Jump to content

OWN

  • artikelen
    5186
  • reacties
    17587
  • bezichtigingen
    1582056

Editie 120 - Gedonder met Thunder


Dutchy3010

358 bezichtigingen

thundercopyod5.png

Deze rubriek is geschreven door Thundercover!

Het forum wordt steeds voller en voller. Nog niet zo lang geleden kon iedereen dat merken toen de Multiplayer-categorie werd aangemaakt: de hele forumindex werd meteen een stuk langer. Maar ook aan het aantal leden is het te merken: de id's over de 100.000 zijn inmiddels ook alweer in ruime mate aanwezig. Aangezien de laatste tijd voorstellen in Feedback weer populair zijn, ga ik het hebben over het feit dat de ledenlijst ook wel eens opgeruimd zou kunnen worden.

Opgeruimd worden? Ja, dat verstond las je goed. Niet dat ik het er voorstander van ben ofzo, maar er zijn zeker wel voordelen aan. Ten eerste kan het forum sneller worden door de kleinere database. Niet dat dat zeer kleine verschil wat uitmaakt met de intersnelheden van tegenwoordig. Ik bedoel maar: wie belt er nog in op het internet? Iedereen die ook maar een beetje actief op het forum is, kunnen we meteen wegstrepen. Maar het feit dat men de database heeft opgeruimd en dat daardoor het forum sneller is, werkt motiverend en dan zal iedereen het er over eens zijn dat het forum nog sneller is dan het al is - als dat al kan.

Een andere reden om al die leden te verwijderen is het steeds groter wordende gebrek aan goede gebruikersnamen. Ja, inderdaad, wat zijn de problemen? Daar wilde ik het vandaag eens over hebben. Elk lid hoeft zich niet meer te registreren en aan de laatste nieuwe leden te zien, is er nog keus genoeg. Neem nu Luukje: hij/zij kon zelfs Luuk gebruiken om te registreren! Niet dat ik weet of dat zijn/haar echte naam is, maar ik bedoel maar: ze zijn nog niet op. Zo heeft ook zwartebanaan zich aangegemeld. Ik zie al concurrentie voor Ice Banana, maar zolang blauwebanaan, rodebanaan en groenebanaan er nog niet zijn, maak ik me nog geen zorgen om hem.

Waar ik me wel zorgen om maak... oh, wacht... ik zal het even onderstrepen. Waar me wel zorgen om maak, is de invloed van de Verenigde Staten op het forum. Natuurlijk hebben we ene Thompson die als missie van Big Smoke het uitroeien van Grand Theft Auto heeft gekregen, maar als we weken na de verkiezingen nog een lid dat voor McCain is (VoteMcCain, red.) op het forum krijgen, dan gaan we toch echt internationaal. Waarschijnlijk heeft diegene niet goed begrepen dat ondanks de leeftijd van 18+ voor GTA hier op het forum de gemiddelde leeftijd daar toch echt wel wat lager ligt, dus geen stemgerechtigden, laat staan in da U-S-A.

Binnenkort wordt hij vast wel door een humorloos lid op de feiten gedrukt. Als George W. Bush nog niet ons forum ontdekt heeft, dan zal het allemaal wel meevallen met de invloed van Amerika... Dacht ik totdat ik dit zag. :{

1 reactie


Recommended Comments

Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...