Jump to content

OWN

  • artikelen
    5186
  • reacties
    17587
  • bezichtigingen
    1580232

Editie 121 - Interviews


Dutchy3010

480 bezichtigingen

Hoeveel procent heb je GTA Vice City uitgespeelt?  

91 leden hebben gestemd

  1. 1. Hoeveel procent heb je GTA Vice City uitgespeelt?

    • 10%
      5
    • 20%
      6
    • 30%
      1
    • 40%
      2
    • 50%
      11
    • 60%
      6
    • 70%
      4
    • 80%
      7
    • 90%
      40
    • 100%
      0

This poll is closed to new votes

gallery_33831_25_21914.jpg

Deze rubriek is geschreven door Jay; en Ice Banana!

Zoals jullie weten is Thundercover gestopt met de rubriek ‘interviews’. Nogmaals onze dank aan al zijn inzet en tijd die hij in deze rubriek heeft gestoken. Met Ice Banana als nieuwe interviewer aan mijn zijde, besloten we een oude bekende op te zoeken!

[hr=3]#3b91c3[/hr]Jay;

Ice Banana

Svenie

[hr=3]#3b91c3[/hr]

Right.. Svenie.. Svenie it is.. Goed.. Kun je jezelf voorstellen in 5 woorden?



Vijf woorden, dat wordt moeilijk. (5)

Dit is weer een brutale. :N

Don't blame me! Jij hebt 'm uitgekozen :-O
GTAGames.nl afbeelding


Over moderators gesproken, het is nog niet zo lang geleden dat je er een bent geworden. Is je houding op het forum daar veel door veranderd?

Als mijn houding veranderd is door Moderator te worden? In enkele opzichten wel, in andere dan weer niet. Er is één iets wat ik nooit aan mezelf zal veranderen, en dat is het eerlijk uitkomen voor mijn eigen mening. Dit doe ik als sinds dag 1 dat ik hier rondloop en ik heb nooit onder stoelen en banken gestokken wat ik van een bepaald iets dacht. Dat heeft me soms in de problemen gebracht..

*Richt random bureaulamp op Svenie, Vertel?

Maar achteraf is alles toch weer goed gekomen. Wat er dan wel veranderd is aan de huidige Svenie? Ik denk dat ik net als elke Moderator nog meer op de regels ben beginnen letten en misschien ook wat strenger ben geworden (:$) . Ik ben ook sneller geneigd een ander soort posts neer te zetten, dan enkel behulpzame en op heden discussieer ik ook wel eens graag. Wie noemen jullie hier trouwens een brutale mod? :-O

Svenie, mogen we je vriendelijk op dit wijzen.. 'Wij stellen de vragen'. He he he (H)

Yes sir!

Dan is er onlangs nog iets anders gebeurd, de GTAForum Awards. Een ordinaire vraag om te vragen of je het jammer vind dat je geen award hebt gekregen. Dus, van wie had je helemaal niet verwacht dat deze een award zou winnen?

Nou, er zijn verschillende mensen waarvan ik dacht dat ze weinig tot geen kans maakte op een award, waarmee ik niet wil zeggen dat ze hem niet verdiende. Om enkele voorbeelden te geven: Pietje II als VCS kenner. Hij gaf het zelf in het uitslagtopic al aan, voorgaande jaren was hij echt actief en behulpzaam bezig in dat forum en dit jaar heeft hij er denk ik geen enkele post neergezet. Dan denken vele mensen, of tenminste ik toch van ehm... Een ander voorbeeld, zal bij sommige misschien raar overkomen, maar bij andere, denkende aan NandroDavids totaal niet. Baffie die voor de vierde keer de award voor beste GTA Vice City kenner wint. Ook iets waar ik me vragen bij stel, aangezien de weinige posts die het afgelopen jaar neerzette precies hetzelfde waren als die die een lid voor hem had neergezet. Daarmee haal ik ook een ander punt boven het beantwoorden van een vraag, een maand nadat die is gesteld. Maar goed, het is niet aan mij om te beslissen wie zijn award wel of niet heeft verdiend. De GTAForum Awards is een geweldig evenement en ik kijk al uit naar die van dit jaar.

Mooi antwoord eigenlijk. De Awards zijn ook één van de highlights van het jaar. Maar goed, volgende vraag dan maar. Om in dezelfde tijdspad te blijven. Je hebt uiteraard ook meegewerkt aan het Jaarboek '08. Hoe was die ervaring?

Het kwam eerlijk gezegd als een verrassing toen Dutchy3010 me vroeg om mee te helpen aan het jaarboek. Ik heb echter niet lang getwijfeld toen ze vroeg of ik een stukje over GTAGames.nl en natuurlijk WikiGTA wilde schrijven. Mijn tekst was denk ik als een van de snelste af, en daarna heb ik met plezier Jay; nog wat bijgestaan met het beschrijven van enkele Blogs en beruchte (bekende) leden. Om het kort te houden: het was een leuke ervaring.

