Jump to content

OWN

  • artikelen
    5186
  • reacties
    17587
  • bezichtigingen
    1582056

Editie 120 - De Tien


Dutchy3010

397 bezichtigingen

Hoeveel procent heb je GTA Vice City uitgespeelt?  

91 leden hebben gestemd

  1. 1. Hoeveel procent heb je GTA Vice City uitgespeelt?

    • 10%
      5
    • 20%
      6
    • 30%
      1
    • 40%
      2
    • 50%
      11
    • 60%
      6
    • 70%
      4
    • 80%
      7
    • 90%
      40
    • 100%
      0

This poll is closed to new votes

gallery_33831_25_14566.jpg

Deze rubriek is geschreven door Kloep!

Hey daar, welkom! Bij deze nieuwe De Tien. Deze week kunnen jullie lezen over de tien meest gevraagde vragen in het forum Feedback. Bij deze wil ik ook iedereen vragen de ForumFAQ te gaan lezen. Hopen dat dit werkt, maar ik denk van niet :7 Hier zal je ook alle antwoorden vinden, zodat er geen topics meer bijgemaakt hoeven te worden. Het enige wat je moet doen, is deze rubriek bij je bladwijzers van FireFox neerzetten. Nouja, veel plezier dan maar weer met lezen van De Tien.


10. Topictitels veranderen?

Deze vraag kom je regelmatig tegen. Mensen die per ongeluk een verkeerde titel hebben ingevoerd bij hun topic, en het dan te veel moeite vinden om even een PM te sturen naar de desbetreffende moderator. Tjah, deze leden vinden het dus handig om zelf hun topictitel te kunnen wijzigen. En ja, natuurlijk is dit ook wel handig. Echter moet je hier eerst nog even wat voor doen. Goed actief zijn op het forum en behulpzaam zijn en dergelijke en zo het schoppen tot Megalid. Nou, dan hier het antwoord. Dit zal niet gebeuren. Als de administators dit willen, is het heel snel gedaan. Maar het is nog niet gedaan dus willen ze het niet. Dus dan zijn ook alle topics niet meer nodig.


9. Postcount onder de nul?

Huh, hoe kan dat nu? In de min posten? Minder berichten plaatsen dan nul? Dat kan toch helemaal niet? Daar moet een vraag over worden gesteld natuurlijk! Want tegenwoordig hebben we niet meer gehoord van de ForumFAQ ofzo. Nou, om maar iedereen uit de brand, het kan inderdaad niet dat iemand in de min gaat posten. Hier hadden we ook regeltjes voor, maar inmiddels zijn deze alweer afgescheft. Tegenwoordig krijgen leden gewoon een postcount van nul zodra ze worden geband. Dit is dus al niet meer zo. Dus het kan nog wel voorkomen dat je leden ziet met een postcount in de min, maar je hoeft er geen heel nieuw topic over te maken, aangezien dit allemaal verleden tijd is.


8. Hoe gebruik je de BB-codes?

GTAGames.nl afbeelding
Het blijft lastig. Vind ik ook. En alles staat er dan wel uitgelegd, maar dit soort dingen blijf ook ik lastig vinden. Dit is dan ook één van de weinige vragen die ik redelijk terecht vind ik Feedback. Het gaat me alleen nog maar om de hoeveelheid. Elke keer maar weer wordt er weer een topic over geopend. In Feedback zijn al genoeg topics te vinden met de vragen waar je een antwoord op zoekt. Maar om het hier dan ook nog maar eens aan te geven. Als je er niet uitkomt, moet ervoor zorgen dat je geen 'Fast Reply' doet. Vervolgens druk je op 'BB code hulp'. Hier staan wel zo'n beetje alle codes uitgelegd. Snap je het dan nog niet, kun je mij altijd op msn aanspreken of een pb'tje sturen. Een heel topic is dan niet nodig. Mijn PB-Inbox staat voor je open.


7. Al een paar posts geplaatst, maar nog steeds Postless Person?

Tjah, dit is natuurlijk wel heel erg vreemd. je ziet bepaalde leden regelmatig posten, maar hun postcount blijft maar op nul hangen. Hoe kan dat nu? Nou, als je dat niet weet moet er natuurlijk een topic worden geopend erover in Feedback. En dan is het natuurlijk niet de bedoeling dat je even met die ongelooflijk handige zoekfunctie aan de slag gaat. Enneh, voor de mensen die dit serieus nemen, het is sarcasme. Hier geef ik dan ook weer het antwoord. In bepaalde fora (Gangs en Corporations, NOTA, Clans bij Multiplayer) staat de postcount uit. Dit betekent dat je hier kan posten wat je wilt, maar er zullen geen posts bij je postcount komen. Een hele simpele reden dus die je wel even moet weten.


6. Waarom is dat lid gebanned?

GTAGames.nl afbeelding
Ik denk dat het op het forum nu wel zo ongeveer duidelijk mag zijn dat er op dit forum nooit word uitgesproken over waarom iemand is gebanned. En terecht vind ik, dit zijn zaken die niemand iets aangaan. Mocht ik worden gebanned, dan zou ik ook misschien liever niet hebben dat heel de wereld het kan lezen op het forum. Zo denken de administrators er ook over. Mochten zij persé willen dat andere weten waarom het betreffende lid is gebanned, zullen ze dat heus wel aangeven. Hier zijn dus niet allemaal topics voor nodig. Dus als je echt heel erg graag wilt weten waarom diegene is gebanned, vraag het dan eens op MSN. Dan kan diegene helemaal zelf bepalen of hij/zij het jou wilt vertellen.


