Jump to content

OWN

  • artikelen
    5186
  • reacties
    17587
  • bezichtigingen
    1586240

Editie 121 - Forum


Dutchy3010

523 bezichtigingen

gallery_33831_25_9579.jpg

Deze rubriek is geschreven door Kloep en Rullez en 2fast{0}!

Welkom bij deze editie van het altijd gezellige en leuke 'Forum'. Deze keer wordt het misschien iets anders aangepakt. Dit omdat er technische problemen waren rond 'Forum'. Vandaar dat het deze week door maar liefst drie redacteuren is geschreven. Er is deze week niet heel veel gebeurd. Eén promotie en twee naamswijzigingen. Verder zijn er genoeg onderdelen wat jullie weer lekker kunnen gaan lezen. Hopelijk bevalt het. En wees niet bang, vanaf volgende week zijn Ymosky en GekkieJ01 er gewoon weer bij. ;)

GTAGames.nl afbeelding
[table=simple] | Topics van de week |

1 |English Topic|

2 |Raad de auto!|

3 |html/php: site hulp|

4 |GTA IV quiz|

5 |Het Font (lettertype) Zoektopic|[/table]

klik hier om je stem uit te brengen op het topic van de week

Naamswijzigingen

Deze week zijn er twee naamswijziging gekomen. RyanEnC heet vanaf heden TaartJJ~!. Dit is niet de enige, want Fedmas heeft ook zijn naam veranderd. "De naam Fedmas vond ik geen stijl, F-style daarentegen vind ik geen edmas.", Aldus Dutchy3010.

Feedback en WikiGTA forum verhuisd

Zoals velen al hebben opgemerkt is er sinds gister een aantal veranderingen aangebracht op GTAForum, zo zijn er 2 fora's naar beneden gegaan namelijk het Feedback forum en het WikiGTA forum, die plaats maakten voor de GTA Sectie, de Feedback en het WikiGTA Forum hangt nu mooi bij de Community fora. De reactie's van de leden waar zoal positief als negatief, iedereen vondt het wel eventjes wennen.

Jowx' topic van de week

In deze rubriek vragen wij ieder week 1 forum lid naar het topic wat hem deze week het meest heeft aangesproken. Dit keer vroegen we Jowx om een reactie en hij koos het topic Beschrijf de persoon boven je...

Ook vroegen we om een motivatie van die keuze: Een simpel forumspelletje met simpele regeltjes zie zelfs de grootste sukkel kan begrijpen. De rode draad van het topic is het feit dat je met één woord iemand moest beschrijven. Want dat is nou eenmaal leuk, en ook een beetje moeilijk. Het enigste wat je dus moet doen is alleen één woord gebruiken, iedereen kan tot 1 tellen, dus dat moet te doen zijn. Althans, dat dacht ik. Een paar pagina's verder bleek zelfs de meest simpele regel geen stand te houden, om maar niet te spreken over de leden die er een kunst-van-maken-om-van-meerdere-woorden-met-een-streepje-één-woord-te-maken. Maar goed, met warns dreigen gaat ook weer een beetje ver voor een spelletje, dus gaat er een streep door die regel. Erg triest, maar het is niet anders. Dus het spel is iets minder leuk, want er is natuurlijk geen fuck aan om iemand te beschrijven met een heel verhaal. Kan iedereen, valt geen eer of lol meer te behalen. Wat gebeurt er? Opeens kan het wel, een hele lading posts met slechts één woord!? Het is toch niet te geloven dat, met de uitzonderingen daar gelaten, het dan opeens wel kan.. Echt erg.. Dus wat mij betreft wel het Topic van de week! Zo, dat was het! Krijg ik nu mijn beloofde beloning of zijn er meer dingen die ik moet doen...? :)

Promoties

Deze week hadden we op het forum weer een promotie te vieren. MrKookie mocht voor de zoveelste keer een gat in de lucht springen omdat hij was gepromoveerd. Het oud-megalid was ongetwijfeld erg blij met zijn welverdiende promotie. Namens OWN wensen we hem veel sterkte in het zwart!

Signature Of The Week

Ook deze week hebben we weer een mooie signature uitgekozen. Jon-asses was de gelukkige met de volgende sig:

3133ar7.jpg

7 reacties


Recommended Comments

Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...