Jump to content

OWN

  • artikelen
    5186
  • reacties
    17587
  • bezichtigingen
    1580259

Editie 123 - Forum


Thundercover

583 bezichtigingen



gallery_33831_25_9579.jpg

deze rubriek is geschreven door: GekkieJ01 en Ymosky

Dat GTAforum.nl is en blijft gewoon een apart geval, en deze rubriek dus ook. De ene dag vallen we haast in slaap en de dagen en weken erna word er over en weer zoveel modder rondgegooid dat er een modderbad ontstaat waar een wild zwijn jaloers op zou zijn. Zo zijn er een paar gangs die zich van hun beste kant laten zien om de corporation verkiezingen te winnen en ook in het feedback forum (voor degenen die niet weten waar dat is... ergens onderaan) vermaakten sommige leden zich weer opperbest!

Als afsluiting wensen we je weer veel plezier met lezen, en vergeet niet te stemmen op "Topics van de week"...!!

GTAGames.nl afbeelding
[table=simple] | Topics van de week |

1 |Nieuwe artwork van The Lost and Damned|

2 |Achtste Corporation Verkiezing|

3 |GTA IV Snowmod|

4 |Ongevraagde enquêtes over PB|

5 |Aspartaam & Light Frisdranken|[/table]

Klik hier om je stem uit te brengen op het topic van de week

Die Hard's topic van de week

Iedere week vragen we een forumlid naar zijn of haar topic van de week. Welk topic sprak hem deze week het meeste aan en om welke reden? Deze week vroegen we Die-Hard om zijn eigen topic van de week. Hij ging voor het topic Covesight Community Gangtalk.

Uiteraard vroegen we hem ook voor z'n motivatie: Mijn topic van de week is, uiteraard, the Covesight Community Gang Talk, om de 10 minuten wordt er wel gepost. De sfeer is hier altijd zeer gezellig, er wordt (bijna) nooit gescholden en de mensen hier zijn altijd bereid je te helpen met je problemen. Vote Covesight for Corporation! :cab:

Naamswijzigingen



Deze week één naamswijziging die uit de kast kwam, namelijk robbie007badboy die z'n naam liet veranderen naar RobbieB. PatrickW kon het niet volgen, en wij ook niet dus daarom vroegen we hem om een reactie: Ik vond mijn de oude naam te lang vondt, te grof en ik wou wel is een keer iets nieuwers

Mijn nieuwe naam vind ik cooler, stoerder, noem maar op. Je spreekt het uit als: Ro-Bie-Bie...

GTAGames.nl afbeelding

GTA IV Photo Contest



In de eerste ronde van het GTA IV Photo Contest zijn er 10 inzendingen binnengekomen die nog steeds in dit topic te bekijken zijn. De resultaten waren heel mooi en we kijken dan ook al uit naar de resultaten van de tweede ronde die er op het moment van schrijven bijna opzit met als thema voertuigen. Stemmen op foto's uit de eerste ronde kan alleen vandaag nog want binnenkort zal de stemming sluiten en zullen de foto's uit de volgende ronde gepubliceerd worden.

Voor de leden die meedoen: Jullie kunnen alleen vandaag nog een screen sturen naar Visser23 Liberty City is groot genoeg om een screen te maken. Wie er deze ronde binnen de prijzen vielen is nog niet bekend.

Corporation Verkiezingen



Opzich best wel liev... vorige week nog was de gangscene aan het doodbloeden, maar deze week is dat ineens totaal anders! Deze week hadden de gangs door allerlei gewenste en ongewenste reclame de kans om zich van hun beste kant te laten zien en de komende week zijn de stembussen geopend en kan er gestemd gaan worden op de verschillende gangs.

In het subforum Corporation Verkiezing zijn verschillende promotietopics gestart en ook zien we allerlei opvallende sigantures en leuke slagzinnen voorbijkomen waaronder bijvoorbeeld "Yes, We Can!" -De wilde Ganzen-, "Laat de hoop niet varen..." -The Royal Guardian-

Wij vroegen Basssss hoe hij de kansen van zijn gang inschat: Ik hoop uiteraard dat The Covesight Community wint. Maar ik kan wel zeggen dat de tegenstanders niet bepaald makkelijk te verslaan zijn. Maar ik weet zeker dat we wel een goede kans maken in deze verkiezingen. Als we Corp worden spring ik persoonlijk van Cove's kerk van blijheid. :D Op hoop van zegen en Vote Cove, zeg ik. :)

Wij wensen alle gangs veel succes bij de verkiezingen!

Signature of the Week



Welkom bij 'Signature of the week'. Elke week zullen wij de meest opvallende, energieke, originele, lachwekkende, vreemdste, leukste of juist de mooiste signature uitzoeken en deze de lucht in prijzen. Uiteraard zoeken wij de signature geheel zelf uit.

2it20yw.png

De Beroemde voetballer Raúl González Blanco die bij Real Madrid speelt met als rugnummer 7, hij is trouwens aanvaller.

9 reacties


Recommended Comments

*Schuift 10 euro naar Die Hard* Die heb je verdient. :puh:

Aha... en wat krijgen wij dan voor het plaatsen ervan? :*D

En ik had die emotion erachter geplaatst. :schater: Ik krijg wel driekwart als we tenminste iets krijgen.

Link to comment
*Schuift 10 euro naar Die Hard* Die heb je verdient. :puh:

Aha... en wat krijgen wij dan voor het plaatsen ervan? :*D

En ik had die emotion erachter geplaatst. :schater: Ik krijg wel driekwart als we tenminste iets krijgen.

Als ik jullie ook nog moet betalen word dat veel te duur. :puh:

Link to comment

vond mijn de oude naam te lang vondt,

Die zin klopt niet.. Ik denk dat dit beter is: Omdat ik mijn oude naam te lang vond, (zonder dt, in verleden tijd kan er geen dt en ook niet bij de ik-vorm)

Link to comment
vond mijn de oude naam te lang vondt,

Die zin klopt niet.. Ik denk dat dit beter is: Omdat ik mijn oude naam te lang vond, (zonder dt, in verleden tijd kan er geen dt en ook niet bij de ik-vorm)

Gefeliciteerd.

Het is een reactie van een lid, die passen wij niet aan over het algemeen.

Link to comment
Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...