Jump to content

OWN

  • artikelen
    5186
  • reacties
    17587
  • bezichtigingen
    1582056

Editie 121 - De Tien


Dutchy3010

377 bezichtigingen

gallery_33831_25_14566.jpg

Deze rubriek is geschreven door 2fast{0}!

Welkom bij weer een editie van 'De Tien', deze keer gaan we het hebben over 'GTAForum's top 10 beste signatures' die we om de beurt behandelen, ik zou zeggen geniet ervan, hier komt De Tien weer voor deze week!

Nummer 10

Om te beginnen starten we bij Hanneswasco die zich net in de top tien bevind door een mooi staaltje werk. In zijn signature laat hij veel zien, en sluit alles netjes op elkaar aan, de tekst is dan ook zeker niet verkeerd en is het geheel super geworden, heb er niet veel op aan te merken, maar natuurlijk sta je wel op nummer 10 wat zeker een applaus waard is!

lioncf6.png

Nummer 9

Nummer 9 is gereserveerd voor niemand minder dan XiPE die zich ook al een aantal keer heeft weten te bewijzen op het forum, zijn signature zijn vaak klein van formaat en hij weet ze dan ook altijd vol te stoppen met verschillende effecten, een goeie formule voor een geweldig resultaat, daarom mag ook zijn kunstwerk niet ontbreken en willen we alleen maar meer zien en kunnen we ook alleen maar meer verwachten van deze jonge kunstenaar!

Timeshift1.jpg

Nummer 8

Op nummer 8 belanden we bij M4X die in zijn resistance 2 signature weer al zijn kunsten laat zien, een geweldig geheel dat er goed uitziet, ook deze signature verdiend zeker zijn plaats en zo zie je dat hij die heeft gekregen. Op de signature is niet veel aan te merken, een leuk geheel met een leuke tekst en een leuk geheel!

2copyzc5.jpg

Nummer 7

Visser23 vinden we terug op plekje nummer 7, met zijn voetbal signatures heeft hij laten zien dat hij het kan, door het telkens weer te proberen is hij telkens beter geworden, dat is ook wel te zien want ook hij is nu met zijn meesterwerk te zien in De Tien, zijn signature heeft kleur, een goed geheel een leuke effecten, ook de tekst van onze Visser23 valt goed op en mag zeker niet in de speech ontbreken!

ih8ufa.png

Nummer 6

Op nummer 6 vinden we onze eigen redacteur terug, Jay; heet met dit werk laten zien dat hij zich ook goed kan presenteren op photoshop gebied, een goeie combinatie van verschillende C4D's brengen Ja;y in de top 10. Deze signature heeft een mooi geheel en heeft ook een goeie achtergrond, het geheel is ook zeker leuk om een paar keer naar te kijken!

2vvtgdj.jpg

Nummer 5

Op 5 vinden we Traser terug die met zijn smudge werk ook zeker veel talenten laat zien. De volle signature spreekt aan bij mensen en heft zich ook de aandacht op tussen de andere. Ook voor Traser staat er daarom een plekje vrij, zo is dit werkje een mooi stukje staal en zien we hem ook weer terug in de top 10 beste signatures.

zo6qrm.jpg

Nummer 4

Op nummer 4 komen we terecht bij Jon-asses die op zijn signature zo gezegd zijn eigen flow weet te brengen, als je een signature ziet van deze photoshopper kun je gelijk zien dat het onze Jos-asses is, en ook hier weer een mooi stukje die hij weer in elkaar heeft gezet, de signature die we hier zien is erg kleurrijk en heeft door de effecten rond de render een leuk totaal om tegenaan te kijken en ook verdiende deze signature een plaats in de top10, een signature die er gewoonweg weer goed uitziet.

limacopyvn7.png

Nummer 3

Ook Ice Banana mag niet ontbreken in de top 10 beste signatures, daarom vinden we hem op de 3de plek, met toch ook hier weer een mooi meesterwerk, een goed geheel dat goed bij elkaar past, een signature dat hem in de finale van de Graphics signature contest heeft gebracht, een signature die hem hier in de top 10 heeft gebracht, een signature dat dus veel heeft gebracht aan deze goeie photoshopper!

28s6gc8.png

Nummer 2

Wie kent hem tegenwoordig niet, Dizzee, de graphicus van het forum die al meerdere prijzen heeft gewonnen voor deze titel, ook heeft hij het graphics forum in goeie banen geleid voor een tijd, maar daarvoor zitten we hier niet, we zijn aangekomen bij de nummer 2 waar we onze Dizzee vinden met 1 van zijn meesterwerken waar toch wel veel tijd en aandacht in heeft moeten zitten, de signature zit goed vol, heeft overal zo zijn effecten en is naar mijn mening niet te verbeteren, geweldig kan ik het noemen!

hammer2.png

Nummer 1

Wat nogal logisch is dat de nummer 1 ook een award heeft gewonnen afgelopen verkiezingen, deze signature is erg origineel en betwijfeld ook een heerser hier op het forum, hij stamt dan ook af van niemand minder dan Kai-Shockwave die deze signature met aandacht in elkaar heeft gezet, zo zijn er nog veel meer varianten maar deze eerste versie word nog steeds gezien als de koning op het forum, het is ook niet gek want het is een prachtige signature waar zo zijn werk in heeft gezeten, vandaar dat je nu ook op nummer 1 bent de vinden in 'De Tien'!

sprunklj9.png

8 reacties


Recommended Comments

Ik vraag me nog altijd af hoe Kai deze sig heeft gemaakt. Is het modelleerwerk ofzo?

Modding, iets anders is onmogelijk met dit billboard. Normaal staat daar sprunk en nu zijn naam. Dat kan niet met Photoshop, want dan loopt hij vast op de achtergrond. Modding, zeker weten. :)

Link to comment
Die van Kai is echt onmogelijk te maken, inderdaad. :7 Maar uhm, de signature die op de tiende plaats staat verdient het echt niet hoor. :$

Nog hoger :?

Als hij dat wilt.. :$

Link to comment
Die van Kai is echt onmogelijk te maken, inderdaad. :7 Maar uhm, de signature die op de tiende plaats staat verdient het echt niet hoor. :$

Nog lager moet hij. :Y

Link to comment
Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...