Jump to content

Web-dev & Programmeren

  • artikelen
    9
  • reacties
    18
  • bezichtigingen
    3019

phpBB Olympus Beta 4 (verwacht)


ViceAgent

232 bezichtigingen

Vanaf vandaag kunnen we wel zeker zijn dat het development team van phpBB (onder leiding van AcydBurn) een 4de beta zal uitbrengen. Dit kan afgeleid worden naar aanleiding van een kleine wijziging in een bestand dat je hier op SourceForge kan bekijken (klik hier).

Naar aanleiding van het extreem lage aantal bugs (momenteel 6bugs) dachten velen (waaronder ik ook) dat phpBB3 met een eerste release candidate op de proppen zou komen wat dus maar valse hoop bleek. Waarschijnlijk brengt het phpBB devlopment team deze 4de Béta uit om te zorgen dat er een grote bug zoektocht geopend word en met de release van RC1 er geen 100den "bugs" komen met vragen als waarom kan ik niet upgraden naar RC1, wat doe ik fout met upgraden, ... Omdat er vanaf RC1 een upgrade script bijzit en het ook mogelijk is vanaf RC1 naar RC2/RC3/RC4/phpBB 3.0.0 te upgraden.

Dus voor vele webmasters is het uitkijken naar RC1 omwille van het feit dat ze dan alles met echte data kunnen gaan testen. Want ook ik wil zeker eens testen of het upgraden makkelijk gaat en zien wat er juist moet gebeuren zodat ik met de final release van phpBB 3 ik snel en efficieënt kan upgraden. :engel:

Links:

Door: Argon

2 reacties


Recommended Comments

Ik kijk alvast erg naar de release (rc) uit! Alle beta's hebben er tot nu toe piekfijn uitgezien, op een aantal kleine bugs na, maar dat kun je niet voorkomen denk ik. Ik verwacht trouwens ook dat de 4e de laatste Beta zal zijn, en dat de release dus niet ver weg meer is. Dit zal zeker grote concurrentie worden van Invision Powerboard, en ik sluit zelfs niet uit dat phpBB IPB op den duur van de kaart speelt.. maar, laten we niet te vroeg juichen natuurlijk.

Link to comment

Inderdaad niet te vroeg juichen, volgens mij zal phpBB wel een groot deel van de markt die nu grotendeels door IPB en vBulletin bezet is innemen. Maar voor grotere fora zijn IPB en vBulletin veiliger aangezien dat bugs DIRECT gefixed worden.

Ik verwacht zelf ook dat dit de laatste Beta is en ik denk zelfs dat de 1ste RC snel achter deze beta komt maar dat deze Beta een teken van de dev's is om te zeggen dat de mensen nog is goed bugs moeten zoeken :puh::engel:

Link to comment
Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...