jou.









Behulpzaamheid, vriendschap en vertrouwen,


Blind op iemand kunnen vertrouwen..

Weten dat je altijd op die gene kan bouwen,

Samen lachen, samen rouwen..

Zichzelf, eerlijk en plichtsbewust,

Erg omstreden, nooit eens rust..

Zonder reden, misschien onbewust,

Ondanks alles, alles met lust..

The Oceans, OWN en zo veel meer,

Altijd een succes, keer op keer,

Diepgang, zoals in het diepste meer,

Chaotisch, zoals in het verkeer..

Iemand die zoveel meer verdiend,

Maar bovenal vooral een vriend,

Je laat nooit iemand staan, in de kou,

Bedankt Jet, bedankt voor jou..
Joris

5 reacties


Recommended Comments

Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...