Tevens houdt je je veel bezig met WikiGTA. Word je daar nooit moe van en heb je eens zin in een heel ander project als een blog bijvoorbeeld?

Of ik ooit moe wordt van aan WikiGTA te werken? Zeker niet, het is denk ik de promotie die ik tot op heden nog steeds het meest koester. Ik werk nu als sinds 17 juli 2006 mee aan dit grote project, en ik werk er nog altijd met even veel plezier aan mee. Mocht je me de vraag stellen WikiGTA of Moderator? De keuze was snel gemaakt. Een blog zie ik echter niet meteen zitten. Ik heb in 2006 een korte tijd een blog gehad met de naam "GTA Classics". Vanzelfsprekend bedoeld om leden ervan te overtuigen dat de Classic GTA's nog steeds leuk zijn om te spelen. Ik vond het echter teveel aanleunen bij WikiGTA en ik moet eerlijk bekennen het verveelde snel. Vandaar dat ik er nog voor het einde van dat jaar een punt achter zette.

Nouja, we weten intussen dat jij en GTA Classics niet te scheiden zijn. Maar, hoe komen de negatieve reacties van GTA China Town Wars bij jouw over? Aangezien het niet een classic is, maar een soort van Top-down?

Ik begrijp de reacties van sommige leden echt niet. Mensen die het nieuws rondom GTA CW een beetje volgen zullen hopelijk mijn mening delen en zeggen dat deze game, met toch wel enorm veel functies een toppertje zal worden. Mensen die zeggen dat de graphics nergens op lijken, negeer ik gewoon. Het zijn niet de graphics die een game maken, maar de gameplay. Als er één game is die mij GTA Advance kan doen vergeten zal het GTA Chinatown Wars wel zijn. Ik zelf kan niet wachten tot 20 maart eerlijk gezegd.

Dan iets heel anders. Vanwaar je voorliefde voor Eva?

Van de ruwe chinezen naar Eva.. het moet inderdaad kunnen blij.gif

Deze vraag had ik wel verwacht en eerlijk gezegd ik kan je er niet meteen een antwoord op geven. Ik denk dat ik Eva per ongeluk tegen het lijf ben gelopen toen in ergens in 2006 een plaatje zocht voor in het superchick topic. Sindsdien heb ik deze prachtige vrouw niet meer kunnen los laten.

Geen andere babes op het oog?



*2 Eeuwig lange minuten.

Nou, er zijn natuurlijk nog andere chicks op de wereld. Eva's beste vriendin Jessica Alba bijvoorbeeld. Maar ook met Eva Mendes, Scarlett Johansson en oprijzendester Katy Perry zou ik graag eens in de jacuzzi zitten. Aan dat soort sites doe ik trouwens niet mee. :puh:
GTAGames.nl afbeelding


Heb je zelf nog een vriendinnetje?

Naast Eva.jpg ofcourse...

Nee. Ik moet zeggen dat ik een tijdje goed op weg ben geweest, maar achteraf bekeken ben ik nog steeds beter af op men eentje.

En waarom is dat, Vlaamse meisjes zijn toch best lief?

Als jij het zegt.

Zat ik net ook te denken... :7

Ice Banana, vertel. Jij hebt ervaring met Belgen.

Hey over wie gaat dit interview eigenlijk. :-O

Tutut... Wij stellen de vragen.

Ow dit was een vraag. :$

You bet 'cha! Trouwens, Jayminator.. Dat vertel ik later wel nog wel eens

Goed dan, ik zie dat we bij een gevoelig onderwerp aangekomen zijn. Dan maar wat anders: waar draait jou leven om naast Eva?

Whahaaa Jay, je hebt echt géén idee over mijn privé stuff blij.gif

Nu zijn we bij een saai onderwerp aanbeland. Aan mijn activiteit online te zien: gamen en gtaforum/wikiGTA. Natuurlijk heb ik daarnaast nog andere hobby's zoals wielrennen, voetbal en af en toe wat drank nuttigen op een lokale fuif.

Versiertips voor de jongere generatie?

Zoek het zelf uit!

Aw for crying out loud! Doe je anders aan sport? Trekken? Met de nadruk om door de bergen te trekken.. Wandelen, de natuur opsnuiven onder andere..

Dat is meer iets voor Trekeend (Typhoon) Nee, Svenie zal je niet zo snel op een berg zien, tenzij het met de fiets is.

Je spreekt met een gespleten persoonlijkheid. Jouw alter ego houdt dus van fietsen.. Leuke dingen meegemaakt met een fiets?

: Ego? Rustig he. Natuurlijk heb ik al leuke dingen meegemaakt met de fiets, waar dient die hobby anders voor in de zomerperiode.

Whaha. Right-ow :7.. Dat was trouwens alweer een vraag.

Dat weet ik. ^^

En daar ga jij zomaar me akkoord?

Wat kan ik doen? (sorry geen vragen) Mirrrr was ook zo iemand, antwoorden in een interview verwerken die je liever niet hebt. Jullie zijn een ras apart.

