Jump to content

OWN

  • artikelen
    5186
  • reacties
    17587
  • bezichtigingen
    1579980

Editie 2 - De Snuffelaar


Dutchy3010

582 bezichtigingen

blog-33831-1159138922.jpg

Pyramat

Ik was laatst bij de Intertoys en daar zag ik een groep kinderen in een hoek van de winkel voor de televisie hangen. Nou eigenlijk was het niet hangen ze lagen op een soort van kussens, maar wel hele speciale kussens aan de achterkant zaten namelijk Speakers waar het geluid van de film uit kwam. Jullie zullen op dit moment wel denken waar heeft hij het in in hemelsnaam naam over, maar ik heb het ontroerend en bovenal prachtigste en uniekste Gadget van de maand gevonden de Pyramat. Een speciaal ontworpen Mat, waar je met je vriend/vriendin samen op kan liggen, zet een romantisch muziekje aan en geniet van een prachtige film. En mocht je geen vriend/vriendin hebben dan kan je altijd nog de buurman uitnodigen, want alleen deze week bij 'Oceans Weekly News' twee halen 1 slecht (Zoals altijd) product betalen. Heb je nog steeds geen enkel idéé waar ik het over heb kijk dan maar eens snel 'hier’ als je durft.

Koe

Wie al eens op het boerenland is geweest moet een liefhebber zijn van de enige, maar dan ook echte Koe. Als jij Creatief en sportief en vooral een gaaf persoon bent verwijs ik al deze personen door naar de geperfectioneerde Verf Koe. Bij dit pakket krijg je een marmeren koe die je met een daarvoor bestemd Verf pakket kan in kleuren, je hebt niet veel talenten nodig, want met een uitgebreide Handleiding moet het beslist lukken. Wat jij met je persoonlijke Koe gaat doen is aan jou, maar ik weet zeker dat jij me deze koe een prachtig geschenk maakt. Ben je al benieuwd en wil je snel aankopen doen? Wij van 'Oceans Weekly News' bieden je deze koe aan 1 voor de prijs van 2. Wees er snel bij, want deze Actie is eenmalig en valt onder geen enkele voorwaarde te vervalsen. Wil jij alvast een ontwerp bedenken totdat wij het prachtige set aan u leveren kijk dan zonder verdere (behulpzame) kosten 'hier', hartelijk bedankt.

Bier Riem

Mensen die van Bier houden opgelet speciaal voor de bier liefhebbers van dit nobele forum. Ik presenteer u met trots de meest efficiëntste en niet betrouwbare gadget die je ooit in je leven hebt gezien. Je kan met deze riem verschillende dingen vervoeren bijvoorbeeld een lading van 6 blikjes en/of flesjes. Daarnaast heeft deze riem een speciaal ontworpen aansluit stuk dat gevoelig is en bij een te strakke positie, als je tot deze positie komt laat de Bier riem zichzelf los en dat kan het gevolg hebben dat al je blikjes en natuurlijk de speciale glazen bier flesjes kapot op de grond liggen, maar bij deze riem ligt het lot in jouw handen. Zorg ervoor dat de riem zichzelf niet los laat, anders kan je het altijd nog een keer proberen. Mocht je houden van bouwvakkers en van deze prachtige en uitbundige vol automatische Bier Riem kijk dan 'hier' en je zult het daarna nooit meer doen.

- - -

Ben jij geïnteresseerd in Gadgets, heb jij een aantal gezien en vind je het nodig om ze in deze Rubriek te plaatsen. Stuur een Persoonlijk Bericht naar SummerBase en wie weet komt jou Gadget wel in dit stuk: ‘Oceans Weekly News’. Jij kan ons dus ook helpen deze Krant te verbeteren, maar we kunnen natuurlijk niet iedereen zijn Gadgets vertonen. Ik selecteer de beste en origineelste Gadgets uit en die worden er dan eventueel bij gebruikt.

0 reacties


Recommended Comments

Er zijn geen reacties om weer te geven.

Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...