5. Hoe stel ik mijn avatar in?

Ja, als je het niet weet, is dat erg lastig. Maar er staat op zoveel plekken al aangegeven hoe je dit moet doen. Dus dan hoeft er denk ik niet elke week een topic over in Feedback, of wel? Het is ook niet zo moeilijk om in te stellen. Je gaat bovenin in het forum naar 'Lid Menu' en dan naar 'Instellingen'. Vervolgens ga je links onder 'Persoonlijk profiel' naar 'Avatar'. Hierbij is het niet mogelijk om een link in te voeren. Je kunt een standaard Avatar uitkiezen, maar ook eentje uploaden van je eigen computer. Hopelijk werkt dit een beetje en hoeven er niet meer steeds meer topics worden geopend.


4. Banned leden op het forum?

Ja, wat denk je nu? Denk je dat je 'gtaforum.nl' niet meer in je adresbalk kunt typen als je bent gebanned? Hier wordt een vraag over gesteld in Feedback natuurlijk. Tuurlijk kan je nog wel 'gtaforum.nl' in je adresbalk typen. Tuurlijk kan dat wel. Je kunt niet het forum zien, maar dat is heel wat anders. Je krijgt een mooi berichtje waarin staat dat je geen toegang hebt tot het forum. Je kunt dus nog wel inloggen en dergelijke, alleen je kunt er niks meer doen. Het is dus ook zo, dat je als gast zijnde meer kunt doen dan als gebanned lid. Gasten kunnen namelijk nog wel het forum lezen, en banned leden kunnen ook niks meer lezen. Dit omdat ook je IP word gebanned. Natuurlijk zijn er dan wel weer wegen om hier onderuit te komen. Maar goed, ik raad maar wel gewoon iedereen


3. Waar kan je zien welke rang je wanneer krijgt?

GTAGames.nl afbeelding
Heel simpel antwoord. In de ForumFAQ. Ik ga nu niet hier de hele lijst neerzetten, maar hier is de ForumFAQ te vinden. Neem er voor de gein eens een kijkje, het kan je een stuk verder helpen. Ook hebben we regelmatig leden die het er niet mee eens zijn, met de rangen. Bijvoorbeeld dat je bij 100 posts de rang 'Auto Dealer' krijgt, bij 112 'BMW Auto Dealer' en dan ben je bij 115 weer terug bij 'Auto Dealer'. Nouja, dit is gewoon zo ingesteld door de administrators, dus dan hoeven daar nu ook meteen geen topics meer over te komen.


2. De opmaak van de site is veranderd, waarom is dat zo?

Ik heb het ook wel eens gehad. Dit krijg je als je de site bezoekt via een zoekmachine. Dit gebeurt omdat er dan minder laadtijd voor nodig is. Maar als je een topic wilt doorlezen, is het natuurlijk alleen maar onhandig. Gelukkig had Zamg0d1 een geniaal idee om een [TUT] erover te maken. Zelf denk ik niet dat het echt zal werken, omdat ik denk dat mensen daar toch niet gaan kijken. Zijn topic zal steeds verder wegzakken tussen de rest van de topics waar het al in beschreven staat. Ook ik zal hier nog even vertellen hoe het precies werkt. Het is heel simpel, ga in een forum naar 'Opties' (dit staat in dezelfde balk als de topictitel), en klik dan vervolgens op de één na onderste: 'Standaard'. Nu is het forum weer zoals het hoort te zijn.


1. Hoe stel ik mijn handtekening in?

GTAGames.nl afbeelding
Ik denk dat dit wel ongeveer de meest gestelde vraag is in het Feedback-forum. Ik heb het natuurlijk niet geteld, dus ik zou het zomaar fout kunnen hebben. Maar het is wel lastig natuurlijk als je je eigen signature niet kunt aanpassen. Want ja, dan heb je geen signature, en dan ben je niet herkenbaar op het forum, en dat is natuurlijk een ramp. Maar goed, hier in ieder geval de uitleg over hoe je hem instelt. Ga naar 'Lid Menu' en dan naar 'Instellingen'. Vervolgens klik je links onder 'Persoonlijk profiel' op 'Handtekening'. Hier kun je hem dan instellen. Je kunt er gewoon een tekst inzetten, maar ook een afbeelding. Dit doe je dan weer met BB-codes. Hier kun je meer over lezen in puntje 8. Veel succes ermee!

2 reacties


Recommended Comments

Mooie "de tien"!! :tu:

Als je er niet uitkomt, moet ervoor zorgen dat je geen 'Fast Reply' doet. Vervolgens druk je op 'BB code hulp'.

Als de fast-reply niet (lees: bijna nergens) aanstaat hoef je jezelf daarover geen zorgen te maken natuurlijk *hihihi*

Link to comment
Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...