Goed goed... dan weer de routine aanslaan. Wat studeer je? 8-|

Op dit moment studeer ik in de richting handel, op TSO niveau. Ik weet niet hoe dit bij de Nederlanders wordt genoemd, dat laat ik hen dus zelf maar uitvinden.

Bevalt het je en wil je daar ook later je beroep van maken?

Het is voor mij de ideale richting. De eerste twee jaar in het middelbaar volgde ik moderne wettenschappen, maar ik moest dus snel afhaken. Ik heb er totaal geen spijt van dat ik ben veranderd van richting en handel heb gekozen. Wil ik later echter meer geld verdienen zal ik er ongveer nog 3 jaartjes hoge school moeten bij doen, maar dat komt met een glimlach. Wat ik zou willen worden? Iets met financiën, boekhouder-fiscalist ofzo.

Omg, dat was alweer een vraag! Next time interview je jezelf.. :(

Waar is Jay. trouwens? Oeps alweer een vraag. Ik wil natuurlijk niet dat dit gesprek overheerst wordt door één persoon. xD

Zucht..

Terug naar de virtuele spelletjes en alles wat daar bij komt kijken, misschien is dat neutraal terrein. Wat is je favoriete GTA en waarom?

Bang dat je 't niet aankunt? (H).. Maar ik laat Jay even werken nu, moet snel wat afhandelen IRL.

Ik, werken?

He he he (A)

Zeer moelijke vraag, ik heb ze alle 11, en als GTA Chinatown Wars daar bij komt 12 van de 13, GTA IV The Lost and Damned meegerekend. Ik zou zeggen dat mijn favoriete GTA GTA IV is, en niet zoals de meeste hadden gedacht GTA Advance. Waarom? De personage's en de verschillende dialogen in het spel zijn echt meesterlijk. Ook de verschillende nieuwe functies zijn erg verfrissend. ^^

GTAGames.nl afbeelding

Je bent lange tijd fervent Advance speler geweest, deed je dat daadwerkelijk op de Gameboy? Quasi dat die dingen uit de prehistorie afstammen. Maar best wel stomme vraag. :$

Dat deed ik daadwerkelijk op de Gameboy Advance SP ja. Wat had je anders van mij verwacht?

Oh well. goed dan... Zijn er anders nog dingen waar je graag had op geantwoord?

Ik denk dat vragen zoals de maat van mijn schoenen of de kleur van mijn tijgerslip de leden niet echt interesseert. Wat ik wil zeggen is dat ik denk dat we de voornaamste vragen wel gehad hebben?

Haha. Nee.. Vreemde fetish heb je. Zit je al lang in het tijgerslipjes milieu?

Geen commentaar.

Je doet ook aan multiplayer, wat voor soort en met wie?

Vroeger heb ik nog veel SA: MP gespeeld met leden zoals Dutchy, Typhoon, Goliat, VforV, Synchro, Mania,... Dat was in de zomer van 2006 als ik me goed herinner en dat was een zeer leuke periode. Tegenwoordig is het voornamelijk GTA IV multiplayer op de PS3 dat ik speel. Dit doe ik voornamelijk met Sander, hier beter gekend onder de naam ASPHALT.

Fijn, Nou.. Wie zou je eens terug willen zien in de OWN Interviews?

Laatstgenoemde persoon. :)

ASPHALT en waarom?

Ben eens benieuwd wat hij allemaal te vertellen heeft. Hij is denk ik ook nog niet teveel geïnterviewd.

Dan nog wat keuzes: Eva op video - Eva op foto?

Video.

Eva in het paars, of Eva in het groen?

Groen is m'n favoriete kleur.

Maar staat dat ook mooi bij haar, dat is de grote vraag natuurlijk.

Ze heeft niet veel nodig om mooi te zijn.^^

Kleren of iets anders?

Kleren.

Dat was geen keuze vraag..

Ow, wat wil je dat ik zeg dan? Kleren of iets anders is wat vaag.

Ze heeft niet veel nodig om mooi te zijn.. Reactie; 'Kleren, of iets anders?'

Lingerie dan. xD

Je snapt me echt echt echt echt echt echt echt niet :7. Maar goed.. The lost, of die andere bende?

The Lost, Johhny word een zalige hoofdrolspeler. De andere gang noemt tevens de Angels of Death.

Dan de laatste vraag, ben je eindelijk van ons verlost. Wat vond je van dit interview en de interviewers?

Allereerst respect dat jullie zolang naar mijn geneuzel hebben kunnen luisteren en daarbij maar één keer zijn weg gelopen. Nu serieus, de interviewers waren prima, er werden erg leuke vragen gesteld en ik heb er van genoten. Alleen IB moet wat duidelijker zijn met die vraag over "Kleren of iets anders?"

Pff, wees blij dat ik niet begon te zeuren over je langzaam typen! :-O

Wat, jullie vraagstelling duurde ook best lang. :-O

Hé kijk! Een panda op een eenwieler!

/Ice Banana logged out.

Bedankt voor je tijd Svenie. Ennuh, ook jij Ice Banana. :'(

4 reacties


Recommended Comments

Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...